Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 296 858
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 3 765
Представете си само, ако Тодор беше се държал като тях.
Да напада Стоян заради начина му на живот,  да го зачеква за бивша кариера...
Да коментира външния вид и психичното заболяване на Джулиана..
Да засяга Гергана на тема личен живот или нещо друго..
Да разпитва Пепе защо не й се получава с пустите мъже и как е под 30 с развод и 2 деца..

Само си помислете какво щеше да стане.
Видяхме едно доста злобно поведение, а това, че Тодор пие и прави простотии  не им дава право толкова да го засягат. Не го защитавам, но се поставям на негово място. Не му стига скапания сценарий в живота (не го оправдавам за грешките), ами и някакви тотално непознати да се държат с него като с аутсайдера в училище, браво, всички сте за пример и инфлуенсвате хората !

Също така си мисля, че се дразнеха на Тодор, понеже никой не изпъкна и не можа да "представи" себе си покрай него. Може би го обвиняват, че им провали участието, но той просто им разкри истинските лица с едно единствено нещо - беше себе си!

Последна редакция: чт, 23 яну 2020, 10:04 от Tual

# 3 766
От всички в черешката (не очаквах, че я похваля) Джулката се държа най-културно и добронамерено. Впечатли ме. Всички се дракаха и заяждаха, само тя през цялото време беше усмихната и позитивна и нищо лошо не каза за никого. А, отношението спрямо Тодор беше покъртително грозно. Той, че е особняк, особняк е, ама си го набелязаха и не престанаха да го хапят.

# 3 767
Снощи пуснах да гледаме Черешката с моят приятел и ме попита "Защо изобщо са ги извикали тези,  като нито един не е известен от тях? " Като му обясних коя е Джулиана и коя е Пепе, каза, че не иска да му умират мозъчните гънки и спря телевизора. Grinning  Като му казах, че Пепе е снимала в ютуб как ражда, дори се ядоса, как може такива хора да им се дава поле за изява. Не го гледахме.

Колкото до сестрата на Гергана , прилича на китаец с коса.

# 3 768
Пепе не е виновна, че има нос различен от този на моделите по списанията. Макар че ако влезна в сайта на Zara трудно мога на видя модел с по-добро излъчване. Не бива да се обижда по външни отличителни белези.
Относно поведението и... всеки от нас е бил притеснен и аз доста често се чувствам така. Не я оправдавам единствено за лошите шеги с алкохола и затова че драпа към телевизията на всяка цена, а мястото и не е за там. Вижте хази жена снощи каква беше зряла, възпитана, умна и домакиня!
Джулката е симпатяга, откровено просто момиче, но добра душа. Дайте му дрешги и козметика и няма да съска! Тя милата си мълчи, какво да каже. Поне не е от онези простите, които пък бият и тъпани.
Тази вечер ще е забавно... Пепе определено я снимаха нережисирана и това и изигра лоша шега, но пък двете хиляди лева са и били явно нужни... И на мен ми харесва повече с къса коса и цветона задължително назад с фиба! Първата вечер визията и беше най-добре, но с по-дълга пола, моля!
Та така... Джулката наистина ми хареса, че не злослови. Това е чудесно качество! Също така тя се държеше както и навсякъде другаде, но пък има и опит пред камера. А Пепе беше супер различна от влоговете. Друг човек! Филип и е бил шута, то е ясно.

# 3 769
  • София
Чета, чета и недоумявам. Пепе се държа много тъпо, показа си двете лица. Много лицемерна и неприятна.Мислех, че след Ф2 се е върнала на земята, пак стана някак достъпна или relatable, ако ще прозвучи по-добре... да, ама не.
Всеки си има кофти страна, лоши качества и тн, но тя се изложи тотално.
Направи Тодор, гнусния изнасилвач, да изглежда като жертва. Повярвайте ми, ако искаше някой да го засегне - това е темата.
Защото има много черно по ръцете на татьовото.

# 3 770
Тъкмо щях да казвам, че Пепе обаче отнесе целият хейт за подмятанията към Тодор. Въпреки, че ги имаше и от страна на Гергана и Стоян. Както вчера казах това с тези подмятания ми направи отвратително впечетление, ама нека ние и другите зрилети на Черешката не си затваряме очите и да се правим, че само Пепе се заяждаше с Тодор.

# 3 771
За мен и Джулиана се държа ужасно. Особено към Гергана. Жената се беше постарала да има отделно ястие за нея, а тя дори не пожела да го опита. От елементарно възпитание трябваше да уважи този жест и да не ѝ реже точките.  

Пепе много хубаво подхвана темата за очакванията на околните. Можеше да каже нейните родители какви очаквания са имали към нея и как се чувстват сега като ги остави с пръст в уста. Образование в Англия, службичка по Европроекти и накрая - гледат ѝ двете деца от датския клошар, докато Филяка я клати по градинките. Предполагам много се гордеят с нея.

Последна редакция: чт, 23 яну 2020, 10:05 от Вαнилия*

# 3 772
Не беше само Пепе,Стоян също ми направи лошо впечатление-заядлив,дребнав стар ерген,а Гергана след работата си в не помня кое министерство си вирна носа.Межд.много кофти лифтинг са и направили на Гергана.Не мога да се отпусна да коментирам другите участници,тъй като темата е за влогъри,а от кликата влогъри са само Пепе и Гани.

# 3 773
  • Някъде там
Зорка Пинтереста. Тази жена защо изобщо снима още..
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2596805920557292& … 2143   

Всички се държаха грубо,но те се коментират и в другата тема. Тук по скоро за двете инфлуенсърки си говорим.
В този епизод по зле беше Пепа, затова коментираме това че си е показала истинското лице и по телевизора...

# 3 774
Зорка Пинтереста. Тази жена защо изобщо снима още..
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2596805920557292& … 2143   

Всички се държаха грубо,но те се коментират и в другата тема. Тук по скоро за двете инфлуенсърки си говорим.
В този епизод по зле беше Пепа, затова коментираме това че си е показала истинското лице и по телевизора...

Дори не е нов клипа, стари неща пуска, с които смята, че няма да отнесе критика.

# 3 775
Ивана с дълъг цитат от "Четерите споразумения" на Дон Мигел Руис.
Не знам как да разбирам какво е "искала да каже авторката"-Ивана под поредната си снимка,че ще си прави каквото си иска и няма да се вслушва поне мааалце в гласът на народа,демек на феновете и?!
Прочетох още в 8  или 9клас "Четерите споразумения",заедно с "Форест Гъмп" на Уинстън Грум,ем,втората ми хареса повече.

# 3 776
  • София
Ивана има спешна нужда да си намери някакво хоби или друго занимание.

# 3 777
Пепе е неуверена и това й личи не само в епизодите на предаването, но и във всички изяви по ТВ. Очевидно не си е превъзмогнала страха и не се чувства в свои води, затова изглежда нервна, припряна, а в следващия момент не й чуваш гласа. Имайте предвид, че повечето инстаграмърки са така, пред камерата не показват комуникационни умения, а само монолог. Ще е интересен днешния епизод.

Гани не виждам нищо мило и добро в нея, съвсем съзнателно правеше коментари и фасони към домакинята, пресметнала е, че ще даде по-малко точки. За тортата и нейния мъж си мисля, че е тъпо как все повече и повече инфлуенсъри крадат непоколебимо чужд труд. Относно книгите на мъжа й - човек трябва да е много наивен да се обърне към физкултурник, за да отслабне. За цената на книгата - 80лв - може да отиде на 2 прегледа с диетолози.

Гергана има мнооого интервенции по лицето, ботоксът й е особено несполучлив.

Ивана пуска така снимки, защото е чула, че ще махат броя на лайковете и ще е важен engagement-а в коментарите. Но Ванче толкова те мързи, че не можеш да измислиш въпрос, който да питаш и все едно ппосетителите ти са в детската градина - 1,2 или 3. И да, видяхме, че имаш ново видео, никоя от нас няма да отдели 40 мин да гледа баба Иванка да си седи в претрупания дом и да се повтаря. Ценим си времето - и ние, и твоите фенове напоследък, ако съдя по статистиката ти. Продължавай с дългите видеа, скоро дори няма да се сещаме за теб.

# 3 778
Ивана се променя напоследък и то не в полза на канала си. Не я интересува мнението на хората, които я гледат ? Виждам, че не й се отразява критиката нито под видеата, нито под снимките. И тя като Зорка праща за друга чаша чай вече, но спокойно все още.
Тонито Попова се завръща другата седмица с нови видеа и споделя, че няма да се старае да е перфектна в снимките си в инстаграм.

Залага на естественото поведение, снимки и т.н. за разлика от другите, които си подронват "кариерата" Simple Smile

# 3 779
За мен снощното поведение на Антоанета е напълно очаквано и не мога да кажа, че съм изненадана. В страницата на Черешката във фейсбук коментарите са доста интересни, съвсем не в разрез с тези тук, така че не бих обобщавала, че списващите тук са преднамерени в по-голяма степен към нея. Съдейки по анонса, днес очаквам големи издънки (хем си я знам, че не може да готви, нищо че раздава наляво и надясно съвети за това), предполагам и затова е по-ниска от тревата по повод участието си в предаването. Мълчанието на Ели по въпроса също е много подозрително, обикновена тя е по-подкрепящата и привързана страна в техните отношения, явно има нареждане да се въздържа от акцентиране върху тазседмичната издънка.
Слушах малко от Ивана сутринта - всеки влог е идентичен с предния: снимки, някоя пратка, някоя веган манджа, разходка на кучето, маникюр или фризьор, придружено с логорея на заден фон.

Общи условия

Активация на акаунт