Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 296 881
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 3 750
Аз да се върна на погачата на Амайчето.
Тези, които направят бейби шаур и после погача , очакват ли от приятелите им да носят големи подаръци за детето и за двата повода?
Мисля, че Мона беше правила двата празника

# 3 751
Теичка, в знак на благодарност за 100 хиляди,е качила снимка на новороденото Амайче. Мерси! Предпочитам някой гивалей, вместо сбръчкани бебоци.

/ Пак казвам да е живо и здраво детето, но много на сериозно се взели ми се струва. Как внесто снимка с балони, качила тази лична снимка... Всичко много хубаво, но усещам една пасивна агресия от нейния профил.

Последна редакция: чт, 23 яну 2020, 08:15 от Flyme

# 3 752
Пепа, с бекрайната си злоба и тъпота, направи невъзможното - на хората Тодор им стана симпатичен.

Просто нямам думи да опиша какво дъно е тази жена. Понеже на 30 години вече няма оправданието - млада е, има време, ще порасне, ще си промени поведението.

# 3 753
За мен това бейби шауър е излишно. Нали си имаме погачи.
За Пепе съм съгласна с всички ви. Успя да направи Тодор симпатичен на зрителите, в това число и мен малко, в стремежа си да го злепостави. Очаквам страшно излагане довечера.

# 3 754
Пепе ми е безразлична, но Тодор Славков не ми става по - симпатичен.
Не заради дядо му, заради него самия. Всички имаме трудности в живота си, айде няма нужда да оправдаваме пиянството му.

# 3 755
Ох, сега и аз видях на това Бюти бай Веси снимката....то стил, то класа. Няма нищо по-естествено от това да си наредиш така храна в леглото, увита в тюрбан. А паницата, ах, паницата...Satisfied Кучето в двора на нашите пие вода от подобна, даже...дали не е и същата.

Завиждачки, тази класа на дупнишката Кардашиян - няма да я постигнете никога!

Последна редакция: чт, 23 яну 2020, 08:50 от Yogurina

# 3 756
Снимката е "Ела с мен в пещерата. Бауууууу!" Joy

# 3 757
Снимката е "Ела с мен в пещерата. Бауууууу!" Joy
Направо си е Бай Весо!

# 3 758
Всички казват, че Пепа си е променила в последния епизод. Това е и така, и не е. Тя си държи нейната линия, в която иска да изглежда и да я приемат като много куул, като това и е толкова важно, че е готова да си сложи което лице сметне за нужно. Очевидно е решила, че номера да се хареса, е да се прави на интересна с малки "забавни" коментарчета и да изпъкне с оригиналност и чувство хумор. Естествено, не и се получи, първо защото не е преценила обстановката достатъчно добре (това, което ще работе пред хората на масата няма задължително да работи пред публиката) и второ, тя просто няма характер и позиция, а като едно хамелеонче се мени според ситуацията и това започна да си проличава много. Сигурна съм, че не е доволна от представянето си, защото въобще не и се получи играта.
За довечера направо ме е страх и ми е неудобно от сега, но вадя пуканките Laughing

# 3 759
Тези, които направят бейби шаур и после погача , очакват ли от приятелите им да носят големи подаръци за детето и за двата повода?

Бейби шауър не съм правила, но на погачата не съм очаквала големи подаръци, съответно и на бейби шауър не бих.
При нас принципно ритуалът е да се оставят пари на погачата, а не да се носят подаръци. Но някои взимат и нещо дребно, аз също съм подарявала дрешка, играчка или др. + парите.

# 3 760

Бейби шауър не съм правила, но на погачата не съм очаквала големи подаръци, съответно и на бейби шауър не бих.
При нас принципно ритуалът е да се оставят пари на погачата, а не да се носят подаръци. Но някои взимат и нещо дребно, аз също съм подарявала дрешка, играчка или др. + парите.

Аз съм пословична с глупавото изхвърляне за подаръци, така че може би няма да мога да дам най-адекватното мнение.

Но от наблюдение отстрани е по-скоро: дават се малки, символични и практични подаръци на бейби шауър и пари и по-големи подаръци на погачата.

# 3 761
Още не съм гледала Черешката, но не знам и дали бих я гледала. Нямам нужда от злобата на това джудже.
Публично се извинявам за всяка добра дума, която съм написала за пепа.

Хубава беше вечерта на Гергана - жената има отношение към храната, към подправките, абе приятно беше за гледане, докато Пепа не се започна да се набира на Тошо като попова лъжичка, както съвсем подходящо са я определили във ФБ.

# 3 762
Скрит текст:
Още не съм гледала Черешката, но не знам и дали бих я гледала. Нямам нужда от злобата на това джудже.
Публично се извинявам за всяка добра дума, която съм написала за пепа.

Хубава беше вечерта на Гергана - жената има отношение към храната, към подправките, абе приятно беше за гледане, докато Пепа не се започна да се набира на Тошо като попова лъжичка, както съвсем подходящо са я определили във ФБ.

+ 1

Плюс, забравих вчера да пиша, че беше много смешно предположението на Пепон, че Гергана въобще не готви. То, защото тя явно съди от собствената си камбанария, та очаква всички да са като нея.

Аз пък очаквах една добра вечеря от Гергана и такава "получих". Жалко само, че ония двете кулинарни гурута я порязаха така.

# 3 763
Толкова осезаемо, Пепе се опитваше да унижи Тодор.. Интересно, защо не скача така, на Гани.. Защото, онази не си мълчи.. В стремежа си, да принизи Тодор,изложи себе си... Пепе, не сме в гимназията, не сме 12 клас...Какви бяха тези погледи, този тон, какви бяха тези стойки, и подбрани движения.. Егати, смешката.. Майка си, жена на 30 години, на това ли, ще научиш децата си?! И, на какво отгоре, това високомерно поведение. Сигурно, на "богатата" ти, общата култура, и възпитание... Бляк...

# 3 764
  • София
Ахаа ето това е Антоанета, която помня от училище - надменна, кисела, разлигавена и високомерна. Преди няколко години като започна да снима ме заблуди, че се е променила от странстването по чужбинско и с тая усмивка. Но явно не. Още си мисли, че е нещо повече от всички други.

Общи условия

Активация на акаунт