Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 296 918
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 3 735
Ако някой иска да сънува кошмари може да погледне Инстаграм профила на beautybyvesi. Няма да поствам нищо, за да не ме обвините пак, че ви плаша без предупреждение. 😂

# 3 736
Ако някой иска да сънува кошмари може да погледне Инстаграм профила на beautybyvesi. Няма да поствам нищо, за да не ме обвините пак, че ви плаша без предупреждение. 😂

Последната снимка и мен ме озадачи.

Не ми хареса поведението на Пепе, но продължавам да теърдя, че така крие притеснение и неувереност.

# 3 737

Тя сериозно ли ? Беден ми е речника за да коментирам снимката ....

# 3 738
Мнението ми за епизода се припокрива с вашите.
За Пепе оставам с впечатление, че е човек, който се въздържа в началото, за да си намери лесна мишена, която да и стане жертва на "оригиналните шеги".
Точно пък Пепе да бъзика някого за алкохола при положение, че последните три месеца все виното и е в устата и чашата в ръката, е малко смешно. Ехидната и усмивчица, когато той стана стана от масата, за да иде до тоалетната, беше достатъчно красноречива.
Разсъжденията и за Тодор Живков... омг. Дали тя си мисли, че тя и Тодор Живков са еднакво известни публични личности? Joy
До днес я мислех за въздух под налягане, а днес ми направи впечатление, че е злобна и обича да пее в общия хор, когато бива обиждан някой, че и тон да дава.
Джулиана беше невероятно дразнеща тази вечер и пищеше като говори. Гротеска на жена, но вече нищо от нея не ме изненадва.

# 3 739
Той толкова се влюби в нея, че и името не можа да ѝ запомни. То едно и две ли е... Антоанета, Антоанет, Ети, Филети... та накрая Грети 😆
🤣🤣🤣 Добавям и още един псевдоним от фейсбук за Филетка
Скрит текст:
Пипи дългото чорапче, дали няма да се разплаче,че не може да направи хумус?

Последна редакция: чт, 23 яну 2020, 02:20 от Morkovel99

# 3 740
Нещо не са много положително инфлуенснати драгите зрители 🤔

# 3 741
Но пък Ели се показа като истинска приятелка, ни гък за участието на Пепе в черешките, сто про Антоанета е приплакала на Ели, че са я саборотали нещо от преподаването  и да не я тагва и да си мълчи Simple Smile

# 3 742
Аз па нищо не знам от туй, що е ставАло преди 87. От тогава - най - пресни спомени имам, особено за политиката, дорде бях сукалче. Тая луда ли е, тъпа ли е верно толкова, или просто е класическа неможачка - ем луда, ем тъпа, ем не го осъзнава.
'Сека нацепена батка говори за бранд, всяко човекоподобно става модел, нищо, че силикона е 98%. И всичко живо заплашва със съд - нищо, че се лъже с торти, возят се деца без колани, рекламира се неправомерно - рай за креативността!
Валерия не се познала на снимка, Ивана не може да се разпознае на 5 еднакви снимки...и тука си трябва намеса.
Мойта любимка Гана Дупнашиан винаги и на всеки пост отговаря като миска *много превзет и лигав глас* "Аз искам да се развивам и да допринеса за световния мир." ЗАУЧЕНОООООО! Точно както се предполага, че трябва да е. Ама не е. Висок стандарт не е празна кредитна карта и изплащане половин година на едно портмоне. Не е и лоу кост компания, балатум и изпросени рекламки. Със сигурност не е куха обвивка, потресаваща неграмотност и абсолютно никаква цел и смисъл, освен празни пликове и 48 филтъра. Високият стандарт мълчи. Тъпотията, от друга страна, бърза винаги да е най - забележима.

# 3 743
Дайте в скрит текст този скандален пост на Убавото Веси😂 аз съм вече блокирана и от двете сестри, ама така е, нали съм змия гадна, фен на ИГ профила ни 😂😂😂

За Пепе съм съгласна с всичко казано дотук. А периодично се опитвам да я харесам, ама тя все нещо се изцепва.

# 3 744
Дайте в скрит текст този скандален пост на Убавото Веси😂 аз съм вече блокирана и от двете сестри, ама така е, нали съм змия гадна, фен на ИГ профила ни 😂😂😂

За Пепе съм съгласна с всичко казано дотук. А периодично се опитвам да я харесам, ама тя все нещо се изцепва.
Скрит текст:
Заповядай.

# 3 745

Скрит текст:
Заповядай.
Хаххахах паницата, кърти! Клас!

# 3 746
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Скрит текст:
Заповядай.
Защо? Защо? Защо? Гергана и сестра ѝ са патологичен случай.

# 3 747
На Флорчето са и върнали канала https://youtu.be/OEbgCYEqEKk

# 3 748
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз пък идвам от профила в ИГ и сега разбирам, че Деси Пеева- ляйф коч и т.н освен Кармен имала и син. Не живее с нея, не го споменава никога.  Направо съм в потрес.  Много ми падна в очите.....
Вие знаехте ли?!
Eрик се казва сина й,на около 7-8г да е.Бащата на детето(различен от този на Кармен) не й дава да го показва,а то се отглежда от бабата,тоест майката на Деси.Детето се храни стандартно,не е суровоядец,веган и такива.
На въпроса ми как може да си дели толкова грозно децата ми се отговори,че не било вярно,защото уикендите прекарвала време с него,а Кармен си играела с братчето.Също на въпроса ми защо не си вземе сега детето,след като се самостоятелна,тя ми отвърна,че не било ПРАКТИЧНО и детето било свикнало с баба си.

Според мен Пепе се отпусна пред камерите(беше скована първата вечер) и сега вече го играе нахаканата мадама,която вместо да мълчи,както беше в началото,сега се включва при това с едно такова самодоволство,че е казала нещо.Поредната глупост,ако ме питате.Тоест нищо смислено не казва.
Иначе изглежда много фина,дребничка и на мен ми харесва.

# 3 749
  • Някъде там
Многото лица на Пепа...
Фичката с многото кусури поне не беше злобен, а Пепа си е показвала и това лице във видеата, но бързо го замаскираше.
Сега разбирам защо защитничките ни обвиняваха че сме много зли и я мразим, страхували са се да не засенчим нейния талант..
Тук никога не е имало чак такива коментари за нея и пак са ни обвинявали във завист, злоба, омраза и хейт към горката женица.
Много ми е любопитно как и с какво, ще я оправдаят и защитят сега?😆

Току що попаднах на този забавен детски канал.
https://m.youtube.com/channel/UCk8GzjMOrta8yxDcKfylJYw/videos 

Общи условия

Активация на акаунт