Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 296 945
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 3 720
Защо я наричат Грета? Joy

# 3 721
Тошко Славков така я нарече Laughing

# 3 722
Той толкова се влюби в нея, че и името не можа да ѝ запомни. То едно и две ли е... Антоанета, Антоанет, Ети, Филети... та накрая Грети 😆

# 3 723
  • Перник
Аз пък идвам от профила в ИГ и сега разбирам, че Деси Пеева- ляйф коч и т.н освен Кармен имала и син. Не живее с нея, не го споменава никога.  Направо съм в потрес.  Много ми падна в очите.....
Вие знаехте ли?!

# 3 724
Да, разбира се.
Всичко се знае тук 😂

# 3 725
Да, и аз често се сещам за това момченце, когато стане дума за Деси Пеева и ми става много мъчно за него.
Отглеждат го родителите на Деси, тя никога не го споменава, все Кармен, та Кармен й е в устата.

# 3 726
Йогурина, разби ме с това змиорско майсторство, ще събудя детИтУ от хилеж. 😂😂😂
Пепка два дни ги раздава скромна и хрисима, ама на третия ден не издържа и си показа простотийката и типичната за нея липса на реална преценка и такт. Първо, даде максимална оценка на оная кукувица Ганка с купената торта и кичозно Майкъл Джексън изпълнение накрая, а Гергана я резна, щото, принцесата яде само три вида риба (щот дотам ѝ е капацитета кулинарен, явно) и паламудът не е от тия три. Второ, такова жалко снизходителното поведение към Тошко (който не харесвам), тия roll eye погледчета към него, който може почти да ѝ е баща... Изсмуканите ѝ кухи разсъждения. Стой си в Тикток и тубата, Пепке, в среда, различна от твоята, си пълен резил...

Последна редакция: чт, 23 яну 2020, 00:13 от tuali

# 3 727
Ей, тази Пепка има 365 лица! За всеки ден по едно! В главенцето й само претенции. Официалната червена рокля, стилето и пухенка с качулка много си подхождаха с липсата на обща култура. Ким Чен Ун, Северна Корея и "известната личност" Тодор Живков не й се вписват в лЯйфстайла Joy

# 3 728
Тортагейт и Пепагейт днес превзеха темата, та не видях някой да е забелязал, че леля ни Ивана има нов почти 40-минутен вльог.
Слави Клашера събрал вече над 700 хиляди абоната, прави игра с награда - ден, прекаран с него.
Плами Димитрова яла една седмица като модел на Виктория Сикрет да види дали ще отслабне.
Демек .. нищо не сме пропуснали.

# 3 729
  • софия
Леле, на нищо са я направили Грета в коментарите във Фб. Аз попаднах на този:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 3 730
Да уточня, поради професионална деформация слушам много внимателно и точните думи на Антоанета бяха "Ям само три риби" 😎🤔😆

# 3 731
"Еврейски нос" е много грозна и тъпа обида.

# 3 732
Пепка направи лошо впечатление още в самото начало, когато се обърна към останалите с реплика от типа “аз нищо не знам за онова време, защото съм раждана след 89-та”. Ами и аз също, но не ми е попречило да си разширя общата култура. За себе си. А сега така нагло да се държи и да цупи джуки като Джулката. Последната поне я тресат яко хормони, а и от много време си я знаем. Общо взето - язък за образованието ...

# 3 733
Ма да пита татко си, бре, като я мързи да се самообразова.

# 3 734
Леле докъде стигат нещата при това момиче с изглед на 15-годишна тийн, въй въй..
Социален експеримент както съм казвала,  сама се бута между шамарите и ето резултатите идват . Първо в личния й живот дойдоха, всички  и сами забелязахме преди да признае,  сега от много голямо желание да я забележат още и още хора,  така блесна, че залезе директно. Тази ми е като Тенчева, като влезна със замах в ВБ и как щяла да прави предаване след това, то пък хората я надушиха що за гад безподобна е и кръц дотам  беше амбицията за тв. Та така и Пепе,  големи амбиции, много фронтове, нищо на яве.
Чудя се техните кога ще вземат да я заземят, вече тотално се олива, но пък е забавно как си вярва и смята, че има право да коментира по този начин, и изобщо е забавно глупав човек.

Последна редакция: чт, 23 яну 2020, 03:04 от passionbiojuniper

Общи условия

Активация на акаунт