Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 297 067
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 4 095
Момичета, дали може да ми препоръчате кулинарни канали?
Препоръчвам с две ръце Вали! Уникална жена! Каквото съм пробвала от рецептите и, всичко е било сполучливо. Особено тази питка "Мозайка"😜
https://youtu.be/E45wjm5aV8k

# 4 096
Каналът на Tasty е доста разработен, но не знам дали не търсиш по-аматьорски видеа, тези се правят от цял екип.

# 4 097
Аз нямам деца и смятам, че двамата си имат връзка. Но не разбирам какво е общото между нейните деца и потенциална връзка след развод, не се заяждам, просто наистина не разбирам.
Като сме го ударили на откровения, преди да се хвана с ММ и аз си имах един "приятел с екстри", и то бая дълго време, не сме качвали снимки никъде като техните, нито сме празнували заедно, нито сме ходили по почивки, чисто и просто защото отношенията ни бяха строго креватни. 😀 Та, затова и аз смятам, че си имат връзка, иначе ако е просто секс се питам защо Филяка ще се хване точно с прясно разведена, майка с две деца, сигурна съм, че има по-млади и бездетни, които биха му вързали. Нищо, че изглежда смотан на първо четене.
Смятам, че Пепе не обявява връзката си, защото е прекалено рано, и май и тя самата съзнава на колко бързи обороти ѝ тече живота.

Последна редакция: пт, 24 яну 2020, 15:47 от Анонимен

# 4 098
И на мен ми е интересно - колко от вас са с деца? Тези, които мислят, че имат връзка двамата? 🤔
Освен Лана - за теб знам. 🤗

Тамън два броя. 🙃

Че и в определението млада майка се вписвам, щот съм набор на Пепка. 😉
Значи си се инфлуенснала все пак от нея. А се преструваш, че не я харесваш. 😜 😂

Тц, не успя да ме инфлуенсне - по време на нейната кампания вече бях позабременяла. 😆

# 4 099
Тия размишления за връзките са ми мнооого странни (нищо лично Диди). Ако им бяха сменени ролите и Пепа да е мъж с две деца, на който младо гадже да му дондурка децата, да се познава с техните, да ходят по почивки и уикенди и е национален ефир да се обяви, че няма половинка, че и време за такива отношения... В СО не мисля, че би имало различно мнение от бий му шута, този е използвач и само си играе с теб.

П. П. Една приятелка наскоро премина през такъв тип "връзка". Тя влюбена, загубена, грижовна, отдадена, а онзи вятър го вее на бял кон, трудно му било да се обвърже, ама да му перат гащите хич не му е.

Последна редакция: пт, 24 яну 2020, 16:23 от Emi_55

# 4 100
Да, майка съм, и точно затова смятам, че отсядане заедно по света и у нас, гостита при родители, за баби да не говорим, допускане до децата и т.н. си е връзка.

Друг въпрос е защо в нейния профил няма нищо - моето мнение е, че това няма да й донесе пари, а даже ще я лиши от сюжетната линия "млада самотна майка, изморена от живота, едва получаваща свободен уикенд", плюс, че вероятно родителите й вече са скръцнали със зъби.
Ако по някакъв начин ще донесе пари - тогава ще го обяви, но явно в момента няма пари за "преструктурирана двойка блогъри".

# 4 101
  • Някъде там
Какви канали търсиш Candy,български или чуждестранни ?

# 4 102
Пепе водила ли е Филяка в Рударци, освен за Нова година? Защото м/у купон с една тумба народ и самостоятелна визита на гадже, има голяма разлика.

# 4 103
Без значение , по-скоро за здравослонви рецепти.

# 4 104
Пепе водила ли е Филяка в Рударци, освен за Нова година? Защото м/у купон с една тумба народ и самостоятелна визита на гадже, има голяма разлика.
Ако изпълненията от кухнята в Рударци, качени в Тики-Ток се броят за купон, значи не е..😁😁😁

# 4 105
Ами Еми, точно заради случая с твоята приятелка не бих бързала да обявявам каквото и да било.
Почивка в Египет, работна за Пепе, купон с много хора, кафе с кучето и децата за мен не е сериозно.
Ела маме, имам работна среща, ще се разходим, ще пием кафе. Егати и ангажимента е поел Филип 3.

# 4 106
Ели в стори коментира представянето на Пепе като блестящо, всичко било чудесно и искала да й сготви така. Все пак каза нещо за представянето, въпреки че дали го мисли??

# 4 107
Да не съм голословна...ето линк към тики-тока.
https://vm.tiktok.com/44KMXb/

# 4 108
Candy_girl, тази мацка приготвя интересни неща. Веган е обаче.
https://www.youtube.com/channel/UCq2E1mIwUKMWzCA4liA_XGQ

# 4 109
Аз подозирам, че Филип приема отношенията за по-сериозни, отколкото са в нейните очи, затова и ги оповестява така настоятелно. Но това са си просто мои хипотези, разбира се.

Общи условия

Активация на акаунт