Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 296 735
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 4 365
Филети се любуват някъде на сърнички, много готино изглежда.
Така като гледам сторитата ми изглежда, че са в Бедуин, с. Валевци, много популярно място за отдих в родния ми край. Звезделина от Минт Сторис също беше наскоро там, предполагам, че от нея са го видяли. Дано са завели децата, мястото и обстановката е много подходяща за деца.
Бедуин? Не е ли Балкан?

# 4 366
Филети се любуват някъде на сърнички, много готино изглежда.
Така като гледам сторитата ми изглежда, че са в Бедуин, с. Валевци, много популярно място за отдих в родния ми край. Звезделина от Минт Сторис също беше наскоро там, предполагам, че от нея са го видяли. Дано са завели децата, мястото и обстановката е много подходяща за деца.
Бедуин? Не е ли Балкан?
Бедуин и Балкан са две различни неща. Има къща за гости Балкан и отделено "паркче" при потока с бар + места за нощувка Бедуин. В Бедуин живее сърничката Мими.
За да не спамя, допълвам че Ивана е безобразно скучна.

Последна редакция: пн, 27 яну 2020, 14:09 от Crystal Noir

# 4 367
На мен ми направи впечатление от малкото видеа, които съм гледала, че родителите на Наум отсъстват, не видях на погачата майка му, не споменават нищо за тях.. Няма снимки, гостувания. Лъжа ли се или е възможно нещо да не се тачат с Тейчето или новото поприще на сина им?

На мен ми направи впечатление, че Теа споменава майка си - за подготовката преди раждането, после след раждането, в сторита, на погачата, а майката на Наум липсва. А уж във видеото от морето показваха че са близки, а може и покрай раждането да са си развалили отношенията, не е рядко срещано

Последна редакция: пн, 27 яну 2020, 14:27 от _love_summer

# 4 368
Може пък изобщо да не се харесват ама да нямат избор щото ако Тейчето е ревнала на Наум,че майка му не я харесва. Не се знае

# 4 369
Тоца е избухнала в ИГ за РД на първородния рус бял българин синеок вундеркинд. Не знам инфлуенсърка ли се води, ама понеже имаше питания къде са снимките.
Някакви долнокачествени клипове и снимки, толкова размазани, имам чувството, че снимат с нокия с фенерче. Има снимки, в които зад тях виси плитка чесън, много се смях и на това. Против вампири и уроки е хубаво да има повечко чесън.

# 4 370
Гледах ги. Много некачествени снимки, чак странно като знам какви космически претенции има Антония Петрова.

# 4 371
В последния клип на Джулката, се вижда Славков как наляга и целува Пепе. предполагам, че и други изпълнения е имало и за това тя с ее държала така с него.
Честно казано, напоследък се опитвам да погледна нещата от друг ъгъл, спямо обсъждания тук- Пепе и черешката, Наумче и тейче. Просто се опитвам да мисля не съвсем негативно спрямо видяното..не знам до колко съм права

# 4 372

Добре де, може ли това чудо на чудесата да има такива претенции? Аз ако я видя в тъмното ще се уплаша...

# 4 373
Виж наклонената сграда вляво и смятай колко реалистична е тази снимка... Кой знае какво нещо е на живо. Тръгнала е да гони Андреа.

# 4 374

Добре де, може ли това чудо на чудесата да има такива претенции? Аз ако я видя в тъмното ще се уплаша...

Не че и преди не беше красавица, но сега прилича на лелка, иначе претенциите и самочувствие много

# 4 375
Майките на -четата често са присъствали във видеата им. Христо Шопов мрази подобна публичност, избягва интервюта, а за лични въпроси въобще да не говорим.
Преекспонира се отсъствието на майката на Наум, чак пък да са скарани, да не харесва Тея и то след като я е дарила с внучка - силно се съмнявам. Може пък да е настинала жената и затова да не е присъствала или просто да не се е снимала.

Тоцито ми е лична любимка, голяма куковица.

# 4 376
Ванчето е нищо пред Тоцка, която е избухнала с 50 поста за Рд на Бест Първи Пернишки 😂😂😂

Еех, що не си направи един канал тая жена...

# 4 377
36 - това е броят снимки от зимния уикенд на Иванка, с които ни спами вече месец във фийда си. Предполагам, че ако се включат и тези от сторита + бъдещи постове, бройката бързо ще стане 50. 1 ред снимки от уикенда, 1 ред снимки от претрупания хол на Ивана и така нататък.

Ако Ивана се вгледа в някой от фийдовете на колежките си, няма да види и 3 снимки от една и съща локация, ден и аутфит. Болезнено скучна и глупава си, бабо Ванче. Есента ни затрупа с 50 снимки от Драгоманското блато, лятото от почивката ви в Гърция, дано да не ходите никъде пролетта. И, моля те, смени филтъра, този е супер дразнещ и натрапчив, особено когато в момента е модерно да качваш необработени и реалистични снимки.

# 4 378
Ти пък нямаш ли достатъчно кукувици за гледане, че и тая да дойде на клона? Simple Smile

# 4 379
Знае се, че медиита яко манипулират нещата, особено по телевизията и нищо чудно Малък Тошко да е правил подобни изцепки, но да не са ги дали в кадър нарочно, че да изкарат Пепа лоша, примерно. Явно е имало защо да се държи така, но само оплюване по нейн адрес четох тук, не че и симпатизирам, попринцип. Ама и то нали е по - лесно да консумираш готовото, по - трудно е да помислиш над различните възможни  варианти преди да пишеш, особено кото не си бил там и не знаеш какво наистина е станало Wink Затова и избягвам да коментирам.
А къде е това видео на Джугани- в тубата или стори в инста?

Общи условия

Активация на акаунт