Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 296 726
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 4 380
Ванчето е нищо пред Тоцка, която е избухнала с 50 поста за Рд на Бест Първи Пернишки 😂😂😂

Еех, що не си направи един канал тая жена...
Защото не сте /сме достойни да попиваме от мъдростта ѝ. 😁

# 4 381
Голяма загуба.😢 Ще си останем непросветени и недостойни за пернишкия ѝ ляйфстайл.

Видеото на Джугани е в канала им, големи карикатури са тия двамата, не ги бях гледала до сега.
Видя ми се в един момент на заден план, че Пепка снимаше някаква пижама?!

# 4 382
Направих грешката да отворя профила на Антония и.. ами.. какво да кажа, за последните 2 месеца е публикувала толкова снимки, колкото аз за последните 2 години. Да я пратим при Ивана да й обясни как да си ги събира по няколко в една публикация?

# 4 383
Аз ги броих - 49 публикации с едно и също нелепо описание. 😂
Там положението е тотал щета...

# 4 384
  • Пловдив
Джулияна и мъжа й са уникални екземпляри /не в добрия смисъл /то не беше ирония глупости. Търкулнало се гърнето, намерило си похлупака е тяхната работа. Нали уж имаха доказателства за тортата, ама не се сетили да я снимат, да бе да, точно тия двамата ли няма да снимат как правят торта 😂😂😂 и изобщо Джулияна не даваше ниски оценки няма такова нещо 😂😂 дали си вярват 🤔

# 4 385
В помещенията където снимат Джулияна Гани и мъж Astonished Те не живеят там,нали? Няма как да живеят там, ще имат постоянно главоболие от тези цветове и "дизайнерски" решения.

# 4 386
Не само, че живеят ами това е след ремонт от преди 1 месец 🤣🤣🤣

# 4 387
Знае се, че медиита яко манипулират нещата, особено по телевизията и нищо чудно Малък Тошко да е правил подобни изцепки, но да не са ги дали в кадър нарочно, че да изкарат Пепа лоша, примерно. Явно е имало защо да се държи така, но само оплюване по нейн адрес четох тук, не че и симпатизирам, попринцип. Ама и то нали е по - лесно да консумираш готовото, по - трудно е да помислиш над различните възможни  варианти преди да пишеш, особено кото не си бил там и не знаеш какво наистина е станало Wink Затова и избягвам да коментирам.
А къде е това видео на Джугани- в тубата или стори в инста?

Коментира се главно Антоанета, защото темата е за блогъри и влогъри.
Другите са коментирани в темата за Черешката.

Поне аз така го сметнах, докато четох тук?

# 4 388
Да ама явно монетата има две страни- и от това, което се вижда в клипа на Джулиана , Тодор си я налага Пепе

# 4 389
Аз не успях да видя това налагане, може ли да пуснеш линк?

Видяхте ли Пепа каква крива беше пред асансьора хахаха много ме забавлява!
Много е контролираща LaughingLaughingLaughing

# 4 390
Ето скрийншот
Скрит текст:

# 4 391
Пепка надуши какво е настроението на останалите и тръгна и тя в този тон.
Ако другите участници не бяха подхванали Тодор, тя щеше да си стои като гърмян заек, както в първите вечери.
Дали щеше да се държи пак така, ако бяха разнищили нейния ляйфстайл?!

# 4 392
Точно!
Надали щеше да ѝ бъде приятно да ѝ натякват, че е разведена млада майка...
Какъвто и да е Тодор, можеше да се държат много по-достойно. Вместо да падат на нивото на унижението.

# 4 393
Понякога съжалявам,че не е като едно време да звъним в ефир и да задаваме въпроси или да изказваме мнение хааахахаха

# 4 394
Ванчето е нищо пред Тоцка, която е избухнала с 50 поста за Рд на Бест Първи Пернишки 😂😂😂

Еех, що не си направи един канал тая жена...
Защото не сте /сме достойни да попиваме от мъдростта ѝ. 😁
Аз съм разочарована... Очаквах лудо парти, пелени от лед или обувки бързоходки, летящи килимчета, въздушни кули..  то к'во - Тоца и Батинката отишли на лунапарк  и това го минават за РД на детето... Пфуууу, язък!

Общи условия

Активация на акаунт