Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 296 722
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 4 395
Аз не видях нищо недостойно, освен поведението на Славков, което пък е обичайното за него, дори не му видяхме оная работа тоя път... Продуцентите търсят възможно най-евтиния сеир и знаят от кого да го получат...
_ _ _

Стил:
Скрит текст:

Гергана белия зъб ми е направо елегантна, в сравнение с тоя аутфит.

# 4 396
Тая и от кенефа си качва снимки. А най- неприятно е как снима децата навсякъде и ги пльосва постоянно

# 4 397
Коя тЪз мома със синия шушляк? Поставяйте ги с имената на акаунтите, че не ги знаем всичките световноизвестни и някои за пръв път ги виждаме.

Тоца не са ли затворили минимум Дисниленд за Бест Бестов? Или е било ОБИКНОВЕН лунапарк?!?! 😂

# 4 398
Като го гледам най-обикновен лунапарк си е. Да не са изхарчили парите в Дубай и да не е останало за парти? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 4 399
  • Варна
На мен г-жата със синьото пухче ми е странна, не само заради снимките на децата. Не харесвам mommy shaming-a изобщо, но ми е непонятно това непрекъснато изтъкване от нейна страна как едва ли не я мързи да наготви нещо за децата си, закуски не правела "принципно", това не правела, онова не правела. Ужасно самочувствие има също така. Много са ми интересни такива хора. Точно тези, дето най нямат причина да се надуват така, го правят. По грозен начин.

Последна редакция: пн, 27 яну 2020, 17:06 от StarBright⭐

# 4 400
Коя е тази със синьото?

# 4 401
Радостната мама

# 4 402
И аз искам да знам коя е дамата от горната снимка. Фпечатлих😜😉 се от тоалета, позата и фона.
Много инстаграмъбъл. 😜

# 4 403
Еми, то това не пита, където те свари! 😂😂😂

# 4 404
  • Някъде там
Ама моля ви се четете,как така омаловажавате няколкото рожденни дни на великия Бест и няколкото торти и два от най известните увеселителни парка...
Не един, цели два в Дубай при това...😆😆😆😆

Е по инстъграмъбъл поза и снимка от тази не бях виждала...
Ванилия права си...то зора не пита.😆
Дали си е носила пликче?

# 4 405
И аз не се включвах кой знае колко покрай Черешката, защото ми е ясно как се реже и монтира както е удобно, а щеше да прозвучи пак като "защита" сигурно. Изумявам се какви хора могат да станат симпатични, заради откровената ненавист към някой друг. Било то оправдана или безпочвена.

Хич не давайте идеи за изяви на някои особи, че току-виж ви послушали.. Не им генерирам трафик на подобни, оправия няма, игнор му е майката, май май.

Вчера, гледам, се обсъждаше, че Мона се оплаквала от трудното и еднообразно ежедневие. Не я гледам, не ми е интересна, ама пак стигаме до момента, че няма угодия - или е розово и нереалистично, или пък натоварващо.

Наум и Теа обират прекалено много незаслужени негативи, по мое мнение. Критикувам ги като сгафят, ама много се търси под вола теле. Знам, че сигурно ще прозвуча като на Зори чашите и чайовете, ама има хора, които ги дразни всичко в тях - в такъв случай защо ги гледате, щом не ги понасяте? Ютуб е необятно пространство.
Във видеото с погачата не се е "изтъквала" за предложенията. Просто постоянно се пише, че всичко им било реклама, затова и тя уточни, че е отказала да й подарят грандиозна организация на погачата. За да знаят тези, които толкова ги вълнува. Тортата беше подарък и това се посочи ясно на няколко пъти. Общо взето не съм видяла да рекламират нещо несъвместимо с начина им на живот до момента.

За Ивана съм 50/50. Харесва ми начина, по който отговаря на злобно поднесената критика. Разбирам и това, че профилът и си е неин и експериментира. Няма лошо. Просто усещам цялостно зацикляне. При нея обработката ми идва прекалена.

# 4 406
Аз харесвам Ивана. Харесва ми и хола и снимките й. Но смятам,че може повече. Видеата й вече са все едно и също +това са нинужно дълги.

# 4 407
Радостната майка е тази със синия шушляк, пропуснах да я назова, за което се извинявам, но много се развълнувах от всичко показано на снимката и бързах да я споделя. Simple Smile
Яко пори и тя из мами-инфлу средите, за мен е доста неумела, на моменти комична с нелепостите си.

# 4 408
Споделям няколко иг профила с красиви (според моя вкус) снимки. Има кадри, носещи уют и топлина. Без розови мазаници, прекалено ярки цветове и т.н. Може и да сте ги споделяли, дано не се повтарям:

blossomss.ss - https://www.instagram.com/blossomss.ss/
marthay.k - https://www.instagram.com/marthay.k/
magicznehistorie - https://www.instagram.com/magicznehistorie/
smalleveryday_joys - https://www.instagram.com/smalleveryday_joys/
naughtyteas - https://www.instagram.com/naughtyteas/

# 4 409
Не съм съгласна, че на Шопови тортата им била подарък.
Подарък е нещо, което даваш с повод или без повод, без да очакваш нещо в замяна.
В случая на тях са им направили тортата безплатно, в замяна те рекламират сладкарницата. Това си е бартер.
Те уж дадоха заявка, че няма да се превърнат в бебешки канал, нямало да монетизират детето, да му правят профили... пък накрая ‘земи тая торта!

Общи условия

Активация на акаунт