Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 296 698
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 4 410
От сладкарницата няма да са минали само с една торта, най- вероятно е имало и доплащане за рекламата.

# 4 411
Гледах Джулияна и нейния. Първо този се е хванал с нея,за да търси слава покрай нея. Не виждам с какво е известен освен,че е мъж на жена си.Такива мъже са ми толкова смешни. Второ има 5 думи в речника си,къде е тръгнал да пише книга??? На база познания от интернет? Не им пукало за хейтърите в цяло видео се обясняват. Ми като не ти пука не се обяснявай. Последно от сладкарницата няма ей така да тръгнат да лаят без причина,за да си правят реклама при положение,че никъде не се споменават Джулияна и нейния чехъл. Те сами си признават като тръгнаха да се обясняват без да ги пита някой. Отделно били пазили документ с който доказвали,че били купували тортата преди 10 дена.... еми новата касова бележка лесно може да се изхвърли,а също може да са пратили друг да я взема. Те сами се излагат.
И някой да му забрани изявите на този,както и да разпространява книги.
Джулияна поне мога да призная,че от всички в предаването беше най-възпитана и се държа най-добре. Не е лошо момиче,но нейния е нагъл,невъзпитан и изключително прост и само я използва за пет минути слава.

# 4 412
Антония със сигурност страда от някаква форма на ексхибиционизъм и желание за странна форма на внушение.
Какви рождени дни на 1 годишно в увеселителни паркове я гони тази. 😳
Вече всички са й виждали снимки от всеки възможен ракурс. Не е нужно.
Горкият БестчО, честнО.

# 4 413
Sunflower благодаря за профилите, които сподели! Наистина носят много уют! Последвах ги ^_^

# 4 414
И аз последвах един от профилите. Наистина красиви!

# 4 415
Май същите сладкари (от видеото на НаумчеТейче) са осигурили и тортата на Никола на Мона, мернах в някакво стори нейно сякаш. И понеже и на мен ми е на дневен ред тортата за детски РД, гледах, гледах, пък ми преля от всичката тая претенция и приготовления...
Предишни години взимах от 100-гр-сладки, но последната, която опитах на един друг РД, беше ужасна на вкус, безвкусен лепкав туткал за сума ти пари. Разочароваха ме.
И в крайна сметка, реших да запретна ръкави и да направя една торта, като в доброто старо време. Моите торти като дете ги правеше баба (беше професионална сладкарка, ама то пък нямаше по магазините продукти, та... от нищо нещо). Ей така ми подейства инфлуенсърството с тия торти, аххаах.

# 4 416
Ако Ивана ми беше приятелка, най-вероятно нямаше да ходя на почивки с нея. Като гледам по колко снимки се бълват ежедневно само от една почивка, а колко ли още снимки има, които не са добри за Инстаграма. Вижда ми се много досадно, тежко му и горко му на фотографа.

# 4 417
Извинявам се, ако е споменавано, но Зори от AGLEU mama на колко години е?

# 4 418
На 34 е Зорница

# 4 419

Наумчето известно и по бебеносещите групи вече 😁

Дайте нещо интересно за гледане, някой ненатоварващ, с малко дете, бг влогър? Брюлето още ли качва? Имаше и една варненка май, някаква мьекаше малко, коя беше тя?

И искате ли да пусна някаква анкета в следващата тема? Да гласуваме за нещо? Бъдете креативни 😁

# 4 420
Добре де, завидях на Ая за гледката от апартамемта в Ню Йорк 😈

# 4 421
[quote
И искате ли да пусна някаква анкета в следващата тема? Да гласуваме за нещо? Бъдете креативни 😁
[/quote]

Какво би било перфектното съдържание, което очакваме от един влогър според нас - да инфлуенснем инфлуенсърите, ако искат да бъдат инфлуенснати.

# 4 422
Тези дни правих две рецепти от Миро-готвене за начинаещи. Шарен домашен кекс и класическо брауни. И двете супер сполучливи. Особено браунито му е един път. И друг път съм правила брауни. Но ми прави впечатление,че всичко,което прави е изпипано като рецепта,изпробвано и наистина за начинаещи. И което сме направили с ММ от неговите неща винаги е ставало любимо у нас и се прави пак. Така,че любители сладкари и на сладките неща препоръчвам!
Ето един полезен канал. А, правих и кекса с бейлис-невероятен и много лесен.
Ивана гледах сега. Приятна е за слушане. Но с тоя закон втръсна вече.
Аз искам анкета-да! Забавни са ми, и показват настроенията.

# 4 423
Абе тоя на Джулияна нали имал запис на разговора. Нали се обясняваше нещо, че те понеже били известни личности, вече имали изграден навик да си записват всички разговори и така щял да докаже за тортата Grinning Смешко! Джулияна като се разведе с предишния, обиколи всички телевизии да обяснява как е бил с нея заради известността й и как го е издържала и хранила, сега е същата работа с Найденов. На всичкото отгоре ми е супер женствен, а в Черешката ми се видя доста дребен. Сега му гледам някаква снимка с пухено космато яке. За пръв път виждам мъж да носи такова. Ми много ми е не-мъжествен.

# 4 424
Онова клипче на Джулиана и Джулиано със заглавие - истината за купената торта - не показаха нищо за тази торта, нали? Изгледах го с превъртане. Май си беше чист клик бейт

Общи условия

Активация на акаунт