Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 296 697
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 4 455
Десито си е купила Balenciaga за 975 $. Ама после се оплаква, че парите не и стигали и трябвало техните да и помагат...

# 4 456
Кристина ян я гледам от миналата седмица и не знам дали ми харесва. Положителна е, определено , но има едни паразити в изказа , които дразнят
И на мен ми допада. Хареса ми влога от Боровец. Най-после някой да покаже какво се прави на зимна почивка, а не кадри от хотела и как мъкнем хиляда чанти с мазила.

# 4 457
Видяхте ли новия клип на Златена? Показа си бюста , за да ни е била полезна, но пък й е било много неудобно да снима тези кадри. Joy

# 4 458
Видяхте ли новия клип на Златена? Показа си бюста , за да ни е била полезна, но пък й е било много неудобно да снима тези кадри. Joy

Гледах я, поведението й ми е меко казано абсурдно. Хем я е срам, хем накрая се пльосна полугола, завита с някаква тениска. Златена прави всичко това за гледания и лайкове, не мисля, че гледката на гърдите й ни беше особено полезна. Roxsaurus как си замазва разголените части с програма, що пък и тя да не може?

# 4 459
Лелее, ама тя наистина се е показала по бельо Flushed Изобщо не го направи елегантно, а за кликания вече снима само простотии, то не трябва да си много умен, за да разбереш, че джаджи от Алито, които струват стотинки в този сайт се продават по-скъпо.
Помните ли как беше обяснявала, че е опитала да направи своя марка фон дьо тен, но не се получило Joy Както и изработката на тениските й излезнало скъпо и нямало как да продава на такава висока цена без печалба? ЕЕее...и тя се пъне да скача, няма сериозно отношение към собствения си канал, никаква концепция или постоянство, ама ще произвежда грим продукт..Да.. даа..

# 4 460
Не е лоша Златена, но е адски неориентирана... както написаха по-горе няма ясна концепция за канала, постоянните й извинения за щяло и нещяло идват в повече. Скромна е, не е толкова “отракана” все още🤷🏼♀

# 4 461
  • Някъде там
За Златена научих от Тони Попова, когато коментираха с Никол и Иван, че я копира.
Позагледах я и определено ми приличаше на Тони в поведение и клипове и не ми беше особено приятна.
После пусна видеото с телефонните обаждания. За мен това не беше ок постъпка и спрях да я гледам.
Явно съм преценила правилно, сега като ви чета. Следвам я само в иг, както повечето. Даже не преглеждам редовно сторитата и снимките им, тук достатъчно се информирам.

# 4 462
На мен тази Златена ми е твърде тип кифла,тип златките. А това" не е моята чяша чай"(много ми харисва зориния израз). Тя е качила какво е инфлуенсър в инстаграма, явно ще пише статия или ще има видео по темата. Интересно...тя мразеше тази дума, да не бе сега вече да те смята за инфлуенсър.?
Ивана дали ще отговори на градивната критика? Мисля-не. Те обикновено подминават такива неща. Досега една не съм прочела да каже-прави сте или ценя мнението,ще помисля над него. Не...ако не ти харесва имяш право да не гледаш...

# 4 463
Сега попаднах на изключително плоското обяснение от страна на Инфлуентика за крадения дизайн - с невъоръжено око се вижда, че дизайнът е копиран 1:1. Адри ме разочарова за пореден път: заключвам, че е човек с позиция само когато се коментират нечии криви зъби/тегло, но за скандално недоразумение като посоченото си мълчи дискретно, хем именно тя се е снимала с въпросната тениска.

# 4 464
Мен ме изумява фактът, че някои хора още си мислят, че няма да ги хванат, ако краднат или копират чужд труд. Ми то всичко е в интернет и всички го виждат.

# 4 465
Златена ми е въздух под налягане като Валерито. Иначе влоговете от Виетнам и на мен ми бяха интересни, но кадрите с кобрата ми дойдоха too much. Не знам аз ли съм прекалено гнуслива, ама направо ми се доповръща като я видях толкова отблизо снимана тая гнусна змия Confounded

# 4 466
Попринцип Петканови са ми симпатични, но... Ок детето е болно отиват на доктор, това не е оправдание да го возят на ръце в колата... Още повече, че живеят извън София и имат да пътуват повече.

# 4 467
Мхм, да, лесно е когато трябва да си солидарен с колежките инфлуски и да ги защитаваш до откат в бг-мама, но когато шефката сгафи, вече е друго...

# 4 468
Струва ми се, че Адри си вкара лек автогол с този си нов работодател. Също наблюдавам една новооткрита инфлуенсърска амбиция в нея и имам чувството, че започва да залита към искуствено поведение в социалните мрежи. Достатъчно е да се погледнат последните ѝ селфита в Инстаграм. Толкова филтри имат, че сигурно и децата ѝ няма да я познаят. А съвсем до скоро държеше да е естествена и relatable (даже прекалено на моменти).
Не знам дали тази стратегия е дирижирана от новата шефка, но ми се струва, че започва да губи идентичност и това не ми харесва. Дано да бъркам, де. Ще следя развитието.

# 4 469
На Златена ѝ било неудобно да снима сутиена:

1. Сложила се е с него на тъмбнейл
2. Завърши гола, държаща тениска, а ме съмнява да не е могла да си я облече, нали..

Общи условия

Активация на акаунт