Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 296 553
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 4 935
Тези, които следите Полина интересно ми е на руски и украински ли говори на детето? А Патрик има ли роден чужд език?

Последна редакция: сб, 01 фев 2020, 14:50 от Emi_55

# 4 936
  • Някъде там
Ивана ще почва нова рубрика, в която ще кани различни гости да говорят по различни теми, най-вече начин на живот. Има потенциал в идеята, но много зависи и от събеседниците ѝ, а и нейната обща култура и критично мислене. Дано само не забие в клиширани и досадни теми за инстаграмарски живот и влогване.
Прилича ми на рубриката на Адри тук..може от нея да взела идеята...
Но да каниш всякакви хора в къщата си, не бих си го причинила лично аз.

Полина говори на украински на детето..
Заради котарака си причинявам да и слушам непоносимо лигавото говорене в сторитата.Клипивете не гледам но в сторитата му говори изцяло на украински.

# 4 937
Сшлно си надявам рубриката на Ивана да не като тези на Адри тук. Иначе е хубаво,че е измислила нещо ново. Ще видим как ще й тръгне. На мен са ми интересни темите за личностно развитие. Чета много такава литература напоследък.

# 4 938
Сшлно си надявам рубриката на Ивана да не като тези на Адри тук. Иначе е хубаво,че е измислила нещо ново.

Аз също!!! И по възможност да е с интересни хора, с личности, които имат наистина какво да споделят. А не стандартните пълнежи.

# 4 939
Това момиче почнах да гледам от вчера Chloe Kian
https://www.youtube.com/channel/UC_snLVbBclU39zLlIacEAlQ
Засега нямам кой знае какви впечатления, приятна е, но клипчетата й са като гледам на изтъркани теми - apartment tour, ставам в 5 часа, веганизъм.. Много търся някой влогър, който има интересна професия и ежедневието му като цяло е по-динамично и интересно. Не искам да гледам дрехи, козметики, манджи и някакви мами глупости Sad Като казах манджи, да похваля и аз Готвене за начинаещи - много приятен и полезен канал!

# 4 940
Ралица Генчева (charly.wild) пак с 10 сторита, засегната от това, че последователка ѝ написала "Рали, не давай банан с обелката на Филип, пълен е с химикали, давай само био обелен банан" и край, Mom shaming било това ѝ сега ни приканва да сме били равни жените.

# 4 941
Напълно я разбирам  жената - всяка кокошка с платен интернет се смята за упълномощена да прави забележки "не си гледате правилно децата, трябва да правите като мен". Много  е досадно, жалко, че малко хора реагират.

# 4 942
Много търся някой влогър, който има интересна професия и ежедневието му като цяло е по-динамично и интересно. Не искам да гледам дрехи, козметики, манджи и някакви мами глупости Sad Като казах манджи, да похваля и аз Готвене за начинаещи - много приятен и полезен канал!

Честно казано, не мисля, че някой с интересна професия и динамично, смислено ежедневие ще започне да влогва. Просто едва ли би му оставало време И за това. Blush

# 4 943
Е, ама като реагират с 20 благодарствени сторита за урока как се правят домашни пюрета, тогава не мрънка.
На мен ми бяха интересни пюренцата, де, въпреки че нямам дете. Ама не може само хвалби, има и критики.

# 4 944
Напълно я разбирам  жената - всяка кокошка с платен интернет се смята за упълномощена да прави забележки "не си гледате правилно децата, трябва да правите като мен". Много  е досадно, жалко, че малко хора реагират.
По принцип да, но тук не става дума за това да идеш при непозната в градинката и да започнеш да ѝ начукваш канчето, а уж е обмен на опит и т.н. За да се движат каналите им всички приканват зрителите към диалог. Обаче излиза, че важи само, когатоим изнася и техните съвети и идеи са правилни, на всички други - грешни Laughing
Нямам никакво отношение към банана, въобще не се втелясвам в такива неща, но можеше просто да каже директно - не ме притеснява това и да продължи, не е нужно да бъде и тя модерна с приказки за Mom shaming.
А нейните влогове какви са? Не я следя, но съм влизала да разгледам. Изхвърли това, елиминирай онова... Тя хич не дава акъл как да живеят другите.

# 4 945
Едва ли ходи по чуждите стени и инстаграми да натяква "не бива да правиш това с детето си".
Има известна, даже голяма, разлика.
Едно е някоя да роди и да снима как си храни детето, съвсем друго - да се наредят отдолу коментарите "в никакъв случай такъв банан, трябва само от другия банан."

# 4 946
Деса ТопчитУ вчера е публикувала това стори (след диалозите в Инстаграм профила) -

Скрит текст:

и след това още 3-4 в същия тон. Laughing

Кого заблуждава духовно извисената?

# 4 947
А тя защо е дала банан с обелката?! 🙄

Полина говори на украински на детето, което е съвсем нормално. Ако вие живеете/хте в чужбина, на какъв език ще говорите на децата си?
Един език е винаги в плюс.

# 4 948
Едва ли ходи по чуждите стени и инстаграми да натяква "не бива да правиш това с детето си".
Има известна, даже голяма, разлика.
Едно е някоя да роди и да снима как си храни детето, съвсем друго - да се наредят отдолу коментарите "в никакъв случай такъв банан, трябва само от другия банан."
Не знам къде ходи. Казвам, че влогърите призовават към дискусии, но когато не им харесват ги наричат Mom shaming. Да затвори коментарите и ще вижда само палчетата Simple Smile

# 4 949
Ами, честно казано, аз веднъж си позволих да дам съвет на г-жа Гочефф, но тя не хвана дикиш. Всеки си преценява кое ще отрази и кое ще пусне покрай ушите си.

Общи условия

Активация на акаунт