Лидл 135 - Свежо януарско начало на новото 20 ;)

• 121 206
  • 2 175
  •   1
Отговори
# 105
Обади се на телефона им, ще ти кажат къде има и има вариант да ти го изпратят безплатно в избран от теб магазин.

Здравейте момичета! От скоро почнах да ви чета, но имам един въпрос. Имаше намалени термоси някъде от 9 до 15.12 мисля и взех 1. Много се хареса, но ми трябва още един, та има ли някаква вероятност да има още в някой склад, магазин или и аз не знам. В магазина (Русе) не видях да има, все пак беше преди няколко седмици.

# 106
  • Бургас
Здравейте момичета!Моля да ме извините,ако е коментирано,но не намерих.Става въпрос за картите за предизвикателства за отслабване .Дали някоя от Вас си е купила и дали си заслужават.Предварително благодаря!

# 107
  • Пловдив
Здравейте.Интересувам се мъжките дънки тип прилепнали ли са или по-свободен модел?

# 108
  • София
Здравейте момичета!Моля да ме извините,ако е коментирано,но не намерих.Става въпрос за картите за предизвикателства за отслабване .Дали някоя от Вас си е купила и дали си заслужават.Предварително благодаря!
Имам почти всички кутии, с изключение на "Щастливата". Мога да снимам няколко карти за да прецените, дали ви харесват. Peace
п.с. Още не съм почнала нито едно от предизвикателствата и не мога да кажа действат ли. Важното е, че ги имам. Joy
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 04 яну 2020, 12:12 от mimeime

# 109
  • Бургас
Имам почти всички кутии, с изключение на "Щастливата". Мога да снимам няколко карти за да прецените, дали ви харесват. Peace
п.с. Още не съм почнала нито едно от предизвикателствата и не мога да кажа действат ли. Важното е, че ги имам. Joy

Благодаря,ако е възможно да ми снимате 1-2 карти.

# 110
  • София

Редактирах горния пост. Съжалявам, че не успях да ги публикувам прави, ако има начин - аз не го знам.

# 111
За ютията да изкажа мнение - много е добра, струва си. Старата ми беше слабичка,  с лидълската заобичах гладенето:grinning: Като цяло няма  уред от Лидл, от  който да съм недоволна.

# 112
  • Бургас

Редактирах горния пост. Съжалявам, че не успях да ги публикувам прави, ако има начин - аз не го знам.

Изключително благодаря!

# 113
  • София
Здравейте.Интересувам се мъжките дънки тип прилепнали ли са или по-свободен модел?

Ако става дума за тези от неделя- slim fit са.

# 114
  • Пловдив
Да от сегашната брошура.Благодаря. А за рендето от 7 части има ли отзиви ?

# 115
Може ли снимка на корнфлейкса с който панирате пилешко? Sunglasses

# 116
Аз използвам този без захар, но не е от Лидъл:

# 117
А натрошаваш ли го? :thinking
Това ренде от 7 части не знам как е, но сигурно е по-добре от другото с многото приставки- което е ужасно. Всеки път каго го пуснат се чудя как го купуват хората....

# 118
Някой чувал ли е дали ще вкарват тук Лидл Плюс картите и купоните?

# 119
Аз купувам Корн флейкс от Кауфланд или Лидл и ги смилам в блендера и така панирам. Препоръчвам рецептата на ipeych ( https://ipeychev9.blogspot.com/?m=1 )

Общи условия

Активация на акаунт