Лидл 135 - Свежо януарско начало на новото 20 ;)

• 121 185
  • 2 175
  •   1
Отговори
# 90
Брат ми е гледал клипове как мелят цели животни за кренвирши... Close

# 91
Е к'во сега..опитвате се да ме направите веге ли? Joy
Ми няма да стане 😆

А да знаете пък морковите с какво ги торят....мани..мани 😜

# 92
  • 1st floor
Аз си взех от дънките,уж скини супер,ми пак ми се бръчкат и сами широки на коленете.Явно аз съм дефектна.
Не е в теб проблемът! И на мен странно широко ме стояха е ги върнах. А много ми харесаха на пръв поглед.

# 93
Тета, против месото нямам нищо против, но идеята за МОМ ежедневно не ми е ок Stuck Out Tongue Winking Eye Такива меки колбаси тип Народен вкъщи не се ядат изобщо, кренвирши взимам много рядко и то 1-2 вида...Липсват ни пуешките наденички. Колбаси тип луканка ядем доста ограничено и там оглеждам етикетите...Цяло месце е най-добре. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 94
  • София
Момичета, пускали ли са въобще или скоро овлажнители за въздух?

# 95
Пускаха преди месеци някакви аромалампи, но дали овлажняваха въздуха?

# 96
За шкафа за пералня пише, че е подходящ до 60см широчина, а моята пералня е точно толкова, реално толкова ли е широк шкафа, че е ако е така няма смисъл да го вземам. А пък не искам да го вземам да го сглобявам и ако не пасне да ходя да го връщам.
Пералнята пасва идеално на шкафа. Мисля, че няма да се налага да го връщаш
Скрит текст:
Много си го харесвам

Последна редакция: пт, 03 яну 2020, 19:30 от PeacockLove

# 97
Току що изхвърлих една баничка с кайма.
Взех за първи път, когато ги пуснаха и много ми хареса. Сега беше втори и последен Scream
Каймата не е развалена ...но имаше оня зловонен нескопен дъх 🤢

Последна редакция: пт, 03 яну 2020, 19:56 от inka2001

# 98
  • София
Аз си взех от дънките,уж скини супер,ми пак ми се бръчкат и сами широки на коленете.Явно аз съм дефектна.
Не е в теб проблемът! И на мен странно широко ме стояха е ги върнах. А много ми харесаха на пръв поглед.
Моите ги обух набързо за проба, не съм свалила етикетите. Уж ми бяха добре, ама сега пак ще се огледам по-обстойно Stuck Out Tongue Winking Eye

# 99

Моля, кажете мнението си за този винтоверт.
Заслужава ли си?

# 100
Моите ги обух набързо за проба, не съм свалила етикетите. Уж ми бяха добре, ама сега пак ще се огледам по-обстойно Stuck Out Tongue Winking Eye
И аз вчера грабнах последния останал чифт, доволна че е точно моят номер 34. Е да, ама не. На мен са ми широки в ханша, набръчкват ми се там. Ще трябва да ги връщам, а ми харесват като модел.

# 101
  • Благоевград
2 пъти поред взимам дефектни дънки/панталони. Първите бяха останал един мой номер от промазаните сини панталони. Вкъщи видях, че имат бримка. Вторият път от миналата седмица тъмните дънки имат дупка на бедрото. Няма как да съм ги скъсала аз така, няма с какво. В магазина не видях да имат проблем, уж оглеждах. Нямаше как да ги върна, защото като пробвам и се харесвам, веднага махам етикета и после се сещам, че трябва да погледна. Ще ми е за урок. Сега трябва да шия дупка на дънките.

# 102
  • shumen
Инка,аз също взех банички с кайма преди време и детето не ги хареса.Казала,че му миришели гадно.

# 103
  • Русе
Здравейте момичета! От скоро почнах да ви чета, но имам един въпрос. Имаше намалени термоси някъде от 9 до 15.12 мисля и взех 1. Много се хареса, но ми трябва още един, та има ли някаква вероятност да има още в някой склад, магазин или и аз не знам. В магазина (Русе) не видях да има, все пак беше преди няколко седмици.

# 104
Днес ако не забравя ще проверя в магазина в Дружба

Общи условия

Активация на акаунт