Лидл 135 - Свежо януарско начало на новото 20 ;)

• 122 949
  • 2 175
  •   1
Отговори
# 1 620
  • София
Не мога да отговоря дали са хрупкави по вашите критерии. По моите са достатъчно хрупкави, защото ги режа на кубчета.
Само днес ли ще са с ниската цена? Ще ходя специално за два буркана Simple Smile

# 1 621
Киселите краставиЦи са достатъчно хрупкави и за моя вкус. Имат и малко захар, та няма неприятното за мен сладнене на тези от редовния асортимент. Преди време бяха пуснали в по-малки буркани, пак на същата марка, кисели краставиЧки и пак бяха супер. Тогава съжалих, че само 2-3 буркана взех, та сега се запасих. Надявам се да станат част от редовния асортимент, но едва ли...

# 1 622
А , онези в по-малките буркани , на същата марка , си ги уважихме с два/три стека-добри са си на вкус ! Тези са сигурно наистина като за хамбургери или за руска салата.

# 1 623
  • София
Момичета брюкселското зеле в постоянният асортимент ли е?
Вчера търсих, но не намерих.

# 1 624
Брюкселското зеле го виждам само от време на време. Не е тематично, но не винаги го има. В Кауфланд също не го виждам често.

Киселите краставички на мама също са си леко дебелички Joy

# 1 625
Момичета брюкселското зеле в постоянният асортимент ли е?
Вчера търсих, но не намерих.

Може да са били изчерпани. В събота е така.
Аз сутринта вдех 3 червени чушки. Следобед пратих ММ за още-нямало вече.
Много падаруват почивните дни и бързо се изчерпват.

# 1 626
  • София
Здравейте, от известно време ви чета, но сега и аз имам нужда от мнение. Случайно има ли някой, който е взел пейката с ракла от брошурата на новия магазин или поне да я е видял в магазина? Трябва ми нещо подобно за антрето, но ми се иска да е стабилна и да може да се сяда на нея. Grinning
Ако става въпрос за тази:
Скрит текст:

Чудесна е - здрава, стабилна, красива, удобна... ММ е над 100 кг. и сяда на нея всеки ден, вече 2-3 години. Препоръчвам.

# 1 627
И аз искам пейка, ама все я изпускам. В четвъртък нямаше, където ходих. Бях разбрала, че тази седмица, дето измина ще я пускат, ама йок(( Даже не мога да ги видя тез пейки вече няколко години. Може би следващата...

# 1 628
А пейките в коя брошура са били?

# 1 629
Видях ги за тази седмица аз, дето мина. Пък какво съм гледала не знам и аз, ама ги видях и отидох, но нямаше никаква пейка.

# 1 630
  • София
Доколкото си спомням не бяха в брошурата, а някой спомена, че ги има в конкретен магазин на разпродажба или пък беше оферта за някой от новооткритите магазини?!
Все пак, не се ядосвайте - пускат ги през известно време.

# 1 631
Пейките са в брошурата за новия магазин на Лидл на ул.Княжевска 5 в София. Много благодаря за отзивите, ще отида да погледна дали има някоя останала.

Ето линк към брошурата https://www.broshurko.bg/lidl/%D1%81%D0%BF%D0%B5%D1%86%D0%B8%D0% … D0%BA-20-01-2020/

Последна редакция: нд, 26 яну 2020, 11:46 от xflawlessx

# 1 632
  • София
Пейките са в брошурата за новия магазин на Лидл на ул.Княжевска 5 в София. Много благодаря за отзивите, ще отида да погледна дали има някоя останала.

Ето линк към брошурата https://www.broshurko.bg/lidl/%D1%81%D0%BF%D0%B5%D1%86%D0%B8%D0% … D0%BA-20-01-2020/
Малеее, тя е без пари направо. Идва ми да ходя да купя още една... не, че ми трябва. Оферта си е. Не се чудете, заслужава си.
Добавям, че нашата ММ я сглоби много лесно, но той си е сръчен по принцип.

# 1 633
Главно заради цената и външният и вид се изкуших, но след мненията определено отивам да си взема. Дано някой не ме изпревари Grinning

# 1 634
  • София
Няма да те изпреваря, обещавам! Smiley
Успех с покупката и после да се похвалиш. Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт