Лидл 135 - Свежо януарско начало на новото 20 ;)

• 122 934
  • 2 175
  •   1
Отговори
# 1 650
  • София
Тофуто е много евтино, с добри овкусители, без химикали. Който някога е възнамерявал да опитва, сега е последния момент с намалената цена Simple Smile
Зареждат непрекъснато - взех три пъти тази седмица и е с различен срок на годност, около 2 седмици трайност.

# 1 651
Четките за грим от другата седмица май са по-различни от декемврийските.Някой има ли впечатления от тези?

# 1 652
  • Sofia
Аз преди малко отидох за хляб и пейка определено не видях по това време вече. Разбутали са, за да подреждат новата седмица. Имаше не малко хора.
Забравям да кажа, че ни хареса едросмляната лютеница Фрешона (съотношението на зеленчуците ми допадна повече), ще пробваме и домашната.

# 1 653
Четките за грим от другата седмица май са по-различни от декемврийските.Някой има ли впечатления от тези?

Различни са, да. Даже се учудих, че толкова на често взеха да пускат четки. Аз си взех от предишните комплекта за очи и от 2018 имам още едни,  и съм много доволна. Simple Smile

# 1 654
Между другото точно мернах тази така красива пейка за 100 плюс лева в олх. Виждам, че обявята е пусната на 20 януари, тоест в първия ден от промоцията. Simple Smile надали някой ще се засили да я купува, но все пак да си кажа.
Аз чакам с нетърпение портичките за преграждане на стълбище. Лятото бяха пуснали и сега ме е яд, че не се възползвахме.

# 1 655
Пейката е много хубава и съм много доволна от нея ....но от olx ,спрях да купувам...хората се оляха...искам да ги погне не само НАП

# 1 656
Пфу, взех си скирела, днес ме огря. За вино бях тръгнала. Frascati се казва, и като видна пияница в темата горещо го препоръчвам. За парите си ми е топ. Sweat SmileSweat SmileSweat Smile
пейки не видях, но имаше доста хора в магазина и опашки по касите.

# 1 657
  • Пловдив
И аз ходих...ма не за вино, че имам Stuck Out Tongue Winking Eye
Искам да се оплача от тестото за пица...за първи път взимам. Не се наду хич и стана сухо като треска Confused

# 1 658
Като каза вино,горещо препоръчвам Тарагона гран резерва от понеделник,страхотно,строхотно вино.🍷

# 1 659
Аз пък  харесам виното  в розовите и черните кенчета, при нас стои в хладилните витрини с напитките. Много подходящи разфасовки за всякакви почерпки извън дома.

# 1 660
Мистик, и аз нещо не се сработвам с това тесто за пица. Не бива никак или е едва забележимо, твърдо ми става- може пък да има някакъв трик...
И аз харесвам много малките кранчета. Някои обаче казаха, че има метален или странен вкус. На нас вкъщи ми е идеално

# 1 661
Аз пък  харесам виното  в розовите и черните кенчета, при нас стои в хладилните витрини с напитките. Много подходящи разфасовки за всякакви почерпки извън дома.
О, да черните кенчета са супер.
Но друго си е бутилчицата, така цяла 750мл...тези кенчета са малки.

# 1 662
Да им намалят цената, с големината ще се спогодим Grinning

# 1 663
Като каза вино,горещо препоръчвам Тарагона гран резерва от понеделник,страхотно,строхотно вино.🍷
Да, но е червено. Аз пия бели, или розови.

# 1 664
  • shumen
От утре има американска седмица.Ще отида да взема някой неща,но най-вече за бургерите ще отида,че малкия се отприщи да яде от тях и всеки ден ме кара за училище да му правят хот дог.

Общи условия

Активация на акаунт