Лидл 135 - Свежо януарско начало на новото 20 ;)

• 121 165
  • 2 175
  •   1
Отговори
# 1 935
Момичета, бихте ли погледнали цената на ски якетата и ски гащеризоните, момичешки 110/116?
Нямам Лилд наблизо и не се знае дали ще има такива стоки, но за информация да знам колко е намалението.

# 1 936
  • София
Скрит текст:
В магазина на Княжево има смесители
Да, но тези са само с един изход за водата, аз търся с два.

Благодаря все пак Simple Smile
Два вида са, в един кош.

# 1 937
Скрит текст:
В магазина на Княжево има смесители
Да, но тези са само с един изход за водата, аз търся с два.

Благодаря все пак Simple Smile
Два вида са, в един кош.

Този, който търся е трети вид, като на снимката която качих по-рано днес с бутонче за преминаване от чучур към душ-слушалка и  който го няма на твоята снимка.

Скрит текст:

# 1 938
Момичета, бихте ли погледнали цената на ски якетата и ски гащеризоните, момичешки 110/116?
Нямам Лилд наблизо и не се знае дали ще има такива стоки, но за информация да знам колко е намалението.
От 33 лв на 19.99 лв.

# 1 939
  • Мадрид / София
4 картофа ще ги “свариш” за 4 мин в микровълновата печка като ги сложиш в плик за печене без да го затваряш.
Малко спам ама: не гърмят ли? И защо да не се затваря плика?
Ще пробвам, но малко инструкции ми трябват първо.
Не гърмят. Измиваш ги предварително и ги слагаш в плика за печене и после в микровълновата. Не се затваря за да излиза парата. Пускаш ги за 4 мин и ако са още твърди им даваш още време ( зависи от големината и сорта на картофите). Лесно е и са по-вкусни от колкото варени във вода.

# 1 940
  • In transit
Моля момичетата от Варна да погледнат дали има някъде галета останали? Че пак са ги отлистили. Sad

# 1 941
Пак ли с тази галета, защо постоянно я отлистват....
В тенджера под налягане стават чудесно мръвки- крехки, сочни, вкусни...и бульонче костно... Grinning

# 1 942
  • София, Манастирски ливади
Момичета, а този душкомлект как функционира? Не виждам да има смесител, отделно ли се купува, как се монтира? Питах днес в магазина, но и служителя гледаше толкова умно, колкото и аз..

# 1 943
Здравейте, някой отзиви за инхалатора, на същата марка го има в кауфланд, но друг модел. Не съм ползвала досега, но при настинки ми се налага и се чудех кой от двата е добре да си взема.

# 1 944
gerypo, имам я повече от година и си е супер. Нито пръщи, нито прекъсва. Батерията си издържа доста. Доволна съм.

Много благодаря за отзива - явно моята е дефектна - ще я заменя!

# 1 945
  • София
Plamena..
Ти търсиш смесител, който е пускан при някоя стара акция. Тези също са с два изхода на водата. Не ги загледах подробно, но понеже не виждам този стандартен бутон отгоре, то предполагам, че прехода е като се натисне или завърти това, което излиза от чучура.  Според мен, просто дизайна е различен.

# 1 946
И при нас няма галета отново.
А това е единствената, която харесвам.

# 1 947
Момичета, а този душкомлект как функционира? Не виждам да има смесител, отделно ли се купува, как се монтира? Питах днес в магазина, но и служителя гледаше толкова умно, колкото и аз..

Отделно се купува смесителя, а в самия душ комплект има упътване как да се сглоби. Взех днес такъв и в момента го монтират вкъщи.

vanian, не знам дали е пускам преди, при положение че днес го купихме и беше измежду останалите кутии . Както и да е, вече си купихме друг.

# 1 948
Здравейте, някой отзиви за инхалатора, на същата марка го има в кауфланд, но друг модел. Не съм ползвала досега, но при настинки ми се налага и се чудех кой от двата е добре да си взема.
Инхалатор имам от Лидл на Санитас, ето този
Скрит текст:
Купих го преди 5 години за 55 лв.
Не мога без него.
Лекувам всичко от най-проста хрема, настинка, до ларингит и пневмония.
В момента синът ми е с ларингит и на инхалации с пулмикорт, закачен е за него.

В кауфланд го гледах, на Медисана е, подобен е.

# 1 949
  • софия
Тенджерата под налягане (друга марка) ми е незаменим помощник. Не само, че се приготвя за 1/3 от времето, а и нещата стават много крехки. В нея готвя зеле, стар/пресен фасул, нахут, свинско, телешко, карантия. Ако се спазват указанията, няма нищо страшно.
В момента правя боб чорба като съм сложила и сол 😉 Не съм киснала боба.

Последна редакция: чт, 30 яну 2020, 18:40 от zvаnchе

Общи условия

Активация на акаунт