Лидл 135 - Свежо януарско начало на новото 20 ;)

• 121 152
  • 2 175
  •   1
Отговори
# 1 950
Да предупредя по повод инхалаторите, че вече за втори път ми се случва да пратя да ми вземат от аптеката физиологичен разтвор за инхалации (трябва да става за инжектиране, а не просто да е стерилен), изрично да кажат това в аптеката и пак аптекарите да дават физиологичен разтвор който не става за инжектиране! Иначе нашият инхалатор е на друга марка, но да си имате едно на ум в аптеката.

# 1 951
Не знам каква е разликата, аз използвам такъв натриев хлорид:
https://apteka.framar.bg/30018876/%D0%BD%D0%B0%D1%82%D1%80%D0%B8 … D0%B0%D1%81%D0%B0

# 1 952
Аз използвам на Браун инжекционен (пише го на ампулката), но в 10 мл пластмасова ампула. Разделям на 2-3 пъти (не отварям напълно капачето)  и използвам в рамките на деня или от вечерта на другия ден сутрин/обед. За инхалации трябва физиологичен разтвор който е и стерилен, и инжекционен. И не трябва да е в стъкло-  винаги има риск от микро парченце стъкло. Инхалаторът разпрашава до много малки размери това което е в чашката на инхалатора и е добре да се използва възможно най-качествен продукт. В аптека да ми предложат физ. р-р за инхалация който да не е инжекционен...ами, не е ок.
Алина, твоят е инжекционен. Но аз предпочитам малките опаковки.

# 1 953
Малките опаковки могат да се затварят като обърнеш тапата. Имат една пъпка, която точно пасва на отворчето.

# 1 954
  • софия
Правилно ,само 24ч са годни физ.р-ри.Сляд това се изхвърля.
И аз съм с инхалатор но Омрон,ползвам на Браун 10мл.

# 1 955
В момента имам само малки пластмасови ампулки, но не съм сигурна, че ампулите на Браун от по 10 мл могат да се затварят както тези от 5 мл.

# 1 956
  • софия
Кой крънч или плодови мюсли взимате от лидл?

# 1 957
Мюсли тропик или екзотик беше - не помня името е хубаво. Крънч от Кауфланд купувам - по-хубав е според мен поне.
Телешките бургери са супер, както винаги. Добре, че подсетихте.
Много ми хареса Картофеният чипс от миналата седмица - няма останал, бих купила пак.
Намалени ски дрехи имаше при нас. Друго не загледах - още няколко кошници имаше.

# 1 958
  • В реалността
Моите ампулки на браун не се затварят с обърната капачка. Разтвора трябва да е инфузионен
Смесителят с бутона отгоре е от старите. При нпвите превключването трябва да е с лявата врътка - на едната страна пуска душа, на другата слушалката, като съответно се усилва и струята с повече завъртане

Последна редакция: чт, 30 яну 2020, 21:37 от Jáne ღ

# 1 959
Момичета, бихте ли погледнали цената на ски якетата и ски гащеризоните, момичешки 110/116?
Нямам Лилд наблизо и не се знае дали ще има такива стоки, но за информация да знам колко е намалението.
От 33 лв на 19.99 лв.
При нас бяха на 25.99 - взех едно, и го оставих още на касата, защото ми се стори доста голямо.

# 1 960
Нямаше много хора на намаленията днес при нас. Но то и едни намаления... Не че ги и загледах, но имаше някакви дрехи.
Купих си рокля каквато исках. Погледнах ризите, не ми харесаха.

# 1 961
  • на морето
Момичета, някой знае ли етажерките за стена от следващия четвъртък дали стават за подредба на книги. Друг път пускали ли са ги? Да не идват много тесни и да са предназначени само за сувенири?

# 1 962
  • Под Слънцето
Някоя от вас да е забелязала зюмбюлите из Варна като цвят?
Търся си бананов и жълт цвят.
Дали има някъде?

# 1 963
  • София
Здравейте!
Хубав ли е този течен сапун?

# 1 964
Здравейте!
Хубав ли е този течен сапун?

. Аз не го одобрих,не се пени .

Общи условия

Активация на акаунт