Лидл 135 - Свежо януарско начало на новото 20 ;)

• 121 106
  • 2 175
  •   1
Отговори
# 2 040
  • София
Моля, някъде ако има робот-прахосмукачка да ми кажете. В София.
Вчера имаше доста бройки в Княжево. Дали са останали ...

# 2 041
  • Mediterraneo
За пореден път относно чопъра- страхотен е! Незаменим ми е, справя се с всякакви зеленчуци, ядки и лед. За какво друго бихте го ползвали изобщо, че да не са достатъчни тези ватове?! Заслужава си всяка стотинка!

# 2 042
Vanian, мерси Simple Smile Видя ли колко струва?

# 2 043
Тарталета, за месо по-мощният е по-добре. Но ако няма да се ползва за това и 260 вата се справят добре.

# 2 044
  • In transit

Лещата увира бързо в обикновена тенджера, а в херметик всяка става бързо... Grinning

Аа, не е баш тъй. Рядко правя леща, защото все попаднах на твърда и трудно сваряема, че и с дебели люспи. Тази беше на промоция наскоро, затова я взех Joy Но ще повторя със сигурност. Даже злоядата щерка я яде.
То щото не си взела от френската. Тя увира за 30-40 минути и е много вкусна.

Тарталета, аз чопъра го ползвам на 90% за песто, хумус и подобни...този става ли? (За една приятелка питам.)

# 2 045
  • София
Купували ли сте шипков мармалад на Родна стряха и какво ви е мнението?
Купешкият шипков мармалад на която и да е марка не е никакъв шипков мармалад. Купувам си от една жена, която го прави, жесток е! По 5 лв бурканчето е.
Ако си яла едно време шипков, този на Хармоника е абсолютно същият и на вид и на цвят и на вкус.
Препоръчвам ти да го опиташ, в биомагазините го има.

# 2 046
  • София
Vanian, мерси Simple Smile Видя ли колко струва?
Не цена не погледнах. Запомних ги, защото не знаех, че ще пускат роботи. Имаше доста бройки.
Днес ако някой е ходил в магазина в Княжево и е погледнал, нека се включи за цена и наличност. Аз утре следобед мога да мина.

# 2 047
Някой пробва ли вече портокалите, стават ли за фреш?

# 2 048
Здравейте.

Случайно и в Лидл магазините, в които вие пазарувате да изчезна рикотата? Защото в двата,  в които аз бях тези дни нямаше. (Пловдив).

# 2 049
Като ви чета за инхалатора и специалностите на разтвора, малко ме дострашава да го ползвам. От колко инхалации се постига осезаемо подобрение? Предполагам зависи и от състоянието, но все пак. 🤔

# 2 050
  • In transit
То остана и рикотата да отлистят...

# 2 051
  • София
Като ви чета за инхалатора и специалностите на разтвора, малко ме дострашава да го ползвам. От колко инхалации се постига осезаемо подобрение? Предполагам зависи и от състоянието, но все пак. 🤔
Поне 2 ,3 дена, но трябва лекар да ти каже по колко пъти на ден.
Синът ми като беше малък на 3 години се разболя жестоко и беше с пневмония .
Правеха му по 4 инхалации за денонощие в болницата за 5 дни , със други лекарства + физиологичен.

# 2 052
Соул, малката има осезаемо подобрение веднага след инхалация
Скрит текст:
 ако има храчки/кашлица отхрачва/кашля по-малко, на запушен нос  се втечняват сополките и може да ги избърше със салфетка- облекчава и дишането (нощем това е доста важно) .  Повече от бронхит не е имала, на 8 е, минава без антибиотици и ангината. Разбира се, цялостно подобрение не става само с една инхалация, обикновено прави инхалация 2-3 пъти дневно за няколко дни. И междудругото, сама си търси инхалатора когато е болна или дори ако само усети лека хрема, защото знае, че я облекчава. Joy До 3 години обаче  по двама я държахме да е с маска и пак не ставаше Stuck Out Tongue Winking Eye Най-често правим по 2-3 инхалация за около 3 дни, при нужда повече. При чист  инхалатор, правилна употреба и подходящ физ. разтвор няма от какво да се притесняваш. Обърнах внимание да се следи какво ви дават в аптеките Grinning - явно дори там бъркат- иначе, ако трябва и друг медикамент за инхалиране, то само с рецепта от лекар.

# 2 053
Ох, голям гъч беше днес.. То нормално, петъчно, но ми дойде в повече Grinning
Взех мрежичка авокадо, досвидяха ми се 6та лв, но поне са за повече бройки. Дано е хубаво. Ще си го направя на гуакамоле и с Тортила чипса върви чудно Heart
Броколи мъжа ми беше взел миналата седмица, по гадно не съм яла. Жилаво и без вкусно.
Шипковия мармалад на РС на мен ми допада, но щом хвалите и хармоника ще го тествам Simple Smile
Относно намаленията, аз си мислех, че ще са по по-постни, предвид отзивите тук. Имаше някакви чаршафи двулицеви от 55 на 35 лв, грейки за ски, маши за коса.

# 2 054
Никой така и не се похвали с нещо наистина добро от намаленията. Аз май хич няма и да ходя

Общи условия

Активация на акаунт