Проблем с дървеници

• 3 673
  • 13
  •   1
Отговори
Здравейте на всички, за много години! От известно време смятам, че имам дървеници, не съм виждал, но нещо ме човърка отвътре, че има🤣🤣🤣 колкото и смешно да звучи🤣🤣🤣 решил съм веднага като отворят магазините тия дни да си взема айкън. Има ли ефект от това, чух, че препарата бил много точен. За 150 квадрата 40мл. айкън ще стигне ли? И също така мисля, след 10тина дена след първото пръскане да пръсна пак още 40мл. Как ви се струва, отворен съм за идеи и съвети. Очаквам отговорите ви и ви пожелавам успешна нова година, изпълнена с много любов и здраве. Поздрави, Росен!

# 1
Имам неприятен спомен... Опитай с машинка за комари при мен изчезнаха друго е че като я изключиш се появяват и че решението е докато намериш нещо трайно.

# 2
Айкъна трайно решение ли е? Всмисъл, върши ли работа

# 3
Айкъна трайно решение ли е? Всмисъл, върши ли работа
Не знам тези гадини не бяха местни искам да кажа в чужбина ми лазеха по нервите. Гледай да намериш вариант да ги разкараш или си намери свястна библиотека и се приготви... да читеш.. на лампа

# 4
Айкън върши работа,  няма нужда от повтаряне. И след месеци умират, като стъпят на пръскано, макар и бърсано.  Матраци и мека мебел заливай със синия спирт, не пръскай.

# 5
Изпитвам фобия към дървеници. Много ме е страх от тях. Много хапят и се подувам от тях. По-сигурно е да повикате фирма за дезинсекция. Голяма напаст са. Излизат само нощно време.

# 6
Пробвай, ако не стане има и други препарати.Hands Metal (Фендона, Адмирал, Бандит, Домол,..). Като ти писне /на пролет/,.. викни ДДД фирма. Hands Thumbsup

# 7
Благодаря на всички за отговорите. Ще кача 2 снимки, моля, който е имал проблем с тези гадини да ми отговори. Искам да попитам това на прозореца някакви следи от дървеници ли са, или просто мръсотия. На втората снимка има някакви черни точици, пак ли е мръсотия, или са следи от дървеници. Благодаря предварително?
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 05 яну 2020, 13:43 от AnMary

# 8
На втората снимка по изглеждат да са на първата не мисля. Опита ли с нещо да пръскаш?

# 9
Ще дойдат от ДДД фирма да преценят, пръснах с айкън

# 10
Здравейте   незнам дали е актуална темата и съм нова но и аз съм със страшен проблем незная от кога ги има и от кой но септември имах гости от германия те си казаха че там имат веднага взехме чешки препарат  майка мина целия апартамемт със оцет никога не бяхме ги виждали единствено намирах черупки и се чудехме какво е но след няколко месеца забелязах синът ми зверски да се чеша  пъпки след това намерих една на кърпата но не обърнах внимание реших че няква буба по сред бял ден намирах във гардероба една лазеша на мъжът ми и тогава вечв ми казаха че това е оная мръсна гад викнах фирма но евекта няма онзи ден пръскаха пак има чуството че тоя препарат ги дразни и няма евекти почнах да има сърбеше по лицето гушата.сега съм решила да пращам пари до бг за айкъл ли се казва нз  но нз къво да правя човека каза че може би яйцата са са си били тук.а хич неискам да сменям квартирата

# 11
Здравейте, ако все още имате проблем опитайте сhttps://pest.bg/dimki-za-nasekomi-dobol, но спазвайте стриктно инструкциите, защото е за професионална употреба. Успех и аз се боря с тази напаст и извиках фирма, пуснаха една димка в стаята, гадовете бяха в рамката на чисто нова спалня под текстилната тапицерия.

# 12
Ние имаме в момента

# 13
  • Майнатаун
Май и вие имаме в момента, от известно време нещо ме хапе постоянно, ставам на петна и ме сърби ужасно.
Забелязвам на няколко места на паркета(естествено дърво) дупчици и около тях много фин прах стърготини и от там се усетих че може би са дървеници.
Ще викам ДДД да пръскат.

Общи условия

Активация на акаунт