🌞Слънчеви юнски късметчета🌞 2020👶- ТЕМА 5

• 25 776
  • 728
  •   1
Отговори
# 195
Момичета, може ли координати на д-р Борислав Иванов от Пловдив, моля! Simple Smile
Виждам, че някои от вас са записани при него. Аз бих искала да взема второ мнение за феталната морфология в 19-22гс от него.

# 196
Благодаря, Nightorchid!
А в Селена ли работи или в Медлайн?
Че го намерих и на двете места, но явно на едното просто е стара информция.

# 197
Здравейте!☺️ Осмелих се и аз да се включа към прекрасната групичка. Мисля че тук ще намеря най-много подкрепа, все пак сме в едно и също положение. 😁На 22г. от Димитровград в 15г.с. с термин 26 юни, първа бременност.

На 10. 01 съм на ЖК. Миналия месец бях на БХС. На ехографа всичко беше като по учебник. След това ми пуснаха изследвания на кръв и урина. АГ-то ще види резултатите сега. Личната ми каза че всичко е точно, даже ми се накара. Ноооо колкото повече наближава прегледа толкова повече се притеснявам.

Това са резултатите. Някоя може ли да хвърли едно око за успокоение (надявам се).

Извинявам се за дългия пост предварително. Лека  бременност на всички. 🤗

Здравей, първо честито Simple Smile

Относно резултатите ти, предполагам че си прочела, че за тризомия 21 имаш по-висок риск. Това е за синдрома на Даун.
Щом на ехограф обаче всичко е било супер, най-вероятно няма причина да се тревожиш, но най-вероятно ще ти препоръча да си направиш генетичен тест - vision,  prenatest, с който да се отхвърли този риск.

# 198
Благодаря, Nightorchid!
А в Селена ли работи или в Медлайн?
Че го намерих и на двете места, но явно на едното просто е стара информция.
За нищо! Доколкото разбрах кабинетът му е непосредствено до Медлайн,но изражда в Селена. Ще се поразтърся тези дни

# 199
  • Plovdiv, Bulgaria
Др Иванов работи в медицински център 1 се води. Входа на Медлайн е отстрани, а това е от към булеварда. На 1я етаж, кабинет 5 мисля беше. На регистратурата ще ви опътят.

# 200
Мерси за информацията! Flowers Hibiscus
Ще гледам сега дали ще мога да запазя часче за края на месеца, че аз чаках за др.Сигридов, но като гледам няма да се яви на време той.

# 201
Здравейте!☺️ Осмелих се и аз да се включа към прекрасната групичка. Мисля че тук ще намеря най-много подкрепа, все пак сме в едно и също положение. 😁На 22г. от Димитровград в 15г.с. с термин 26 юни, първа бременност.

На 10. 01 съм на ЖК. Миналия месец бях на БХС. На ехографа всичко беше като по учебник. След това ми пуснаха изследвания на кръв и урина. АГ-то ще види резултатите сега. Личната ми каза че всичко е точно, даже ми се накара. Ноооо колкото повече наближава прегледа толкова повече се притеснявам.

Това са резултатите. Някоя може ли да хвърли едно око за успокоение (надявам се).

Извинявам се за дългия пост предварително. Лека  бременност на всички. 🤗

Здравей, първо честито Simple Smile

Относно резултатите ти, предполагам че си прочела, че за тризомия 21 имаш по-висок риск. Това е за синдрома на Даун.
Щом на ехограф обаче всичко е било супер, най-вероятно няма причина да се тревожиш, но най-вероятно ще ти препоръча да си направиш генетичен тест - vision,  prenatest, с който да се отхвърли този риск.

Благодаря за бързия отговор 🤗!  И мен ме държи това, че ехографа и кръвните са ми 6.Ще изтърпя още няколко дни и ще стане ясно.

# 202
  • Plovdiv, Bulgaria
Мерси за информацията! Flowers Hibiscus
Ще гледам сега дали ще мога да запазя часче за края на месеца, че аз чаках за др.Сигридов, но като гледам няма да се яви на време той.

Днес запазих за 27ми без проблем. Момичето каза, че и за следващите дни има, да си избирам.

# 203
Кристи, а за коя седмица запази?
На мен АГто ми каза, че при него ме иска в 21гс за фетална. Той е специалист и ще си ходя и при него.
Но се чудя още за кога да запазя в Пловдив.

# 204
  • Plovdiv, Bulgaria
20с2д ще се падам тогава. Чудих се кога, но ми се видя най-добре около това време.
3та фетална кога трябваше да е? 28-30седмица?

# 205
Третата майче е 28-32гс.
Аз имам цял месец още до втората и ще изтрещя дотогава сигурно. 😄

# 206
Galeona и аз... До първата седмица на февруари ми иде да преспя един мечешки сън и да се събудя за прегледа 😁

# 207
Здравейте , моя корем вече се личи, при първата и втората бременност личеше към 6 месец но сега доста по рано но аз не спортувам. Вече съм 60кг , а др седмия  съм на  ФМ  5D. С брекети съм които трабва да сваля  до 1,2 месеца  и мойте венци кървят но винаги са били податливи. Аз усещам бебето от 17г.с. като в 18та вече е доста по силно но рядко след време ще е истинското побутване 😄 дето корема ти се мести.

Последна редакция: вт, 07 яну 2020, 08:56 от Anichka123

# 208
Здравейте, от доста време ви следя и реших да се запиша и аз от Пловдив съм на 24г първа бременост и в момента съм 15г.с термина ми се пада 29.06. На първата ФМ доктора каза вероятен пол е женски😊 Сега взех си резултатите от БХС и съм малко уплашена вероятностите за синдрома на Даун са ниски,но free bCG ми е 0,21, от лаболаторията ми казаха че е доста нисък,чакам си прегледа след 2дни,за да коментиране с доктора ,но реших да споделя и с вас. Имали мамита с такава ниска стойност и трябва ли да се притеснявам ?

# 209
Здравейте мами!
Връщам темите назад и вмъквам,относно упойките за зъби-има такива!Те са без адреналин,това им е специалното и за това не вредят на бебето и бременността.Няма проблем да се правят зъби с такава упойка,даже е препоръчително пред това един зъб да остане нелекуван и непломбиран.😊

Общи условия

Активация на акаунт