🌞Слънчеви юнски късметчета🌞 2020👶- ТЕМА 5

• 25 710
  • 728
  •   1
Отговори
# 360
И аз съм с термин 12.06 и съм 17+6дни 😁😁😁 странна работа😁😁😁

Аз съм 17+6 и терминът ми е също за 12.06 😄 Много интересно

]
Здравей ivaninatomov

Честито Simple Smile Желаем само здраве и успехи. Какъв е твоя термин и имате ли вече информация за пол, че да мога да украся първа страничка Simple Smile

Терминът ни е на 10.06, но все още се крием. Последният път беше с гръбчето напред и не се виждаше. Надявам се да разберем скоро. Предстои ни преглед на 20.01, но аз имам усещането за момиче. Blush

Добре дошла,Ива! Simple Smile Лека бременност до финал.Не се притеснявай ,всичко ще мине успешно,щом до сега няма проблеми.
Аз само да питам ,защото вече се обърквам как се изчисляват г.с.Казваш спечели си в 19 г.с. + 3 дни,а термина ти е 10.06..Кой ти прави тези изчисления?
Аз съм в 18 + 1 ден ,а термина ми е само два дни след твоя (12.06).

# 361
И аз се обърках. Аз съм с термин 10.06 и съм 18+1 , последен цикъл 4.09 🤔
Затова от 4 ти този месец си броя че съм в пети месец вече. И всяка сряда си минавам на следваща седмица.

# 362
Аз съм с термин първи юни, последна редовна менструация 26 август и съм 19 седмици и 3 дена, навсякъде ми се изчислява така и като отида на преглед също.

Исках да ви споделя колко съм щастлива,че плацентата вече е много високо,в 18 и 4 дена като бях на преглед вече се беше вдигнала,вече усещам бебчо въпреки предната плацента,днес особено активно. Чакам си феталната на 22 януари.

Пожелавам на всички много положителни емоции и хубава вечер!

# 363
Момичета, бях на преглед днес, всичко изглежда ОК, но плацентата е много ниско, което доста ме притеснява. Аз съм едва 15 г. с + 3. Дано се вдигне. Има ли друга с ниска предна плацента? Какво казват вашите аг-та? Бях и на консултация за стволовите клетки, имам време да реша, но живот и здраве мисля да го направя.
Седмиците и аз си ги смятам 15 + 3 дни, а не че съм в 16та.в амбулаторния лист също така пише.

# 364
Kaylin, аз съм с ниска и предна плацента. Чела съм, че при нас може да се появи зацапване или кървене в по-късни седмици, защото бебето почва да тежи.
Също така може да се наложи секцио ако закрива шийката, но мисля, че в този случай не се води ниска, а плацента превия.
Но лично моят АГ нищо не ми каза по въпроса. Предполагам чака, за да види дали ще се вдигне към 20гс.
Не знам какво да ти кажа, освен да не се притесняваш излишно сега. АГ даде ли ти някакви специални наставления или просто, че ще я следите?

# 365
Ехааа , колко сте изписали, аз съм утре на преглед да видим бебоците,
Кайлин на мен на БХС ми казаха че едното бебе е с ниска и задна , а другото с висока и предна плацента, не знам какво значи , но според докторката всичко е ок.
Аз  да се похваля и оплача , пак съм сополива, за втори път откакто съм бременна, предния път кашлях , сега носа, да не казвам че и херпеси през 2 седмици , направо ужас, и пъпки , като пубертет съм.
А иначе тази вечер успях да си приготвя вечеря без да ми се догади или повърна, ама може би защото носа ми е запушен и не усещам толкова миризми Laughing Laughing Laughing
Връщам се да ви чета  Simple Smile

# 366
  • Варна
Irina Jolie, тъкмо мислех да питам как аджаба се изчисляват тези г.с., защото според Feia съм в 19г.с. И двете ми дати съвпадат с твоите и това значи, че имаме 18 или 19 пълни седмици? Не разбирам само това за 18г.с+0/1/2/3 дни  Thinking Thinking
Здравей ivaninatomov

Честито Simple Smile Желаем само здраве и успехи. Какъв е твоя термин и имате ли вече информация за пол, че да мога да украся първа страничка Simple Smile

Терминът ни е на 10.06, но все още се крием. Последният път беше с гръбчето напред и не се виждаше. Надявам се да разберем скоро. Предстои ни преглед на 20.01, но аз имам усещането за момиче. Blush

Добре дошла,Ива! Simple Smile Лека бременност до финал.Не се притеснявай ,всичко ще мине успешно,щом до сега няма проблеми.И аз се надявам на същото,защото и аз съм след неуспех,но вярвай!!!
Аз само да питам ,защото вече се обърквам как се изчисляват г.с.Казваш че си в 19 г.с. + 2 дни,а термина ти е 10.06..Кой ти прави тези изчисления? Коя е датата  на последния ти цикъл?
Аз съм в 18 + 1 ден ,а термина ми е само два дни след твоя (12.06),което е малко странно.Моят последен цикъл започна на  05.09.

# 367
  • София
Относно седмиците , мисля че разликата идва от завършена 19 и текуща 19 седмица = 18 + няколко дни.
Същото е дали си навършил 30 години или си на 29 и 10 месеца примерно.
Да родим здрави, доносени бебчета, а едва ли и много от нас ще родят на термин. А дали някоя ще кара 40 или 41 седмици, както баба казваше , здраве да е Simple Smile
За плацентата мисля, че трябва просто да мине време да се вдигне. Аз сега гледах старите документи и предната бременност съм била с предна плацента.
Кайлин, доволна ли си от Арабаджи?

# 368
За мен терминът също е много относително понятие. Аз го гледам само ориентировъчно. От всички бременно познати, досега само една си е родила точно на датата.
Да не говорим, че секциото понякога ги дърпат с 10тина дена напред ако се налага.
Моят термин е 16 юни и сега съм в 17+2гс по календар. Simple Smile
АГ и приложението на телефона ми дават един и същ термин, считан от последната менструация.

# 369
Аничка много добре го е обяснила това защо в тези приложения така го дава.В моето си ми дава ,че съм в 18 + 2 дни,а ако си изтегля Фея вероятно ще го дава 19+ 2 ,защото в едното дава че съм завършила 18та и съм почнала 2 дни вече от другата,а във Фея го дава както съм в момента ,а именно че карам втори ден от 19та. Simple Smile Аз така и не успявам да си изтегля Фея,не знам защо.
Точно това исках да обясня и с коментара ми към Мистик като и казах да си чете за 20та седмица ,а не за 19та,защото,тя вече е минала 19та Wink
Тя,Ива си е права,просто приложенията го дават различно и ни объркват.За което се извинявам,но наистина и аз не схванах отначало.За сега по последен преглед и моите дни съвпадат с приложението ми,да видим какво ще е положението във вторник. Simple Smile
Този път съм решила да си питам за всичко и за тегло и за дължина и да си помоля за снимка ,ако трябва ще си я платя.Още ми е криво,че миналия път не ми даде и не мога да си гледам бебчето колко е порастнало.

# 370
И аз съм на същото мнение че след като на календара пише 18г.с. И 1 ден вече е 19г.с. 
Дефакто  са изминали 18 и започваш 19, както примера със годините за р.д.
На мен ми взеха секрет защото се оказа  кандида  това течение които имам от 2месец и до колкото знам по ЗК имаме право 2ти през бремеността

# 371
Здравейте, на 25г.съм с термин 26.06 от Бургас. Успех на всички мамчета!

# 372
Момичета аз не издържах на болката бях ви писала вчера ,и днес имах много често силно пробождане като с нож ниско в дясно за една секунда и отпуска. Ходих до спешния ценър чаках 4 часа (Англия) и слуша ми тоновете опипва ми корема, взе ми урина която уж била добре  (тук ги проверяват с едни лентички). Взе ми секрет и каза ,че изглеждало всичко ок след три дни резултата. Според нея болката е нормална от разтягането да пия парацетамол и топла ботилка където ме боли, аз нз чак толкова ли боли това разтягане , дано наистина всичко е наред. Като ми взимаше секрет щях да умра от страх 😂😂😂 после като станах да се обличам ми трепереха краката, пък ще раждам , мале мале много съм зле 😂😊

# 373
Veselina, и аз в началото имах много силни режещи болки особено в ляво. До такава степен, че дори да мръдна или да вдишам по-дълбоко ме срязваше. Минаваше ми за 5-10мин.
Аз имам предишни гинекологични операции и ми обясниха, че от тях имам сраствания, които в момента се късат. Като добавим и разпъването на сухожилията и картинката става прекрасна.
Понякога сега усещам подобни болки след ходене до тоалетната, защото явно се напрягат коремните муслули и пак дърпат там.
Надявам де скоро да се наместят нещата при теб и да спрат тези болки!

# 374
Аз се надявам да е всичко наред с бебчо , болката се търпи  искам само да знам ,че е ок . На скан съм 20 г.с на 29.01 и нямам търпение .

Общи условия

Активация на акаунт