🌞Слънчеви юнски късметчета🌞 2020👶- ТЕМА 5

• 25 692
  • 728
  •   1
Отговори
# 435
Леле, три часа ме нямаше, отварям и гледам 40 нови мнения. Викам си, тука ще са ставали на кълбета Grinning
Няма да продължавам темата с майчинството, че ще се ядосам и аз.
А нещо и на мен ми е емоционален ден. Цял ден рева в офиса, сега имам чувството, че щях да получа паник атака. Още преди няколко дни ви писах, че сън в дупка и мисля да отида на психолог.

# 436
Момичета вие съобщили ли сте в работата и ако да.. как? Викнахте шефа на среща?
Аз още не съм казала, чакам да мине ФМ и тогава, но все пак се чудя как да подходя

# 437
Аз казах още в шеста седмица. Викнах шефа на среща към десет сутринта, казах му, че за трите ми часа в офиса съм повръщала седем пъти и си отивам да си работя у нас за неизвестен период от време. Три месеца по-късно се върнах с корем Grinning

# 438
Момичета, аз имам друг въпрос.
На тези от вас, които следят кръвотока, знаете ли си стойнстите на PI в двете артерии?
При мен последно PI в дясно беше 1.55, а в ляво 1.30.
Според АГ се движим добре, но трябва още да падне.
Някой друг знае ли колко са му?

# 439
На тези от вас, които следят кръвотока, знаете ли си стойнстите на PI в двете артерии?

Моето АГ не ми дава такава подробна информация.

# 440
  • Varna, Bulgaria
Zendaya и аз съм с ИР. Пиех глюкофаж преди бременността, който в момента съм спряла. Моята ендокриложка ме вика всеки месец за контрола на глюкозата. Отделно следя и TSH. Още в началото на бременността ми каза да си взема и глюкомер. Отначало си мерих КЗ при всяко ядене, а сега по-нарядко. Не е скъп (около 25 лв и още толкова за лентичките). Удобно е да си следиш КЗ и да преценяваш какво да хапваш и какво не.

# 441
Аз бях днес на ранна ФМ в 17+ седмица. Всичко е наред с бебочка и тя е вече 259гр Simple Smile. Големичка е, но съм с предна плацента и аз все още не я усещам, а така ми се иска да я усещам вече, че да ми е по-спокойно. Иначе потвърждавам за емоционалния период. Вчера вечерта бях мега притеснена, че нещо не е ОК и бяха ред сълзи ред сополи - ММ направо лудна и ми се смя с глас, че хормоните са ме побъркали вече. Ама накрая успя да ме успокои. Днес след прегледа съм вече на седмото небе Simple Smile
21ва седмица ще ходя пак на ФМ - тази, която е нормалната. Сега имам 20 дни до прегледа ми на ЖК и честно не знам как ще ги удържа ... накрая пак сигурно ще са сълзи и сополи от притеснение 😂

# 442
Снежи, аз също съм с три седмици до следващ преглед и много добре те разбирам!
Голяма лудница ще е през този период. 😄

# 443
Мами,има ли тук някоя от вас,която да е регистрирала бременността си в кампанията "Направи го сега" на Иван и Андрей? Simple Smile
Ние се записахме края на ноември още.Борбата е голяма обаче ,6000 семейства са общо и само 20 ДНК пакета.Все пак си пожелавам късмет и на всички останали тук в нашата юнска групичка,ако има ! Simple Smile

# 444
Честито и момче и момиче, какво по-хубаво от това😊 желая ти една лека бременност и 2 пухкави бебчета на финал 😊😊😊

Здравейте момичета, отдавна не съм писала в темата, но ви следя. За сега вървим като по учебник. Днес научихме и пола, ще си имаме момченце и момиченце Blue HeartSparkling Heart

Към момичетата от Пловдив, къде правихте ФМ и колко по-рано записахте час? Първата я правих при Даскалов, но мисля сега да отида другаде. За Троянчев много ли се чака за час, трябва да я правя края на януари или началото на февруари.

# 445
При мен следим кръвотока и е 1,5 и от двете страни. Знам че трябва да е под 1,6 нормално. При мен АГ казва, че е на ръба и ще минаваме на фракси, ако мине тази граница.
А пък друго АГ ми каза, че фраксито не влияе на кръвотока. И така, всеки С различно мнение..

За вит Д, много трудно се вдига. Аз пия от март месец и още не съм в норма. На вигантол съм, първо шест капки дневно, вече вдигнахме на десет.. много досадно 😄

# 446
Ani, ти ако не се лъжа беше от Стара Загора нали?
При кои лекари се следиш?
Аз съм при Иванов и съм на фраксипарин през ден от 7гс. Но при мен има и други обстпятелства, които налагат лекарството. Сега на последния преглед каза, че оставаме на тази терапия, но очаква на прегледа в 21гс стойностите да са мнооого близки или под 1.

# 447
Добро утро! Simple Smile

Иринка, аз се колебаех дали да се запиша за тази кампания. Накрая не се реших. Пожелавам късмет на теб и всички други юнски майчета, които са го направили. Flowers Four Leaf Clover

Лейди Лък, честито за розовите и сини гащички! Blue Heart Sparkling Heart Колко хубаво само! Относно ФМ, аз ще я правя при д-р Борислав Иванов на 17 януари. Записах си час лесно и май не се чака толкова при него.

Ани, интересна информация даде за кръвотока. Записвам си, че ми е важно и на мен. Във връзка с фраксипарина, влияе при проблем, иначе не биха го изписвали на толкова много жени. Бебчето се храни по-добре така.

Последна редакция: сб, 11 яну 2020, 09:55 от Анонимен

# 448
Здравейте, мили мами!
Аз някак си изоставам в обсъжданите теми, но реших да споделя.
Вчера бях на ЖК и уж всичко е наред с бебето на ехографа,  но  не и в резултатите от БХС. АГ ме праща в Майчин дом за второ мнение, поради завишени риск от синдром на Даун☹️😭. Много ни изплаши. От вчера само сълзи и притеснение. 😔 Каза че там ще ми пуснат нов БХС и ще ме прегледат. Има ли смисъл да ходя, при положение че всички проби ги пращат там?
Не е ли по-добре да се направи пренатест? Нали резултатите от него показват всичко.?

# 449
В коя седмица направи БХС, кпя си сега и колко е риска? Като цяло аз не съм правила днк тест, но във вашия случай най-добре да си го пуснеш и да си спокойна.
Вярвам че всичко е наред 😊

Общи условия

Активация на акаунт