🌞Слънчеви юнски късметчета🌞 2020👶- ТЕМА 5

• 25 743
  • 728
  •   1
Отговори
# 285
Момиченцата надделяват над момченцата!😊

По новините даваха статистиката за миналата година,2019,родили са се доста повече момчета,сигурно тази година ще има реванш😂

Да са ни живи и здрави бебетата!
Сетих се на скоро за една колежка,която до 8ми месец и казваха,че бебето е момче.Накрая изненада-момиче😂😂Та се опитвам да не се настройвам на 100%,щото знае ли човек😁

# 286
  • София
Честито на всички узнали пола...
И за мое учудване момичетата бият момчетата за сега Simple Smile
До сега май всичко което знам е обратното Simple Smile

Плацентата моята, предна, последно на 2-ри януари ми беше все още ниско.
Лекарката каза, че трябва вече да почне да се вдига и има някакви притеснения.
(на моменти тя повече се притеснява от мен...)

Другата седмица на 13-ти съм на така наречената ранна фетална... С дъщеря ми нямаше толкова много фетални?!
Сега една в 12-13-та, една искат 17-18-та (ранна), една в 21-ва (нормална) и една 32-ра (късна)

От 18гс и 0 дни ли сме в 5-ти месец?
Не знам защо но 5 ми звучи толкова повече от 4 Simple Smile

В момента съм 16-та и 3 дни

# 287
Здравейте, момичета, благодаря ви за топлото посрещане 🙂. Вчера бях при Д-р Димитър Марков на втора  ФМ, беше много внимателен, обяснясняваше много, остави и време за въпроси. Та по-доволна съм от първата ми в МЦ Фемина. Това е лично мое мнение, не е реклама.

# 288
Честито на всички узнали пола...
И за мое учудване момичетата бият момчетата за сега Simple Smile
До сега май всичко което знам е обратното Simple Smile

Плацентата моята, предна, последно на 2-ри януари ми беше все още ниско.
Лекарката каза, че трябва вече да почне да се вдига и има някакви притеснения.
(на моменти тя повече се притеснява от мен...)

Другата седмица на 13-ти съм на така наречената ранна фетална... С дъщеря ми нямаше толкова много фетални?!
Сега една в 12-13-та, една искат 17-18-та (ранна), една в 21-ва (нормална) и една 32-ра (късна)

От 18гс и 0 дни ли сме в 5-ти месец?
Не знам защо но 5 ми звучи толкова повече от 4 Simple Smile

В момента съм 16-та и 3 дни
Така е! Съгласна съм! Много фетална морфология! Толкова изследвания, че се страхувам дали всичко ми е наред! Само пари и игра на нерви 😊 дано всичко е наред с всички! 💞

# 289
  • София
парите вече не ги и следя.....
И защото и следящата ме лекарка прави фетални и като стане 21-22-ра ще ми каже - айде фетална, а аз ще отида и на външно мнение ииии не стига че сега имам ранна, ми после ще имам 2 нормални!

Мъжа ми каза, че ще дойде само на едната ахаха .... аз го побърках и него Simple Smile

# 290
Много фетални, Брайда! Аз ходих на една в 13та, сега в 20 и последната мисля да я пропусна. Защо ходиш и в 17та?
Месеците си ги броя от дата на термина. Моят е седми юни, респективно от вчера се броя в пети месец вече Simple Smile

# 291
  • Варна
Аз се обърках вече с тия фетални. Ще ходя само в 21-ва седмица по ЗК и евентуално ще запиша час на частно при лекаря, който искам да ме изражда да погледне и той.
Парите и аз отдавна не ги смятам... Дано всичко да е наред с всички, пари се изкарват!

Пеперудена, ние пък имаме роднинско семейство, на които миналата година им се роди детенце. Чакаха момче, купиха всико, боядаиха стаята, дрехи, колички.... и накрая момиче Grinning Всички се чудехме как е възможно след всички 4d-та, прегледи и т.н., но ето че и в днешно време се случва.

# 292
Lemons,

Феталната в 20та седмица минава ли по ЗК?
С доктора от ЖК не сме говорили,нищо не ми е казал.Не че вече не съм записала час при специалиста,при който правих БХС,но не знаех че ЗК покрива такива екстри.😊

# 293
  • Варна
О чакай сега, че ме замисли Grinning Не минава ли? Grinning
Ние с АГ говорихме за нея, ама за плащане нищо не е споменавала... Ако е платена, значи ще платя два пъти. На частно днес си записах час и ми казаха,че е 150 лева, но мислех, че по ЗК е безплатна...

# 294
Не е безплатна по ЗК. Аз също не съм чувала.

# 295
Не съм съвсем сигурна, но мисля, че ЗК не поема феталните. Поема само БХС изследването.
Аз моите фетални си ги плащам - първата 60лв при моето АГ и 140лв при Сигридов.
Сега втората ще е 80лв при АГ и още обмислям дали да направя една и за второ мнение.
Пламъче, иначе аз се следя при др. Иван Иванов в Стара Загора. Simple Smile

# 296
Няма ФМ която да се плаща от ЗК. По ЗК минават само АГ прегледите, които не са фетални.
ФМ трябва да е водена от добър фетален морфллог. Мен Сигридов ме насочи към др. Анна Богданова. Тя води и ЖК, но платен пакет. При нея съм в понеделник на ЖК и ще си запиша час и за ФМ февруари и цената е 140лв

# 297
  • Варна
Ми аз за първата платих само 40 лева, колкото си ми е стандартно прегледа с ехограф и затова помислих, че е безплатно. Обаче сега като се замисля, аз още не бях записана на ЖК на първата фм...
Редакция: сетих се, че с Пренатеста платих и 60 лева за ФМ.

# 298
Е значи съм в час,защото и аз така знам-касата не поема феталните(то какво ли поема)😁
При мен ФМ струва 120лв.Цените виждам,че навсякъде варират,но в крайна сметка важното е,че ходим при добри специалисти.

# 299
Здравейте дами! Тези  дни бях на преглед и новината е , че чакаме момиче. Вече човечето е 200 гр.  Още не сме казали на баткото.

При мен още по Коледа и Нова година имаше болки. Които сега на прегледа се оказа, че си имам сериозни контракции. АГ ми изписа магнезий в по - голяма доза. Каза ми , че засега това може да се направи. Гледам да не се натоварвам.

Аз също имам проблем с корема, благодаря за съветите и сините сливи. Гледам иначе да наблягам на ябълките, засилват перисталтиката.

Хей, честито Simple Smile

Можеш ли да ми дадеш повечко информация за термин, град, години, че те няма на първа страничка.
Термин 7.06., години 35 от Варна съм.

пламъче контракциите ги видя, на видеозон. Ама при мен си е заради миомния възел. Дано всичко да е наред занапред, че ми минават разни черни мисли.
Иначе ФМ не се поема от ЗК. Тя все пак е пожелание.

Общи условия

Активация на акаунт