🌞Слънчеви юнски късметчета🌞 2020👶- ТЕМА 5

• 25 744
  • 728
  •   1
Отговори
# 270
Аз съм 18+6, +4кг и днес за първи път отидох на фитнес откакто съм бременна. По-точно едвам се домъкнах до там... Наистина не знам какви сили ме вдигнаха от леглото.. Повървях на пътеката 20 минути като за първи ден раздвижване. Имам желание да ходя, но не знам как ще се получи с това трудно ставане.. Към 11 лягам вечер, ставам в 7 - 7и30. Това са си 8 часа сън и пак не са ми достатъчни..
Вие по колко часа спите? Лесно ли ставате сутрин?

# 271
Благодаря ви много 😊😊😊Хапвам супи вчера цял ден ядох спаначена супа ,правя си шейк от плодове с прясно мляко вечер ям ананас два три дни ,но ще опитам и вашите рецепти😘😘

Веси,В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ЯЖ АНАНАС!!!!Той предизвиква контракции!  Това е най-противопоказния плод за бременни ,дори сок от него не се пие по време на бременност!!!

П.С. Сега видях,че Пламъчето ти е казала,но няма как да изтрия моя коментар.
Леле изобщо не съм знаела и си хапвам ,някъде бях чела че е хубаво да се яде ананас . Охх вече се обърках тотално наистина съм в шок за ананаса може и от него да съм имала спазми снощи . Благодаря ви още 😘 А я кажете за чая от мента има противоречиви мнения пък на мен много ми помага за стомаха.

# 272
Аз съм 18+6, +4кг и днес за първи път отидох на фитнес откакто съм бременна. По-точно едвам се домъкнах до там... Наистина не знам какви сили ме вдигнаха от леглото.. Повървях на пътеката 20 минути като за първи ден раздвижване. Имам желание да ходя, но не знам как ще се получи с това трудно ставане.. Към 11 лягам вечер, ставам в 7 - 7и30. Това са си 8 часа сън и пак не са ми достатъчни..
На мен вече 8 часа не ми стигат. Спя по 9-10 понякога и после 1 час не знам на коя планета съм Grinning
И аз си мисля да тръгна на фитнес, но с идея леко кардио и някое друго упражнение без тежести. Имам нужда от движение. Утре ще говоря с Аг-то по въпросът. Твоето какво казва? Колко може да се ходи?

# 273
Аз си хапвам ананас и не съм имала никакви проблеми до сега. Относно спорта - ще си изкарам мултиспорт карта от другия месец и започвам леко полеко с фитнеса, също смятам и йога за бременни и други интересни занимания за бременни

# 274
Момичета да се оплача цяла нощ не съм мигнала много се наплаших. Снощи както си лежах и усетих доста силно боцкане от дясно ,но за секунда и така 5 ,6 пъти ,после много странна тъпа болка все едно ми се ходи до тоалетна и от там цяла вечер страх и сега имам една тежест . Чудя се дали не е от това ,че хапнах маллко люто два пъти снощи и не съм ходила 4,5 дни по голяма нужда . Страх ме е да не е станало нещо с бебчо , а по принцип имам проблемни черва ,но този път не мога да усетя какво е точно ,а и такова боцкане до сега не съм имала доста силно ,но за секунда.Ако се повтори днес ще отида до болницата.
бях така 2 поредни нощи, дори не разбрах какво точно е, като неудобство, но се оправи, докторката  ми каза, че най вероятно е от разтягането и вдигането на матката.

# 275
Пламъче, аз като казах на Конова, че следящият АГ ме гледа на 2 седмици на доплер и следим кръвотока, тя отговори, че е най-добре той да коригира терапията спрямо своите наблюдения.
И само да и пращам кръвни изследвания на 3 седмици, за да може ако тя види нещо алармиращо да каже.
А моето АГ е специалист по фетална морфология и на всеки преглед гледа и мозъче, коремче, бъбречета. Сега последно ми каза да отида след 4 седмици, защото нямало смисъл вече да се следим толкова изкъсо. И мен малко ми е притеснено, ама няма как.

# 276
На мен ми се спи постоянно, а и сега си седя вкъщи и спя и през деня по 2,3 часа 😂 децата едното е на училище, другото на градина.А и нали си нямаме вода и нито мога да изпера нито нищо и в кревата си отмарам.

# 277
Аз съм в 19 седмица вече, +3 кг. Тръгнах от 53, тогава и тренирах всеки ден. После с гаденето спрях всякакви тренировки, не можех да мръдна. Спя малко - лягам след 12 и ставам към 6;40. Не ми стига сънят, но си наваксвам уикендите. А и коледната ваканция поспах повечко.
Намерила съм си разни кардио програми в ютюб и мисля да започна някоя вече.

# 278
  • Plovdiv, Bulgaria
Ще ми се и аз да започна някакви упражнения в нас, но ще го обсъдя с доктора. Последно каза, че плацентата ми е превия и май ако продължава да е така, без да се е вдигнала, не е много ок. В петък съм на ЖК, ще го питам ако не забравя. Мисля и вече да излизам болничен. При нас всеки идва киха, кашля..никой не се съобразява. Отделно не се чувствам добре на работа, кръста ме боли, гърба, главата. Няма смисъл да се мъча. Тъкмо ще си почина малко и аз Simple Smile Ще мога да спра и дребния от градина ако се наложи по време на грипа. Не ми стига съня изобщо.. легнах вчера в 10, станах 6и30 и вече ми се спи.. Като се прибера само ми се лежи и мързелува, ама трудна работа.

Купих си апарат за кръвно. Никога съм нямала проблем, кръвното ми е даже доста ниско, но да го следя. Нещо с тази бременност съм все с черни мисли, че нещо не е както трябва.. Дано като си остана в нас се поуспокоя малко.

# 279
Скрит текст:

На мен вече 8 часа не ми стигат. Спя по 9-10 понякога и после 1 час не знам на коя планета съм Grinning
И аз си мисля да тръгна на фитнес, но с идея леко кардио и някое друго упражнение без тежести. Имам нужда от движение. Утре ще говоря с Аг-то по въпросът. Твоето какво казва? Колко може да се ходи?
Честно да ти кажа не съм се съветвала с АГ за това.  Предните месеци се притеснявах понеже плацентата ми беше ниско, но сега се надявам да се е вдигнала достатъчно. Другата седмица съм на преглед и ще питам все пак. Но реших, че се чувствам достатъчно добре, а и аз също не смятам да се натоварвам много - ходене на пътеката и малко упражнения колкото да имам някакво движение, че направо атрофирах. От колата, цял ден на стола на работа, пак в колата и вкъщи, където предимно си лежа..

# 280
Скрит текст:

Честно да ти кажа не съм се съветвала с АГ за това.  Предните месеци се притеснявах понеже плацентата ми беше ниско, но сега се надявам да се е вдигнала достатъчно. Другата седмица съм на преглед и ще питам все пак. Но реших, че се чувствам достатъчно добре, а и аз също не смятам да се натоварвам много - ходене на пътеката и малко упражнения колкото да имам някакво движение, че направо атрофирах. От колата, цял ден на стола на работа, пак в колата и вкъщи, където предимно си лежа..

Същата работа - от вкъщи в колата, после в офиса, после обратно в колата и после вкъщи... И само хранения и никакво движение... Направо ужас

# 281
Здравейте, мили мами! Вчера се прибрахме от Ирландия и всичко мина много добре! Нямах никакви проблеми, въпреки всичките ми страхове! Купих си много дрехи за бременни и сутиени за сега и за кърмене, там попаднах на едно магазинче, в което имаше страшни намаления и всичко ми излезе почти без пари, но за бебка не посмях още да взема нищо... Зарекла съм се първото нещо, което ще и купя ще е малка бяла шапчица! Днес бях на лекар и всичко си е както трябва, бебка е добре, порастнала е, вече е 240 гр. мъничето ми! Проследихме всичко, коремче, главичка, кръвотока и шийката.
Винаги след преглед съм много щастлива, дано да е така до края при всички ни!
Хубав ден и много усмивки!

# 282
Здравейте дами! Тези  дни бях на преглед и новината е , че чакаме момиче. Вече човечето е 200 гр.  Още не сме казали на баткото.

При мен още по Коледа и Нова година имаше болки. Които сега на прегледа се оказа, че си имам сериозни контракции. АГ ми изписа магнезий в по - голяма доза. Каза ми , че засега това може да се направи. Гледам да не се натоварвам.

Аз също имам проблем с корема, благодаря за съветите и сините сливи. Гледам иначе да наблягам на ябълките, засилват перисталтиката.

# 283
Здравейте дами! Тези  дни бях на преглед и новината е , че чакаме момиче. Вече човечето е 200 гр.  Още не сме казали на баткото.

При мен още по Коледа и Нова година имаше болки. Които сега на прегледа се оказа, че си имам сериозни контракции. АГ ми изписа магнезий в по - голяма доза. Каза ми , че засега това може да се направи. Гледам да не се натоварвам.

Аз също имам проблем с корема, благодаря за съветите и сините сливи. Гледам иначе да наблягам на ябълките, засилват перисталтиката.

Хей, честито Simple Smile

Можеш ли да ми дадеш повечко информация за термин, град, години, че те няма на първа страничка.

# 284
Галеона и мен в началото ме следиха всяка седмица, после разредихме през 2 и сега веднъж месечно. Доц. Конова ми каза и на мен след тази консултация, че имат всичко необходимо за мен вече и може да й пращам изследванията дистанционно. Единствено не съм наясно, а и не попитах, как става плащането за това. А теб кой те следи? Моят АГ не е специалист по ФМ, но работи в ин-витро клиника и наистина се старае. Доволна съм от вниманието, което обръща.

Момичета и аз много си поспивам, че вечер като започне да ме боли таза и много се въртя, та през деня си наваксвам със съня. От утре влизам в 20 г.с. и до тук съм качила + 3 кг., като последните 2 ги качих точно за 1 месец. Коремът ми също рязко порасна. Но ММ е щастлив, че и гърдите ми осезаемо наедряха. Grinning

Криси, трябва да се пазиш заради плацентата. Но пък утре док може да те изненада и да каже, че се е вдигнала. И за апаратчето за кръвно не е лошо, че си си взела. По принцип и аз съм с ниско кръвно, а сега от бременността съвсем. Но си го меря всяка сутрин. Обикновено е 80 на 60. Абе хубаво е да си имаш. Ако те заболи глава, това е първото нещо, което да провериш.

Ох, много ми се иска и аз да ходя на фитнес на пътеката, да се раздвижвам. Било много полезно за кръвообращението в малкия таз. Но сега с тия вируси, които са плъзнали и да си призная страх ме е. Опитвам се в нас да правя някакви раздвижващи упражнения, че и аз в повечето време съм в седнало или легнало положение. А когато времето позволява, излизам и на по-дълги разходки навън, като избягвам затворените пространства. Хихи.

Верончита, радвам се, че всичко е минало чудесно в Ирландия. Доста неща си си накупила. А бебка много е пораснала! Браво! Heart Eyes

Астреа , честита принцеска! Heart А тези контракции на видеозона ли се видяха? Дано магнезият помогне и да нямаш повече!

Общи условия

Активация на акаунт