🌞Слънчеви юнски късметчета🌞 2020👶- ТЕМА 5

• 25 741
  • 728
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Пф, защо ранна фетална ли, ами защото ми каза лекарката че 16-18седмица е важно за невралната тръба, гръбнака и тнт и тнт и е хубаво да се огледа целия плод още един път всички органи, а не само мерене и кръвоток...

Качели ще си изхабят ехографите ако вместо само да премерят не огледат цалото бебе хубаво ...

Както и да е

# 301
При мен с батко то ФМ ми казаха д уг термин за раждане, различен от този, който изчисли АГ-то, и накрая така се случи, че родих на на датата от ФМ. Като преносих с няколко дни.

# 302
Хей, не мога да ви прочета направо! 😂😂😂 Днес бях на преглед и съм безкрайно щастлива, защото всичко е наред - задна плацента, която е разположена високо, шийката е затворена, кръвотокът е чудесен, а бебка не спря да шава и да си показва специалните акробатични номера 😊 Днес и на мен ми взеха микробиология, а точно се чудех кога ще го направим.

Брайда, аз толкова ги мисля тези ехографски прегледи и гледам да ги минимизирам, а като гледам май твърде много се притеснявам 😁 До момента съм преглеждана 3 пъти - установяването на бременността, в 12та седмица и сега в 16та, но скрининг така и не направих, защото си пуснах ДНК тест и сметнах за ненужно да правя БХС.

И аз имам бодежи - ту отляво, ту отдясно и на моменти са мноооогооо остри и болезнени, но са за няколко секунди и е търпимо. Качила съм вече 4 кг. 😄 (ах, тези новогодишни фъстъци), а от петък мисля да започна ада ходя на йога. Вчера се опитах да отида на една лекция за храненето и движението по време на бременността, но останах много разочарована, защото беше пълно с татковци (във вторник сутрин 😳 Не ходят ли на работа тези мъже?!?), които бяха заели местата и трябваше да ме сместят до един от тях, а той не спря да подкашля и да се опитва да диша през хремавия му нос (болен човек сред бременни жени - ето на това му викам несъобразотелност, защото можеше поне една маска да си сложи). Та така, повече няма да ходя по такива лекции, а по-натам ще се запишем с ММ на училище за родители 😉

# 303
Омммче, в скай сити ли? И аз се бях засилила да ходя, ама беше от 10, а аз се събудих в 10 и 30 Joy несериозна работа, но има време. Сега е кофти период, всички са болни.
Давайте идеи за училище за родители.

# 304
Хахахаха 😂 Да, Кейлийн, точно там! Не съжалявай, защото беше толкова безсмислено, че ме хвана яд! Станах рано, а вечерта почти не бях спала и дори си отмених една доставка за да успея да отида на тази лекция 😄

Чакайте да ви кажа нещо, което си бях намислила да правя някой ден като забременея (беше преди цели десет години). Та, поръчах си сега една музикална играчка и всяка вечер ще си я пускам върху коремчето преди да заспя (нали след 15та седмица вече чуват) и се надявам бебка като се роди да й пускам играчката и тя да може така да се ориентира че е нощ и е време за сън 🥰 А и ще й е приятно да чува позната мелодия.

Верончита, и аз някъде прочетох или го чух от вас, та първото нещо което купихме за бебето беше една бяла шапчица 😊

# 305
  • Варна
И аз съм се засилила да ходя на тия лекции във Варна за храненето и движенията.
Това е много готина идея с играчката Simple Smile Дали действа?

# 306
Със сигурност ще действа, защото наскоро четох проучване как бебета, чийто майки са гледали сериали от типа на Приятели, след като се родят и чуят мелодията, те започвали да се ослушват и да се оглеждат, докато другите бебета не спирали да си мърдат и въобще не отчитали музиката. Е, ще имаме възможността да го изпробваме само след няколко месеца 😍

# 307
  • Варна
Хаха аз като ми беше лошо и лежах по цял ден в нас изгледах от HBO всички серии на “Сексът и градът” 😂. Представяш ли си след време да заспива на саундтрака 😂😂😂 Май трябва и аз да купя играчка, да поправя щетата во време 😂

# 308
Хаха аз като ми беше лошо и лежах по цял ден в нас изгледах от HBO всички серии на “Сексът и градът” 😂. Представяш ли си след време да заспива на саундтрака 😂😂😂 Май трябва и аз да купя играчка, да поправя щетата во време 😂
И аз правех абсолютно същото и гледах сексът и градът Grinning
Ще ги видя и аз тези играчки.
Оммче дай инфо откъде е?

# 309
И аз четох ,че 17г.с почват да чуват и днес си изтеглих две приложения с музика специално за бебчета ,симфонии на моцарт 😂😂😂 Ще сме много аристократични само че като се роди нз къде ще ги чуе тия симфонии 😂😂😂ама по добре от Планета тв де 😎

# 310
Хахахахахахаха 😄 Аз пък тогава гледах Jane the Virgin и едно предаване, което го даваха преди мноооогооо години - Такъв е животът - Шейново (има го в YouTube).
От известно време оглеждах играчки, но най-много ми харесаха едни в Комсед, защото само те могат да се перат (сваля им се механизма). Ето тази аз си поръчах, но хванах някакво намаление и ми излезе 34 лева - https://comsed.net/%D0%B7%D0%B0-%D0%B1%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%82%D … ;category_id=8683

# 311
  • Plovdiv, Bulgaria
Нащо милото ще слуша как батко му вика, смее се, ядосва се, реве, тръшка се и идва да се мазни с "мамо обичам те" в рамките на 10 минути, през има Няма час 😁 Дано чак сега е почнало да чува, че до скоро иначе ще е чувало и майка му как се кара. Ама поне Да е запознато с обстановката 😁

# 312
Хахахаха 😂 Да, Кейлийн, точно там! Не съжалявай, защото беше толкова безсмислено, че ме хвана яд! Станах рано, а вечерта почти не бях спала и дори си отмених една доставка за да успея да отида на тази лекция 😄

Чакайте да ви кажа нещо, което си бях намислила да правя някой ден като забременея (беше преди цели десет години). Та, поръчах си сега една музикална играчка и всяка вечер ще си я пускам върху коремчето преди да заспя (нали след 15та седмица вече чуват) и се надявам бебка като се роди да й пускам играчката и тя да може така да се ориентира че е нощ и е време за сън 🥰 А и ще й е приятно да чува позната мелодия.

Верончита, и аз някъде прочетох или го чух от вас, та първото нещо което купихме за бебето беше една бяла шапчица 😊

Аз бях точно на тази лекция и видях само един татко.... И може би защото ми е първа ми се стори интересно ..
На мен пък ми направи лошо впечатление това че половината жени си извадили телефоните и си чатят или си четат нещо през цялото време. И то от самото начало. Като не им се ходи защо изобщо са там.
И имаше и бременни които не спряха да кашлят което пък още повече ме подразни, уж много добре знаят...

# 313
Вече е коментирано  но аз когато бях бременна за първи път 2014г. В 6г.с. влезнах в болница за задържане и според мен е от ананаса който ядох предната вечер,  в стаята ми имаше момиче към 12г.с. С което като се заговорихме каза че също е яла преди постъпване ананас и от тогава при бременност го избягвам и в първата тема също бях споделила. Преди 1седмица купих защото детето искаше и хапнах 1,2 пърченца но ми беше напрегнато след това да не стане нещо. За ФМ платих 80лв и за втората пак ще е това но на 3та не ходя

# 314
  • Varna, Bulgaria
Здравейте момичета. Онзи ден бях на преглед от ЖК бебчетата си растат много добре. Направихме и снимки за таткото този път. Вчера бях и в инвитро клиниката, защото се наложи отново вливане за NK клетките. Поне казаха, че се следят до към 5 месец, защото тази система 3,5 часа мнооого ме узорва Simple Smile
Там успяхме да видим и предполагаемия пол на бебчетата. За едното док беше сигурен, но за другото не чак толкова. Та за сега сме с Sparkling HeartSparkling Heart. Ще видим на ФМ другия месец дали ще се потвърди Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт