Ох този страх от обвързване

• 13 028
  • 477
  •   1
Отговори
# 450
  • Агент под прикритие
Iv Sta, ти досега не разбра ли, че мъжът е по презумпция виновен до доказване на противното? Това е най-краткото, точно и ясно обяснение. Joy
Освен това, сме и потенциални агресори, пак до доказване на противното.
Въобще, цял живот трябва да доказваме, че ставаме за ч@п за зеле. Joy

# 451
Да, да, да, Феникс, много взех да се смея и забавлявам с мненията на жениците тук Simple Smile И как само си вярват и надъхват една друга, забелязъл ли си?

# 452
Някои не стават, други стават.

# 453
Е, какво, не е ли така - една хубава външност и сте готови. Simple Smile А какво представлява като човек - каквото, такова. Innocent

# 454
Е, какво, не е ли така - една хубава външност и сте готови. Simple Smile А какво представлява като човек - каквото, такова. Innocent

Това е вярно , ако става въпрос само за секс без обвързване.

# 455
Пълни простотии ми пишат някои,заглавието било грешно винил съм бил момичето ,защото ме е отрязала Grinning ???
Чакай малко бе мацко ние си пишем от 2 месеца ,3 в които тя ми праща снимки,усмихва се когато и правя комплименти и е готино и се чувства щастлива ми каза,каза и че съм Хубав и още преди да се видим си говорихме и за проблемите които всеки е имал във връзките си до сега, така че не ми пиши че ме е отрязала,защото не е така просто наистина има проблем и след време знаеш ли може и да станат нещата както ни е писано просто исках да попитам ,как се разрешава този проблем със страха от обвързване......за да мога да помогна .

# 456
Всяка жена е заблудена до 22 23 години,гледа най-много външно, да и харесва , да има мускули също може би хахаха ,но като стане на по 25 26 и вече гледа  най-много какъв човек си отвътре и след това дали си хубав не е ли така???

# 457
  • Агент под прикритие
Мите, прощавай, че ще те разочаровам, но мисля, че ти го казах преди това. Какво ти е писала и говорила няма никакво значение, след като с действията си е показала друго. Това важи НЕ само за жените, а по принцип за всички хора. Слушаш внимателно какво ти говорят хората и гледаш дали действията им се покриват с думите. Ако няма съвпадения, им разписваш обходния лист без право на обжалване.

Друго нещо: това, че искаш да помогнеш, е благородно, но глупаво в случая. Това е още един урок, който трябва да научиш: да НЕ се засилваш да даваш непоискана помощ. Особено на хора, които сами не искат да си помогнат и особено такива, на които им се разминават думите и делата. Не бъди "Белият рицар" за такива хора, те просто не си струват времето и усилията. Оставяш ги да си плуват по течението. Такива само ще те замъкнат назад.

Както писах по-назад, слушай много внимателно какво ти говори една жена. Избягвай да коментираш за проблеми, било то нейните или твоите, а ако тя подхване темата, гледай да я сменяш възможно най-бързо. Не ставай емоционален тампон, това е прекият път към "приятелската зона". И ако въпреки опитите си да смениш темата, тя въпреки всичко тръгне да ти обяснява колко била разочарована и какви били бившите и (подкрепено със съответните нарицателни), трябва да ти е ясно на момента, че тя НЕ е ангелът, за който се представя. Човек, който твърди, че е разочарован и въпреки това бълва змии и гущери за трети лица, които ти дори не познаваш (и не си длъжен) НЕ е жертвата, за която иска да се представи, а нищо повече от един злословник и скрит злобар.

Последна редакция: ср, 08 яну 2020, 20:16 от Phoenix Wright

# 458
  • софия
Митко,най ми е интересно откъде разбра,че се чувства щастлива като й пишеш? В кристалната топка ли гледа? Няма как да знаеш как се е чувствала тя. И пак казвам-това че някой си пише няколко месеца с теб не означава че иска връзка с теб. Може да си пише, за да си запълва времето като няма работа, може да й е интересно да си говори с непознат чивек, а може и да се е надявала ,че ще се окажеш подходящ за нея,но дори да е било последното на тази среща ти си я шашардисал с поведението си. И момичето е решило тактично да те отреже. Но тактичното невинаги дава резултат. Казах ти и преди и пак ще кажа-това,че е казала че си хубав не е показател. Хубави мъже из града бол. Трябва да си твърде повърхностен,за да мислиш,че само това означава, че иска връзка с теб. Такова нещо като страх от обвързване едва ли ще спре някоя,ако сметне че ти си заслужаваш. Може да си й бил интересен в писането,но очевидно на срещата е решила,че не иска да те вижда пак.

# 459
Мите, ама и теб те хапе кучето яко.
Приеми, че приказките са едно, действията друго.
Момето не те ареше, затваряй тая страница и давай към следващия чат.

# 460
Mitko97, знам, че няма да ми повярваш, ама като пораснеш, може и да се сетиш колко съм била права.
Започне ли една жена да ти се измъква със сълзлива история за бивше, настоящо или бъдещо гадже, да знаеш, че просто се чуди как по-деликатно да те отреже. Не ѝ е удобно да ти каже направо, че не те харесва за гадже, и се измъква със стария като света номер за „Другия, в Когото е Безумно Влюбена, Обаче...“. (Този номер, между другото, навремето ме спаси от изнасилване – момчето явно не беше чак такъв изрод, трогна се и ме пусна.)
Това не означава, че изобщо не те харесва. Явно те е сложила в графата „приятелче за споделяне“, но не и в графата „мъж за сериозна връзка и секс“.
Или се примиряваш да гравитираш във френд зоната с оплезен език, или късаш и се оглеждаш за друга.
Мен ако питаш, най-добре е и двете. Запази си я за приятелче за споделяне и се огледай за други момичета. А след време, в подходящ момент, може да я попиташ защо те е отхвърлила. Ако уцелиш момента, може и да ти отговори искрено. А може и пак да не посмее – нали момченцата сте ни крехки душици и много ни е страх да не ви падне самочувствието, онази работа и изобщо...

# 461
  • Агент под прикритие
Как' Сийке, колкото и да съм съгласен с 95% от написаното от теб.... има едни 5%. Simple Smile
Ако иска да излиза с такива, ей така, да си споделят просто и след това да се прибира с надута глава, нека се пробва. Да видим колко ще издържи в ролята на емоционален тампон... Прекратява контакт с нея и започва да се оглежда за друга.

Както писах преди, това, че не са приятели, не значи, че трябва да са врагове. Има междинни положения. Ограничава контакта с нея до положение да се срещнат на улицата, да проведат един дружелюбен разговор от вида "Как си, как я караш", след което всеки по пътя си.... и дотам! Никакви виждания, освен ако тя не реши да го покани, а ако стане и тръгнат да си "споделят", нашия си измисля работа и кОлтурно се изнизва.

Приятелството (кой каквото разбира под това) ако не е взаимно, го няма!

Какво го интересува защо го е отхвърлила пред свършен факт? Кой ще е тоя мазохист, който ще тръгне да чопли там?

Последна редакция: ср, 08 яну 2020, 19:37 от Phoenix Wright

# 462
Какво го интересува защо го е отхвърлила пред свършен факт? Кой ще е тоя мазохист, който ще тръгне да чопли там?

Ами, такъв, на когото перманентно не му върви с жените. И има нужда от обективен, приятелски съвет или корекция.
Ние тук можем само да си чешем клавиатурите – какво е реалното положение, могат само участниците да знаят. Ако изобщо и те го осъзнават...

В конкретния случай става въпрос за чат приятелство, така че нищо не им пречи да продължат да си чатят и да си споделят. Явно на живо няма да им се получи.

# 463
  • Агент под прикритие

Ами, такъв, на когото перманентно не му върви с жените. И има нужда от обективен, приятелски съвет или корекция.
Ние тук можем само да си чешем клавиатурите – какво е реалното положение, могат само участниците да знаят. Ако изобщо и те го осъзнават...
Обективен съвет от човека, който го е отрязал ?!? Жив да не бях. LaughingLaughingLaughing
Нали се сещаш колко ще е "обективен" този "съвет", впредвид това, че е нещо, което не се е харесало САМО на този човек.  Друга може да не харесва нещо друго, трета - трето... Infinite number of possibillities.

Да вярваш в това "просто приятелство" е все едно след 20 годишна възраст да продължаваш да вярваш в Дядо Коледа.

# 464
Може и да си прав, не знам. Не ми се е случвало да съм дотолкова искрена в интерес на истината – аз също съм избягвала да вербализирам реалната причина за отказ, опитвайки се да щадя достойнството на човека отсреща.
Което май ни е главната грешка на нас, жените. Не можем да кажем в прав текст „Просто не ме кефиш, пич!“, ами въртим и усукваме...
Което обяснява и защо толкова много жени (ужасяващо много, ако се вярва на този форум!) симулират в леглото. И по този начин наказват себе си – на мунчото му е все тая.

Общи условия

Активация на акаунт