Ох този страх от обвързване

• 13 235
  • 477
  •   1
Отговори
# 105
Ив, никога не е имало една истина и един метод, работещ безотказно за всички хора и ситуации.
Ако твои номера минават при определен тип дами, при други ще си тотално невървежен с тях.
Не щот си лошо момче. Нито пък щото те са нещо бъгави.  Просто няма как с един подход да заловиш и заек, и елен, и котка, и лъв. Нито да ги дресираш и да ги отглеждаш.

Надявам се, че Митко е поне наясно с това. Ще му е от полза.
Не че и на теб ще навреди да се огледаш и да видиш разнообразието на света. Но на сила хубост...

# 106
Те мразят младите момичета, които са готови да дадат любов без да искат нищо в замяна
Всъщност по-скоро ми е мъчно за тези момичета, които по правило попадат на брутални и нарцистични типове, а някои от тях и физически насилници.
В нормалния случай човек иска да получава адекватна реакция срещу раздаването си. Не казвам, че всичко е само в материалното измерение.
Забелязала съм, че точно най-егоистичните и емоционално жестоки хора превъзнасят "любовта без нищо насреща". Логично, изгодно им е.

# 107
И аз не ги мразя. Имам дъщери - ми много ясно, че на 22 ще е по-яко да поиграят тенис, да се поглезят, да си почиват, вместо да търчат да обслужват егото на някой недостоен, срещу нищо в замяна. Е, може един път да направят тая грешка, но е хубаво да им се покаже, че свалянето на звезди е едно нищо и не топли, като ти стане студено.

# 108
Ив, никога не е имало една истина и един метод, работещ безотказно за всички хора и ситуации.
Ако твои номера минават при определен тип дами, при други ще си тотално невървежен с тях.
Не щот си лошо момче. Нито пък щото те са нещо бъгави.  Просто няма как с един подход да заловиш и заек, и елен, и котка, и лъв. Нито да ги дресираш и да ги отглеждаш.
Judy, в това си права, няма как да стане всеки път при когото и да е. Ситуациите и хората са различни и затова подхода трябва да е различен. Но принципите са еднакви, т.е. основата на различните подходи е една и съща. Например, защото повечето мъже търсят красота в жените и затова повечето жени искат и се правят на красиви. Различните жени по различен начин го постигат да изглеждат красиви, но принципа в основата си е един и същ - трябва да е красива, за да има по-голям шанс с някой мъж. В това има житейска логика, която е обяснена дори научно.

А момичетата не "попадат на брутални и нарцистични типове", а сами си ги търсят. Това също има своето научно обяснение, Black Sapphire.

# 109

Забелязала съм, че точно най-егоистичните и емоционално жестоки хора превъзнасят "любовта без нищо насреща". Логично, изгодно им е.

Взе ми думите от клавиатурата  Laughing
И такива думи съм чувала от изключително скръндзави мъже. Че жените трябва да обичат мъжете, без да искат нищо в замяна. Не трябва да искат да ги почерпиш кафе, да ги заведеш на вечеря, да им купиш цвете.
Един подобен индивид ги повтаряше тия неща и нещо все не му вървеше с жените.
Поканил една колежка от друг отдел. Срещата провал. Логично е като я поканил да почерпи. Цепил до стотинка. Смятал в ресторанта колко е неговата сметка.
Бакшиша тя го оставила. Ясно е защо.
Демонстративно след това в киното си платил само неговия билет и се отдръпнал, чакайки тя да си купи.
После я поканил у тях да пийнели нещо.
Тя отказала, а той се вайкаше, че била повърхностна материалистка.
А на следващата почивка тя разказваше как е прекарала.
Все говорил за себе си по време на срещата. Непрекъснато я прекъсвал, тя думичка не могла да каже, само го слушала. Дори като я питал нещо, пак я прекъсвали  отново почвал за него си  да приказва.
Жената естествено едвам го изтърпяла. И естествено в колата навръщане отказала поканата да пийне у тях /тоест секс му е отказала/.
Той и в колата мрънкал. Започнал да мрънка колко скъпо ми било с колата. И като разбрал, че живее по-далечко се размрънкал още повече.
Ама иначе се хвалил преди това колко добри доходи имал и каква голяма работа е.
Като спрял пред тях, тя не издържала и му метнала 10 лв и му казала - ето, да не се чувстваш ощетен.
Същия обаче се фръцкаше как я поканил на кино и вечеря, как платил всичко и тя имала нахалството да му откаже да отиде у тях.
Всяка жена веднага би преценила, че този мъж не е стабилен и не би могъл да се грижи за семейството си.

Подобно нещо и на мен ми се е случвало. Направо почти идентично.

# 110
Ив, то и принципите ни са различни, на различните хора.
Ето, един е склонен да се отваря /всякак/ , само и камо да не е сам. Принцип му е симбиотичното живеене.
За друг принцип е паразитирането и такива хора и връзки търси.
Трети търси любов. Четвърти -сигурност. И т.н.
Различни са ни водещите мотиви, принципи и ценности.

# 111
Господин Ив, сигурно много обичате да попийвате червено домашно вино, ракия или напротив, купено изкуствено уиски до 22,45 на промоция.
Ще ви разочаровам, хората, че даже и жените, не са толкова прости като строеж, колкото твърдите. Ако сте срещу мен, просто ще ви се изсмея глупашки и ще ви оставя блажено да си мислите колко сте "прав".

# 112
"Това също има своето научно обяснение, Black Sapphire."

Още един, чел ред пил и еволюционна психология.

Да си поиграем ли с жертвата, или като дърти вампири направо да скочим да го у'апем по врато?

# 113
Опаа, влезе свръхтежката артилерия с големите паяжини (29 000 поста!). Като си толкова компетентна, отговори на Митко какво да прави, не се занимавай с мен, малката. Дай му съвет на момчето как да постъпи с неговото момиче, то ние това дискутираме тук.
Ти въобще прочете ли темата?

# 114
Опаа, влезе свръхтежката артилерия с големите паяжини (29 000 поста!). Като си толкова компетентна, отговори на Митко какво да прави, не се занимавай с мен, малката. Дай му съвет на момчето как да постъпи с неговото момиче, то ние това дискутираме тук.

Какво е това поведение?
Малката ще викаш на някой друг.
Я се дръж прилично!
Комплексите си ги избивай връз главата на жена си и децата си.
Ако имаш въобще такива.

Сирено, у'апи го  hahaha

Последна редакция: сб, 04 яну 2020, 21:26 от Елора

# 115

Тя не е "негово момиче". Митко да си живее живота и отговорите ще му се изяснят. Истинските неща стават без усилие, но първо трябва да положи усилие, да се измори. Ако се щади, ако търси заобиколни пътища, няма да стане, винаги ще стои ненормално и няма да стане спойка.

Няма хакове, няма магически докосвания или пикап фрази. Всичко е живот, понякога просто не те харесват и това е ОК, друг ще те хареса.

# 116
Тук нещата са станали интересни Simple Smile Явно Ив, като се закача с бг-мамите не му трият постовете ... блазе му Simple Smile

# 117
  Ив Ста Нещоси, не се намърдвай нежно до Митко. Него го харесваме, защото е млад и просто иска съвет за момичето, което харесва. "Малката" може да наричаш само нещо, което ти принадлежи.

# 118
The Siren of Titan, момчето иска съвет. То е ясно, че живота ще го очука, но още е младо и търси любовта. Би било много хубаво ако всички жени в този форум също търсеха любовта, но не ми изглежда така. Някои със сигурност я притежават и са щастливи, но за моето 24-часово присъствие тук видях много агресия и обиди. Не разбирам как тези жени могат да очакват обич от някой мъж, с всичката тази притаена агресия в тях.

# 119
  • France
The Siren of Titan, момчето иска съвет. То е ясно, че живота ще го очука, но още е младо и търси любовта. Би било много хубаво ако всички жени в този форум също търсеха любовта, но не ми изглежда така. Някои със сигурност я притежават и са щастливи, но за моето 24-часово присъствие тук видях много агресия и обиди. Не разбирам как тези жени могат да очакват обич от някой мъж, с всичката тази притаена агресия в тях.
Някои сме я намерили, мерси.
Към Митко съвет не може да се даде. Явно е, че е бил отрязан куртоазно. Случва се.
Ив, добре дошъл в редиците на този форум. Идваш точно навреме да заместиш Крисито Старбъкса и Жребчо Какин. Ние всички приветстваме новата развлекателна програма

Общи условия

Активация на акаунт