Ох този страх от обвързване

• 13 317
  • 477
  •   1
Отговори
# 150
Не знам, Тропси с тия идеи в главата дали е само женомразец или има и данни за изнасилвач. Страшно агресивно е настроен, с чувство на превъзходство и смята, че жените трябва да се наказват.

# 151
Казах всичко което имам,отворих и се изцяло тя ме игнорира,дори не чете съобщенията ами така сме ние момчетата които се привързваме отрано...винаги ни нараняват.
Мислех че тя е човека, явно няма да стане просто я подкрепих и  и казах че съм до нея да минем през това ззаедно.Щом не иска отказвам се ,друга ще ме оцени , друга ще разбере че единственото което искам е да съм до нея и да я разбирам не съм като повечето момчета бройкаджия или ку.вар....искам просто същото отношение което давам.Но не мога да се боря за някой който ме игнорира..

# 152
Митко, нещата не опират само до разкриване и всеотдайност. Често става въпрос за химия. Казах ти още по-напред – това момиче не те харесва. Без значение какво ще ѝ пишеш, покажеш, насила не става. На мен ми се струваш леко досаден, не усещаш къде да сложиш границата на "обсипването с внимание".
Не се изживявай като мъченик, а продължавай нататък.

# 153
Митко, един съвет. Не задушавай момичетата с внимание и вричане от самото начало, как искаш да си винаги до тях, да минеш през всичко с тях. Това е откачено. Някои от тях (сигурно повечето дори) може да си помислят, че си обсебващ и че ако ти дадат шанс, после трудно могат да прекратят отношенията с теб, ако се стигне до там. Просто остави нещата да се случват без да ги пришпорваш. Не се хващай като удваник за сламка, при всяка мадама, която ти хареса и ти отговори на комуникацията. Wink

# 154
Митко, един съвет. Не задушавай момичетата с внимание и вричане от самото начало, как искаш да си винаги до тях, да минеш през всичко с тях. Това е откачено. Някои от тях (сигурно повечето дори) може да си помислят, че си обсебващ и че ако ти дадат шанс, после трудно могат да прекратят отношенията с теб, ако се стигне до там. Просто остави нещата да се случват без да ги пришпорваш. Не се хващай като удваник за сламка, при всяка мадама, която ти хареса и ти отговори на комуникацията. Wink

Абсолютно подкрепям.
Веднъж бях отвратена от мъж над 30 години, който непрекъснато след запознанството ни ми пишеше в месинджъра.
На ден поне 50 съобщения.
Което доведе до прекратяване на всякакви контакти и отмених уговорената среща.

# 155
Момче, не се занимавай с глупости излишно и с хора, които не си заслужават! Запази си всеотдайността за някоя на която ще й дреме за тебе. Плюс това - за толкова време няма как да си я опознал тази госпожица и то точно с писане, че и вече да си готов на саможертви. Трябва да се научиш къде да даваш всичко и къде да не си правиш труда да си мърдаш дори и пръста!

# 156
  • Агент под прикритие
Ама верно болшинството мъже в тези теми се държат като жени - да се правел на недостъпен - страшен съвет.Nerd Не заблуждавайте момчето, много ви моля.
Не става дума да се прави на недостъпен. Много жени не знаят кога трябва да спрат с това "Аз дали не бягам твърде бързо?"

Към  авторът: ако се пробва да те вкара в цикъл от безкрайни уговорки ден за ден, просто и казваш, че АКО намери време и желание да се вижда с теб, може да ти се обади. Има ти телефона, вероятно има и други начини да се свърже с теб. Казваш и го няколко пъти това, ако се наложи и без да и даваш никакви други обяснения, спираш да и се обаждаш и продължаваш с живота си. Ако се интересува от теб и ти се обади, отговаряш и правите точна и конкретна уговорка. Ако тя е неспособна (или просто не иска) да оцени времето, което се пробваш да и отделиш, ти имаш пълното право да го инвестираш в други, по-смислени неща / хора.

Това в никакъв случай не значи, че се прави на недостъпен, просто безбройни отлагания е несериозно поведение.

Виждам два варианта в случая:

1. Има интерес към него, но не може да се организира времето и приоритетите. Това НЕ Е проблем на автора. Може да му се обади, ако намери време и желание и няма нищо срамно в това.
2. Няма интерес към него - тук е ясно какво става: гръб в гръб и в различни посоки.

Гледам по-назад някой пак тръгна да споменава "приятелството". Това да го забрави! За негово добро е.

Последна редакция: нд, 05 яну 2020, 15:50 от Phoenix Wright

# 157
Ами, Мите, това, че ти харесваш много някого, още не значи, че този човек ще те хареса. Може да те хареса някоя, която пък ти не намираш за привлекателна, после така и така нататък... докато не се получи съвпадение.

# 158
Казах всичко което имам,отворих и се изцяло тя ме игнорира,дори не чете съобщенията ами така сме ние момчетата които се привързваме отрано...винаги ни нараняват.
Мислех че тя е човека, явно няма да стане просто я подкрепих и  и казах че съм до нея да минем през това ззаедно.Щом не иска отказвам се ,друга ще ме оцени , друга ще разбере че единственото което искам е да съм до нея и да я разбирам не съм като повечето момчета бройкаджия или ку.вар....искам просто същото отношение което давам.Но не мога да се боря за някой който ме игнорира..

То и няма какво друго да направиш при това положение.
Станалото-станало.
Друг път ще имаш повече шансове.
Успех просто ти желая и толкова.

Последна редакция: нд, 05 яну 2020, 16:02 от Judy

# 159
  • Агент под прикритие
Аз нещо малко странично да питам: гледам, че пак някакви локуми взеха да се дърпат на предните три-четири страници за пикапи, "недостъпни" и прочее.
Може ли някой от големите "разбирачи" да ми обЕсни на мен, проЗтия, какво значи "да се правиш на недостъпен" и кому е нужен целият този цирк?

Последна редакция: нд, 05 яну 2020, 16:06 от Phoenix Wright

# 160
Не се самосъжалявай, не всеки пък става заварката.
Пък и нищо не се знае, понякога животът  събира хората най-неочаквано.
Може след години да ви излезе късметът заедно.
Явно не ви е моментът за това.

Просто продължаваш нататък, без да се отчайваш.
Не си направил нищо лошо.
Хубаво е да има добри момчета.
Моят син беше много влюбен в една съученичка, тя го отблъсна, после се хвана с един, дето й стъжни живота. Сега съжалява, ама...той пък си намери друго добро момиче и са си много щастливи.
Не е лошо, че си подал ръка. Просто не винаги нещата се получават, това не значи, че някой е виновен.

С какво се занимаваш?

# 161
  • Варна
Митко, как харесваш момиче, което те игнорира и отрязва директно? Тя не желае физически контакт. Каква връзка ще имате? За промени при кризи в отношенията е необходима база и време . А вие не сте имали връзка, за да се отдаваш на аскетизъм и излишно компромиси .
Неволно изпратих на познат фразата "Липсваш ми ." Човекът пламна от няколко  думи , въпреки реалната невъзможност да възникне нещо.
Не вярвай на комплименти и обещания. Общува с различни жени . Въздържай се от планове и емоции преди опознаване.

Последна редакция: нд, 05 яну 2020, 16:19 от Viviana91

# 162
Аз нещо малко странично да питам: гледам, че пак някакви локуми взеха да се дърпат на предните три-четири страници за пикапи, "недостъпни" и прочее.
Може ли някой от големите "разбирачи" да ми обЕсни на мен, проЗтия, какво значи "да се правиш на недостъпен" и кому е нужен целият този цирк?

Празниците минаха, обаче пустите му и локуми - нямат свършване!

Човекът попита просто какво може да направи, за да се сближи с едно момиче, с което имат до момента само интернет запознанство. Никакви подробности няма - ни за него, ни за момичето, ни дори за отношенията им до тук има някаква особена конкретика.
Ми освен при наличието на тази оскъдна информация за горното и за развоя на събитията, да му стискаме палци за следващия път, друго вече не виждам какво има смисъл да се пише.

# 163
  • Варна
Митко, всичките съвети тук дето са писани от жени са неадекватни. Не им се връзвай. Грешката Не Е в твоя телевизор, от програмата е те толкова си могад.
Проблем е че принцеси няма, има момичета с които ще се чувстваш по-добре и няма да използват. Но това са много, много, ама  много малко от общи фон плява. Попаднал си на плява . Не си единствен, всички сме така. Тия буренаци около нас да вземеш едни градинарски ножици и само да режеш. За чеп за зеле не стават. Твоята кранта е същата. Трябва да осъзнаеш, че те са кранта, до кранта, нищо повече. Аз съм по възрастен с 15 години, на 18-20 като бях и аз много се терзаех. Режеха ме на поразия. Първата която не ме отряза ми е до днес жена. Но и тя е същата като другите, просто не ме отряза. Това обаче може да се разбере само като имаш вече опита. Сега се занимавам с едни лелки, и ги гледам че са яко изперкали.
Troppsy и ти като " велик мъченик " търпиш бремето. За да те режат масово има причини. А основната, мъжка грешка е , че не избирате съзнателно жена . Която пусне е най-по-по-най.

Последна редакция: нд, 05 яну 2020, 18:12 от Viviana91

# 164
  • Агент под прикритие
Да, Вив, и след като започне да прави "съзнателен избор", после следва лекцията кой бил твърде претенциозен/претенциозна.... LaughingLaughingLaughing
Тая плоча колко е въртяна...

Първо правите "спойката", след това е процесът на опознаване (включващ или не съвместно съжителство). Всичко останало е слагане на каруцата пред коня.

Общи условия

Активация на акаунт