Ох този страх от обвързване

• 13 303
  • 477
  •   1
Отговори
# 195
  • Агент под прикритие
Извинявай, но да съм те питал нещо, че се и сметна за длъжен да ми отговориш? Манекенчо.... LaughingLaughingLaughing
Оправи си най-напред правописните и пунктуационните грешки и тогава ходи да обясняваш кой бил зле. Sunglasses

Последна редакция: нд, 05 яну 2020, 22:44 от Phoenix Wright

# 196
Така като поразмислих, ми се вижда, че има още някой в картинката... Rolling Eyes
Има да казах че е била наранявана от предния  и приятел и сега заради това се държи одръпнато,явно тоя бивш и пише пак и я обърква още повече то само това и трябва на една жена....един ден иска контакт , след това се дърпа....объркана работа и аз съм тъп да се мъча да и подавам ръка и да се обяснявам....просто жените явно не харесват честните момчета които искат просто да са до тях и да им помогнат когато видят че има проблем.

Хайде да спреш със слагането под един знаменател на цялото женско съсловие.
На мен лично не ми дреме липсата ти на логика.
То си е за твоя сметка.
Тази жена е била наранена от един мъж. Ще ти бъде ли приятно ако ти каже, че Пенчо я е наранил и затова всички мъже са боклуци.
Всъщност тя ще се изложи с такова изказване. Както правиш и ти.
Та ти си решаваш към глупаците ли ще си или не.
Хората харесват честността.
Просто теб не те харесва. Не го ли проумя?
И длъжна ли е да те харесва?
Всеки, който ли не ни харесва, не иска да спи с нас е боклук?
Ако отговорът е да, не се учудвай, че имаш проблем и ще продължаваш да имаш.
Хората на тоя свят не са ти длъжни с нищо.
Изпитвала съм несподелени чувства към мъже.
И не бих ги нарекла боклуци, само защото не са ме харесали.
Скрит текст:
Добре де, последния го наричах боклук /наум/, ама поради съвсем други основателни причини, нямащи общо с чувства  Joy

# 197
  • Агент под прикритие
Елора, хайде малко по-полека. Мисля, че момчето "получи съобщението" (надявам се), доста се изписа тук, има мат'рял за четене и асимилиране.
Плийз! Simple Smile

# 198
  • Варна

...тука идва и проблем когато се опитам да направя крачка към нея тя се дърпа.. и ми казва че не иска сериозна връзка нито пък неангажиращ секс ....Харесва ме , но не иска да се обвързва защо ???

Не желае секс и прегръдки, очевадно не те харесва. Отказът на интимност е категоричен. А ти търсиш невидими знаци и несъществуващи доводи. Спряла е умишлено и комуникацията.  Не ми е ясно на какъв обрат се надяваш ?

# 199
Елора, хайде малко по-полека. Мисля, че момчето "получи съобщението" (надявам се), доста се изписа тук, има мат'рял за четене и асимилиране.
Плийз! Simple Smile

Че какво чак толкова съм написала?  newsm78

# 200
Добре бе ся мен ли изкарахте виновен???
Преди мен е стигнала до същата ситуация с още 3ма и пак се е дръпнала така,не е проблема в това че не ме харесва и тях ли не е харесала? Проблема е че тя има такъв и ако продължава така ще срещне друго момче след мен и то ще почне да пуска теми във форумите... Не е проблема в това че не ме харесва, мога да кажа че я опазнах защото ме позволи и наистина има проблем с обвързването въпроса е как се лекува..и тя както всяка жена иска човек да себе си, но тръгне ли да става това се дърпа?????

# 201

Сталионски, не се тормози да ме анализираш. Далеч отвъд обхвата на познанието ти е да анализираш хора, които НЕ познаваш. Приличаш ми на спортен коментатор, защото дотук виждам два поста от теб, които бяха просто съгласяване с два други поста и нищо оригинално. По стил на писане ми приличаш на Манекена, но малко по-ъпгрейдната и далеч по-многословна версия.

А ти познаваш ли Манекена, за да го коментираш? Успокой се, не съм ти конкуренция нито на теб, нито на който и да е мъж. Имам всичко, от което имам нужда, а ти можеш само да мечтаеш да бъдеш на моето място.

# 202
Иди я питай нея, стига нарежда, Мите!

# 203
  • софия
Преди мен е стигнала до същата ситуация с още 3ма и пак се е дръпнала така,не е проблема в това че не ме харесва и тях ли не е харесала? Проблема е че тя има такъв и ако продължава така ще срещне друго момче след мен и то ще почне да пуска теми във форумите... Не е проблема в това че не ме харесва, мога да кажа че я опазнах защото ме позволи и наистина има проблем с обвързването въпроса е как се лекува..и тя както всяка жена иска човек да себе си, но тръгне ли да става това се дърпа?????

Казваш " Не е проблема в мен,и тях ли не е харесала"- че да не е длъжна да хатесва всеки срещнат? Ти всяко момиче,което срещнеш ли харесваш? Ако е така значи критерият ти е просто да е момиче,все тая каква е. И пак казваш,че си я опознал- очевидно не си в противен случай нямаше да те изненадва,че се е отдръпнала и щеше сам да знаеш защо. Не се знае дали ще отреже и следващото момче-може той да й хареса. Разбери че не може всички да те харесват, някои момичета няма да те харесват, други да. Фактът че с нея не сте си паснали е очевидеб от разказваното от теб.

# 204
  • Агент под прикритие
А ти познаваш ли Манекена, за да го коментираш? Успокой се, не съм ти конкуренция нито на теб, нито на който и да е мъж. Имам всичко, от което имам нужда, а ти можеш само да мечтаеш да бъдеш на моето място.
За вълка говорим.....
Коментирам писаното, не познатото. За първото НЕ е нужно второто. И не е нужно да се чувстваш длъжен да ми отговаряш, особено ако НЕ се познаваш в описанието, нито да правиш догадки какво мога да си мечтая. Simple Smile

Това тя ли ти го каза или условно "потърпевшите".....
Втори въпрос: дори и да стане така, че някой друг да дойде да пише тук за същото от същата, това автоматично прави ли го твой проблем? (пляскам се по челото).

ПП: Елора, извинявай, давай както си знаеш. Wink

Последна редакция: нд, 05 яну 2020, 22:46 от Phoenix Wright

# 205
Значи ако прекратиш първите 3 връзки в живота си - имаш проблем? Joy Не знаех. Много проблематични сме значи повечето тук (сигурно болшинството).
Митак, има жени, има проблеми - така е в тежкия мъжки свят.Nerd

# 206

Че за какво да си виновен?
Тя си има бръмбъри в главата, не ти. Ти си имаш свои.
Казах ти още в първия пост. Оставия я да си решава сама менталните проблеми.
Явно има.
Намери нормална жена, която е готова на връзка. Тази не иска, бе човек. НЕ ИСКА.
Ти нищо не можеш да направиш.
Как се лекува ли? Ми прати я на психолог.
А иначе и аз смятам, че не те харесва, ама ти си продължавай да се самозаблуждаваш.

Последна редакция: нд, 05 яну 2020, 19:10 от bubanka

# 207
Бъркаш се момче повярвай ! Ако една жена има "страхова невроза" от обвързване, повярвай тя няма да подема опити за връзки, да не говорим пък и до стигане на срещи на живо. Та тя ако вече имала прична да не иска тази връзка с теб, нямаше да приеме да се срещате на живо ! Всичко се случва след въпросната среща и както вече казах, една жена преценява на живо, дали мъжа и допада, дали има химия и т.н. Тези чатове във фейса много често са една голяма заблуда ! Може да кажеш за една жена - "те ме харесва",  само след срещи на живо, тия харесвания от чатове и снимки са просто несериозни !

# 208
Хрумна ми варианта, където момичето може да изпитва някакво неудобство - примерно е биполярна или има срамни устни като ушите на слончето Дъмбо, затова умишлено да отблъсква ухажорите.

# 209
Е ти изби рибата... Joy

Общи условия

Активация на акаунт