Не е до възраст. Като кака ти го пиша. Така се живее и по-щастливо, и самият ти правиш другите щастливи и спокойни. Че не си на нож с тях, защото осъзнавате, че и те и ти имате право на грешки. Щото има грешка, има и прошка.
Това - по принцип.
В случая момичето няма данни да е нещо лошо сътворило. Нито пък Митко нещо такова е направил. Но пък да си затръшне вратите - най-малкото не е разумно.
ми напомня, че аз преди време писах нещо подобно в една друга тема, като към това добавих и че преди да си тръгнеш, можеш напълно добронамерено да кажеш "Ако случайно размислиш, можеш да ме потърсиш", което тогава предизвика вълна от подигравки, като "разбирачите" попитаха нещо от рода на "Тя след като е взела вече решение, как така ще размисли?" и дори го заклеймиха като опит за манипулация.

Не знам коя е била темата и случаят. Жалко. Тук се преиграва с подигравките, наистина.
По принцип аз не препоръчвам окончателно и драматично скъсване на връзки, наистина не се знае кой какво и кога ще му светне, освен ако човекът насреща не е постъпил наистина психопатски и не е опасен с поведението си. Но това са изключения.
"Довиждане"-то върши прекрасна работа.
Тежките приказки е добре човек принипно да ги загърби.
...
Не знам, Тони, коя точно приказка имаш предвид.
Опит могат и млади хора да имат. Лично аз не го изключвам. Винаги можеш да научиш по нещо от всекиго, вкл. от млад човек. Но за много и разнообразен опит по принип е нужно и време.