Ох този страх от обвързване

• 13 053
  • 477
  •   1
Отговори
# 255
Да де, аз за това попитах - как рибата и процедурите с цел сваляне на мъртва кожа се вписват в романтиката?

# 256
Вписват се с това, че са нещо интересно и активно, не някакво сдухано ровене в драми и емоции.

# 257
Интересно? Не консумирате ли риба и морски дарове, че го считате за интересно?
Вече всяка поддържана жена ходи сама на спа, не чака мъж да я заведе. И двете не са активни, освен ако не става дума за активно дъвчене и активно потене в хамама.

# 258
Ние сме българчета, тук отскоро се консумира по-активно риба, още си е екзотика. Особено ако е прясно хваната или са някакви по-скъпи видове, каквито няма в стандартните ресторанти. Има балкан разлика между риба от фризера и скорошен улов. А и това с рибния ресторант е вече форумски лаф, тръгна от едни теми за жените-използвачки.

СПА не е дневно спа тип козметичен салон, а включва кратка екскурзия до СПА дестинация. Сандански, Велинград...

Бе изобщо, да предложи нещо интересно в срещата. Това са само примери. Напоследък дори за билети за кино май не се сещат. При седене на кафе и дискусия на емоции...ами няма да е нито интересно, нито приятно.

# 259
Идеята на спа-то за първа среща, е да видиш на какво прилича жената без грим, май. Joy

# 260
  • Sofia
И аз не мога да си го представя това – потенциален ухажор да чопли в емоционалните ми рани и дефицити (примерно), вместо да предложи нещо иновативно.

# 261
  • Агент под прикритие
Коте, това е страшно, но не е по-страшно от това жената да тръгне да ти говори за тези неща, без да си я питал и ти да се чудиш как по-бързо да смениш темата. LaughingLaughingLaughing

# 262
Абе не на първа среща, но ако наистина иска да я спечели, ще трябва да измисли нещо активно, нещо, което да го покаже в добра светлина.

А това "мога да предложа много" стои доста неопределено и носи очаквания, че човекът ще се лепне и искаш-не искаш, ще дава своето. Всъщност повечето хора имат прекалено висока оценка за това, което могат да дават, а то всъщност да не е приятно за другите. Но пък го дават с апломб и очаквания за отплата, без да виждат колко всъщност смотани неща дават.

# 263
Абе хоратата са си писали преди това. Комуникацията им не е била за първи път на първата среща тет-а-тет. Човек в нета може и много да се сближи с друг, да сподели интимни неща. Дори там е по-лесно.
Тук вече не важат правилата, валидни до миналия век за първи срещи. Тъй като тези не са баш съвсем първи.

А това "мога да предложа много" стои доста неопределено и носи очаквания, че човекът ще се лепне и искаш-не искаш, ще дава своето. Всъщност повечето хора имат прекалено висока оценка за това, което могат да дават, а то всъщност да не е приятно за другите. Но пък го дават с апломб и очаквания за отплата, без да виждат колко всъщност смотани неща дават.

Скрит текст:
На мен това ми е като отговор на въпроса: -А какво умеете да правите?, отправен към човек, търсещ работа, с отговор: - Ми всичко.
След което не го наемате, поради липса на конкретика. И поради издайническото усещане, че тоз, дето твърди за себе си, че всичко може, често в нищо не е особено добър.

Човекът за няколко дни от първата реална среща не ще най-простичко - да почака и да поизлиза с едно момиче, като си говорят за неангажиращи неща, какво се очаква друго много да предложи? Просто клиширано изхвърляне е това.

Последна редакция: пн, 06 яну 2020, 15:26 от Judy

# 264
Така, тя казва - не искам нищо с теб, а той - айде да идем за два дена в хотел във Велинград! Joy Joy Joy Добре...

# 265
Аз като тотален динозавър, неходил на първи срещи от десетилетия, си нямам понятие за правилника в наши дни.
Какво се приказва на първа среща?

# 266
Ходенето някъде с преспиване, че дори и без, но включващо дълъг път, ми се вижда много странно.Особено от гледна точка на жената.

# 267
О, определено не бих се емнала с непознат (дори и да е онлайн познат) на някакъв дълъг път, че и с преспиване. Или да си споделяме сауната.

# 268
Аз като тотален динозавър, неходил на първи срещи от десетилетия, си нямам понятие за правилника в наши дни.
Какво се приказва на първа среща?

Зависи от предисторията вече.
Laughing

С непознат или познат само от нета определено не бих отишла дори на СПА, ка-моли нейде си с преспиване.
Ама той Митко не го е и предлагал май. И правилно не е.

# 269
И аз това помислих, но реших, че ще се приеме за заяждане.
Аз съм възпитавана, че трябва да имаш връзка с мъж, за да прекараш цяла нощ с него. Преди ММ никога не съм си позволявала да нощувам при някого или да пътувам извън София. С приятелки-да, с мъж няма как да стане.

Общи условия

Активация на акаунт