Ох този страх от обвързване

• 12 967
  • 477
  •   2
Отговори
# 300
Вие пък, някаква мърла, а той ще и дава право да решава.
Ако е истински мъж, направо ще я отвлече и заключи в кухнята, какви са тези глезотии.  Flushed

# 301
  • France
Най добре в пещерата.Joy

# 302
А, не. Тя придобива статут на мърла само, ако не му отвърне на чувствата. Трябва силно да люби и мрази, какъв мъж е иначе. Smile

# 303
Е, ще умра от смях с вас... Joy Joy Joy
(Пещерата не е добра идея. Не се заключва.)

# 304
  • Агент под прикритие
Не виждам смисъл от гоустването след първа среща. Освен ако си малко ненормален. Първата среща е толкова неформална и неангажираща. Нещо като неофициален спийддейтинг. Само двама бяха ми харесали за второ свиждане, като единият съм сигурна, че беше много свястно момче. Както и да е, така и не се стигна до 3та среща, защото тогава срещнах ММ.
Сирен, тези с крантите и мърлите са в друг раздел на психологията. Даже не си струва да се говори за тях.
Аха... ненормалници значи. Интересна логика.

Сещам се за една случка отпреди 10-тина години. Направих първа и в последствие последна среща с едно момиче. Изкарахме си добре, забавляваме се и двамата. След два дни реших да и се обадя, но никога повече не успях да се свържа с нея. Не си вдигаше телефона. Търсих я три - четири пъти, след което спрях да я търся. Впоследствие разбрах, че нейна приятелка ме е видяла следващата вечер на същото заведение с моя съученичка, с която не се бях виждал от много време (за протокола: семейна и с две деца).

Изглежда теорията за това, че всеки има право да прави първи срещи с колкото си иска хора и всеки от тези, с които излиза, трябва да е ок с това, има сериозни пробойни.
Чак се чудя дали няма двойни стандарти и тук...

Последна редакция: пн, 06 яну 2020, 17:21 от Phoenix Wright

# 305
Смешно ви е на вас с този господин, но никой не знае какво се крие в мазето му. No Mouth

# 306
  • софия
Ако е истински мъж, направо ще я отвлече и заключи в кухнята, какви са тези глезотии.  Flushed

Не давай такива идеи тук,че кой го знае Grinning

# 307
Ами, Феникс, не е много нормално нейното поведение. Ако бяхте се взели, повече никога нямаше да можеш да пиеш кафе с жена, нали разбираш? Това е прекалено, издава огромна ревност и неувереност в себе си. Отървал си се от драми... Rolling Eyes
(И хората казват - всяко зло за добро.)

# 308
Phoenix Wright, не са пробойни в теорията, защото това не е теория, а изразени лични отношения по даден въпрос.

Аз, както писах, не бих те разкарала за подобно нещо.
А ти в случая си бил късметлия, че не си се губил с човек, който си прави прибързани изводи и взема на тази база прибързани решения.

# 309
  • Агент под прикритие
Това може и да е така, ама като се сетя какво се обсъжда в момента в съседната тема "Защо мъжете са такива?"... Такива изпълнения тотално противоречат с представата за моногамия, която всички търсят (но предимно жените). Joy

# 310

Не давай такива идеи тук,че кой го знае Grinning

Joy Моето е нищо, след малко ще се включи някой "мъжкар" от форума и ще го научи, че сексът е болка и жена му не трябва да изпитва оргазъм преди да стане на 40. Аз и затова не казах да я заключи в спалнята. Преди да мине тази лекция, не може, защото иначе има риск да и е добре.

# 311
Това може и да е така, ама като се сетя какво се обсъжда в момента в съседната тема "Защо мъжете са такива?"... Такива изпълнения тотално противоречат с представата за моногамия, която всички търсят (но предимно жените). Joy

Не чета всички теми, защото не мога да ги следя, а няма и смисъл.
На тази, за която пишеш, и заглавието й ми е достатъчно, за да ме откаже да влизам и да ровя из нея.
Satisfied

Да излизаш с различни хора по кафета и на други места не е нито моно-, нито би- или полигамия. Това си е право и избор на всеки.
Това няма нищо общо с паралелното поддържане на интимни връзки, когато партньорът не е съгласен с това.

Скрит текст:
И моят съпруг ми е разказвал за едно, подобно на твоето, негово преживяване. Бил седнал с колеги /даже не само с една колежка/, сред които и жени, на кафе след работа и неговата тогавашна приятелка го видяла, но въобще не му се обадила /за мен и това не е нормално поведение, но айде - различни хора сме/. Когато се прибрал след час-два, тя му вдигнала луд скандал за това и той решил, че ако от такова нещо прави проблем, тежко му и горко. И - до там. Сега си го оценява като едно от най-правилните решения в живота си.

# 312
  • Агент под прикритие
Не чета всички теми, защото не мога да ги следя, а няма и смисъл.
На тази, за която пишеш, и заглавието й ми е достатъчно, за да ме откаже да влизам и да ровя из нея.
Satisfied

Да излизаш с различни хора по кафета и на други места не е нито моно-, нито би- или полигамия. Това си е право и избор на всеки.
Това няма нищо общо с паралелното поддържане на интимни връзки, когато партньорът не е съгласен с това.

Скрит текст:
И моят съпруг ми е разказвал за едно, подобно на твоето, негово преживяване. Бил седнал с колеги /даже не само с една колежка/, сред които и жени, на кафе след работа и неговата тогавашна приятелка го видяла, но въобще не му се обадила /за мен и това не е нормално поведение, но айде - различни хора сме/. Когато се прибрал след час-два, тя му вдигнала луд скандал за това и той решил, че ако от такова нещо прави проблем, тежко му и горко. И - до там. Сега си го оценява като едно от най-правилните решения в живота си.
Така е, всеки има право, но ако излизаш всяка вечер с някой само като приятели, съм напълно съгласен, но ако имаш друг интерес, към всичките тези хора пак ли важи? Joy Голяма склонност към моногамия ще демонстрираш, повярвай ми, а това е болна тема на много жени (искат ексклузив). Joy

# 313
Е, че то ако имам друг интерес, колко време ще хойкам, и то с всичките, само на по кафе? Satisfied
Все ще да си избера единия, дето най-ме кефи, за задълбочаване на контакта.
То за повече и мерак да имам, време не се намира.

Пука ми на мен за жените. Аз да не съм интимна с такива, я? Mask

# 314
Ми аз между развода и втория брак точно така привиках серия хора на кафе - все едно интервюта за работа. И да, всеки ден, че и по двама на ден. Не мисля, че е "хипергамия" да си избереш най-доброто.

Всъщност дори хипергамия е ползвано некоректно. Това е доста стар термин, а оригиналното значение е от амнайсти век и значи, че жените по-често се женят в социална класа над своята, докато за мъжете това е необичайно. В тоя тесен смисъл хипергамия е бракът на Мегън Маркъл. От актриса- в класата на благородниците. В БГ сме общо взето еднокласово общество, така че каква хипергамия, какви пет лева? От село в Софето?

Но модните пикап батки ползват хипергамия, дори жената да посмее да остави някой неприятен и да търси по-малък идиот или по-малкото зло.

Общи условия

Активация на акаунт