Ох този страх от обвързване

• 12 952
  • 477
  •   1
Отговори
# 345
Тези със многогодишния семеен живот какви кастинги ги гонят? Само си спомнят младините май Smiley

Че кой ти говори за сега?
Пък и то сегашното кастинги като кастинги ли са?
🤣

# 346
Плоско, ама е самата истина - ти всичко казваш на теория, аз ти казвам как е на практика, като трябва да ти мине през ръцете.

# 347
Представям си днешните кастинги и шока от дисонанса между фотошопа и действителността.

# 348
  • Агент под прикритие
Плоско, ама е самата истина - ти всичко казваш на теория, аз ти казвам как е на практика, като трябва да ти мине през ръцете.
Това е само и единствено твоята практика. Да допускаш, че другите ги чака същото, само защото при теб е било така е все едно да си мислиш, че всички около теб са идиоти, само защото ти си такава. Laughing

# 349
Не знам какво ги чака другите, всеки си има ниво на търпение. Но като цяло предупреждавам, че с времето търпението намалява и нивото пада. И не че всички са идиоти, но всички минават през проба-грешка. И ако в началото с ентусиазъм дават шансове, след това вече става по-трудно и рязането става по-лесно.

# 350
Какви са тея тъпотии дето пишете?? Били сте излизали еднин след друг с по 2ма 3ма хахахаххаха това е жалко....

# 351
Били сте излизали еднин след друг с по 2ма 3ма хахахаххаха това е жалко....
Какво имаш предвид под "един след друг"? Ако може с цетат да се онагледи.
И кой това го е правил?
Кое му е смешното?
А кое - жалкото?

# 352
Е как кое?? Пишели си с по двама,трима и избирали кой е по по -най😣божеее.....говоря това всичкото става по едно и също време....Не е ли жалко да залъгваш 3ма човека само и само на теб да ти е ок? Аз не го разбирам ама то нормално все пак повечето хора морал нямат

# 353
Митко, истината е, че има такива хора и от двата пола.
Лично аз обаче не мога да кажа твоето момиче дали го прави, изрично писах това - не го познавам и ще е грешка да спекулирам така.
И докато е на фаза първа среща и начална опознаване, лично за мен това поведение не е осъдително.
Ако обаче разнообразяващият има връзка, пак, лично за мен, това вече става неморално. Но тук за себе си мога само да говоря.
"Залъгване" има, ако има обещания само. Простото съгласие да излезеш да пиеш кафе или да ядеш калмари е обещание само за това. Не е ангажимент за нещо повече.
Не съм морален съдник, никой не ме е назначавал за такъв.
Важи и за всеки друг човек.

# 354
Митко, вие нищо не сте си обещавали на този етап.
Няма нищо лошо да си пишете с други хора или да се виждате по кафета.
Когато нещата станат сериозни, то, разбира се, се поемат и ангажименти

# 355
Хората СА заменяеми, особено потенциалните партньори. При ранните срещи, без повече опознаване и съвместна история, са напълно заменяеми. Просто ги докосваш леко и ги пускаш, като не те впечатлят с нещо.
Именно. Обаче... След като отиваш да ядеш калмари със следващия, това не означава ли, че предния не те е впечатлил с нищо? Или отиваш, щото номер 2 може да остави по-ярки впечатления? Или защото си уговорил 3 срещи едновременно? То вярно, че нямаме много свободно време, ама вярно заприличва на интервюта за работа. И пак, по-добре второ интервю с някой с потенциал, отколкото директно към следващия.

# 356
  • Агент под прикритие
лейди Рамкин, пропускаш също така една важна подробност: тя НЕ е насрочвала нищо по нейна инициатива, те са я канили, а тя просто е стиковала срещите в някакъв график от часове. Тоест тя губи тяхното време, а не те нейното. Тя си е перфектно ок, ако няма интерес към дадения човек, няма да излезе с него, така че дадена среща просто ще отпадне. Simple Smile
Тя е била тази на пазар, на който си е избирала продукт. Simple Smile

# 357
  • Насред хаоса
Е как кое?? Пишели си с по двама,трима и избирали кой е по по -най😣божеее.....говоря това всичкото става по едно и също време....Не е ли жалко да залъгваш 3ма човека само и само на теб да ти е ок? Аз не го разбирам ама то нормално все пак повечето хора морал нямат
Много са ви скочили нещо моралните критерии на мъжете, ама само по отношение на жените. Кой ти каза, че ако една жена пише или излиза на по кафе с теб в някакъв начален етап на отношенията, то тя е обвързана с нещо и не трябва да комуникира и излиза с други? Разбирам да е някаква връзка, да речем, хайде, на няколко месеца, че да имаш основание за изискванията. Ама съвсем в началото, когато не се знае накъде и изобщо дали, да очакваш да си прекрати всички контакти и да гледа само в теб е нереално и безумно очакване. Никой не ви залъгва, вие отначало приемате, че някоя ви принадлежи дори след само няколко разговора и срещи. Оттам и убеждението ви, че ви залъгват.

# 358
  • Агент под прикритие
Sombra, някои мъже имат морални критерии не само за жените. Освен това, смятам, че момчето говореше по-скоро за явната демонстрация на отношение, която се прави в случая, а не толкова за моралната гледна точка. На никой не му е приятно да го третират едва ли не като стока на пазара. Хората сме много повече от това.

Мъж обикновено си тръгва не заради нещо друго, а заради демонстрацията на отношение, която му се прави.

Последна редакция: вт, 07 яну 2020, 08:09 от Phoenix Wright

# 359
  • Насред хаоса
Не виждам третиране като стока на пазара. По-скоро демонстрация на някакво чувство за собственост - писал с някоя или излязъл няколко пъти на кафе с нея и вече не може тя да комуникира или излиза с други, макар че дефакто няма ни връзка, ни дявол. Същото важи, ако ролите бяха разменени. Пък и в крайна сметка никой никого не може да задължи като не му харесва нещо, да го понася. Щом мисли, че в такъв случай е като стока на пазара и непременно си играят с него, е свободен да се насочи другаде. Съмнявам се обаче, че и там ще остане доволен. Просто защото е направо психарско в началото на някакви неопределени отношения да искаш отсрещната страна да загърби живота си и хората в него до момента и да се посвети само на теб.

Общи условия

Активация на акаунт