?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 539 174
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 10 800
Счупи ми се вътрешното стъкло на вратичката на фурната. Някой знае ли приблизително колко ще излезе закупуването на ново?

# 10 801
  • Ланкър, планините Овнерог
Сдобих се с подобни на гнойни пъпки по бузите и брадичката. Не се образува връх с гной, но са твърди и релефни. Обвинявам маската.
Нея ли да сменям или да се мажа с нещо?

Забулена съм от 13 март. Първите две ми бяха парче плат. Нямах проблеми. Тези две са по - тънък плат и парче мрежа отдолу. Сменям ги от месец.
Аз съм същата. По-скоро май е хормонален дисбаланс с това, че са по брадичката. Взех си масло от вечерна иглика да попия. Ако не помогне, ще тичам на лекар.

# 10 802
Счупи ми се вътрешното стъкло на вратичката на фурната. Някой знае ли приблизително колко ще излезе закупуването на ново?
Марка, модел?
Нали разбирате, че не е една и съща цената при Беко и при Бош примерно.

# 10 803
Сдобих се с подобни на гнойни пъпки по бузите и брадичката. Не се образува връх с гной, но са твърди и релефни. Обвинявам маската.
Нея ли да сменям или да се мажа с нещо?

Забулена съм от 13 март. Първите две ми бяха парче плат. Нямах проблеми. Тези две са по - тънък плат и парче мрежа отдолу. Сменям ги от месец.
Аз съм същата. По-скоро май е хормонален дисбаланс с това, че са по брадичката. Взех си масло от вечерна иглика да попия. Ако не помогне, ще тичам на лекар.

Разбира се, че е от маските. Трябва да се мажат с нещо и да се сменят маските.

# 10 804
  • София
Изследване на TSH може ли да се прави по време на цикъл?

# 10 805
# 10 806
...

Последна редакция: пн, 19 окт 2020, 10:46 от Dream Team

# 10 807
  • София-Младост
Зуки Су
Аз давам такава реакция към крем за лице. Може и маската да има "пръст".

От три дни се ровя да намеря нещо по въпроса, но не открих, затова рекох да попитам. Защото ме озадачава каква може да е причината, поради която среднодневното обезщетение за мес. септември 2020 г. да е с 2 лв повече от това за мес. април 2019 г., при положение че осигурителният доход е намалял и то доста. Отделно че от април 2019 до септември 2020 има и 5 месеца на борсата. При двата случая диагнозите са различни. И понеже при горната диагноза (ЗДТ2 с невропатия на крайниците) не се заплаща болничният престой, си помислих да не би и при изчисляването на обезщетението да има разлика.
Всичко е в сферата на гадаенето...зависи от брутен и нетен доход за 18 месеца назад, считано от месеца на издаване на болничния.
Ако от 2018 до април 2019 е бил безработен...например.

# 10 808
Има ли тук дама бижутер или с бижутер в семейството? Интересува ме най-здравото лепило за камъни.

# 10 809
  • София
Някой питаше дали в Аванти продават пластмасови чаши - да, продават.

# 10 810
  • Варна
Относно стъклото на фурна. Обърнахме се към сервиза за тази марка. В нашия случай Електролукс и беше счупено външното стъкло. Вътрешното може и да е възможно да се смени, при нас външното се сменя с цялата врата и струваше ок. 200 лв. Чакахме към 20 дни и ползвахме фурната само с вътрешно, но възможно най-малко.

# 10 811
Някой питаше дали в Аванти продават пластмасови чаши - да, продават.
Аз питах вчера.Много благодаря! Точно днес трябва да купя!

# 10 812
Водя се диспансерна към нефролог, но искам да я сменя. Как да процедирам?

# 10 813
Взема се ново направление от ЛЛ

# 10 814
  • Другата България
Водя се диспансерна към нефролог, но искам да я сменя. Как да процедирам?
Избираш си друг.
Отиваш при ОПЛ за направление за нефролог, и се регистрираш при него.
При новия. Съветът ми е да питаш преди това дали все пак записва нови пациенти.

Общи условия

Активация на акаунт