?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 538 474
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 10 815
  • София
При смяна на лична карта, освен банките в които имам сметки, кой друг трябва да осведомя?
Не работя на ТД, само на граждански към общината като асистент на детето.

# 10 816
  • Буркина Фасо
При смяна на лична карта, освен банките в които имам сметки, кой друг трябва да осведомя?
Не работя на ТД, само на граждански към общината като асистент на детето.
не е задължително осведомяването. всичко ти е налично по ЕГН-то, което не се променя.
когато идеш в някоя банка тогава може да направиш осведомяването.

# 10 817
  • София
От градината детето ни раздават декларация,с която да се съгласим всеки месец да плащане два театъра по 4 лв.,дарение от 5 лв.,телефон на групата с абонамент към оператор,подмяна на амортизирана мултимедия,и още няколко подобни.
Става дума за държавна градина в гр.София.
Към ИСОДЗ или към Общината да подам сигнал?

# 10 818
От градината детето ни раздават декларация,с която да се съгласим всеки месец да плащане два театъра по 4 лв.,дарение от 5 лв.,телефон на групата с абонамент към оператор,подмяна на амортизирана мултимедия,и още няколко подобни.

Към общината с копие до РУО (виж мейла на сайта им). Така бих постъпила аз.

# 10 819

По ефикасно е в групата на Антонина Кенова във ФБ - "За качествена и иновативна образователна система" и другата за детските градини забравих как точно се казваше Joy 
Не мога да повярвам, че са толкова нагли. На нас ни казаха на РС, че скоро няма да има извънкласни занимания, театър си правят самите педагози, понякога идват "батковци"-педагози от групите на големите и четат приказки, прожектират на тавана "театър на сенките" и толкова.

# 10 820
  • София
Аз бих и тук я качила,но не мога да проумея надали от градина посещавана от над 300 деца само аз  се "чудя" редно ли е?

# 10 821
Има и далеч по-нагли! 5лв дарение е смешно! За театър съм много ЗА, а той струва пари!
На писмен сигнал са длъжни да отговорят, интересно ми е какъв ще е резултатът!

От къде мога да купя вата? В подлеза на НДК има само силиконови топчета

# 10 822
Човърка ме един такъв въпрос.... Имам фурна с пиролиза, която е с 4 стъкла...Сега обаче ми прави впечатление, че масово фурните с пиролиза са с 2 до 3 стъкла...И понеже искам да купя още една с пиролиза, този факт малко ме притеснява...Някой може ли да каже броя на стъклата има ли значение?

# 10 823
  • софия

От едната страна на площада с паметника с ръцете срещу 32ро има магазини за платове.

# 10 824
  • Сф
Човърка ме един такъв въпрос.... Имам фурна с пиролиза, която е с 4 стъкла...Сега обаче ми прави впечатление, че масово фурните с пиролиза са с 2 до 3 стъкла...И понеже искам да купя още една с пиролиза, този факт малко ме притеснява...Някой може ли да каже броя на стъклата има ли значение?

Аз до сега пиролиза с 2 стъкла не съм видяла. Нашата също е с 4, АЕГ. Прозводителят явно си е направил сметка дори да са 3, да могат да издържат на висока Т

# 10 825
  • софия
Нашата е с 2 стъкла. Electrolux.

# 10 826
Данъчната оценка, по която плащаме данък сгради и такса битови отпадъци, същата ли е като тази, която се ползва при сделки с имота? Знам, че трябва да се извади удостоверение за данъчна оценка специално за тази цел, но ми се иска ориентировъчно да сметна разходите по евентуална сделка.

# 10 827

От едната страна на площада с паметника с ръцете срещу 32ро има магазини за платове.
Еееее, днес бях в района. Пак ще трябва да ходя. Да бях попитала по- рано
Благодаря много!

# 10 828
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
и в какаду на сливница има. на втория етаж. Simple Smile
има и силиконизиран пух и топчета - ако търсиш за играчки.
Simple Smile

# 10 829
  • sf
В крайна сметка какво се реши за смяната на часа? Ще сменяме ли на 25ти?

Общи условия

Активация на акаунт