?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 537 954
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 10 830
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
да.
май в 4 часа през нощта.

# 10 831
Ще го сменяме да.
Нищо в обратен смисъл не е решено.

# 10 832
  • sf
Ами нали се дискутираше, че трябва да се  спре. 🤔
https://www.google.com/amp/s/news.bg/politics/prez-2020-g-spira- … 3famp=true?espv=1

# 10 833
  • Буркина Фасо
има тема за времето.
дискусии има и сега.
всяка страна трябва да реши за себе си с какво време ще остане от догодина.

# 10 834
  • у дома...
Данъчната оценка, по която плащаме данък сгради и такса битови отпадъци, същата ли е като тази, която се ползва при сделки с имота? Знам, че трябва да се извади удостоверение за данъчна оценка специално за тази цел, но ми се иска ориентировъчно да сметна разходите по евентуална сделка.
Да, същата е. Но разходите по сделката плащате на база цена на продажба. Тя обикновено е с няколко хиляди над данъчната оценка. Върху тази база се плаща данък придобиване и държавните такси. Добавяте хонорара на нотариуса - зависи от района, по нашия край е 400-500 лв. на сделка.

# 10 835
Моля бързо за помощ
Детенцетл ми отпи голяма глътка от чаша , започна да се дави (оправих положението), но сега не спира да хълца. Какво да правя

# 10 836
Да, благодаря. Просто_майка.

# 10 837
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Моля бързо за помощ
Детенцетл ми отпи голяма глътка от чаша , започна да се дави (оправих положението), но сега не спира да хълца. Какво да правя

не знам колко е голямо, но може да опита с поемане на въздух и задържане колкото може.

# 10 838
Моля бързо за помощ

не знам колко е голямо, но може да опита с поемане на въздух и задържане колкото може.
16месечно, награби чашата ми с пай

# 10 839
Моля бързо за помощ
Дай му три малки глътки вода.
Стресни го- кажи на висок глас " Кой изяде на дядо поп яйцата"?
Да подскочи няколко пъти.
Все бабешки методи.
Ще му мине, споко.

Последна редакция: пн, 19 окт 2020, 20:11 от h.d.

# 10 840
Здравейте, трябват ми съвети спешно или препоръка на специалист!
Тази нощ получих код за потвърждение за влизане във Facebook, което няма как да стане, защото съм спала. Днес не успявам да вляза в имейла си. Промених основаната поща във Facebook и паролите на всичко.
Това нещо продължи! Някой промени паролата ми вместо мен, сега не успявам да вляза! Моля Ви за съвет, ако някой е минавал през това или имате идея към кого да се обърна

# 10 841
Спокойно, без този код не могат да ти влязат в акаунта. Смени си паролата на мейла и на фейсбук. Логни се във фейсбук, отиди на settings -> security -> where you're logged in. Ако виждаш някое устройство, което не е твое, натисни трите точки и му дай log out.

# 10 842
Направих го, промених паролата и след 5 минути ми идва съобщение, че някой е променил паролата ми! Изкарва ме автоматично и когато опитам да вляза последната парола, която съм въвела е вече стара. Това се случва няколко пъти вече. Може ми трябва експертна помощ, защото аз не успявам да се справя, но не знам към кой да се обърна

# 10 843
Смени ли си първо паролата на мейла? Ако някой ти е разбил паролата на мейла ти има достъп и до кодовете за.смяна на паролата във фейсбук.

# 10 844
Мисля, че първо беше хакнат имейла ми и оттам профила, когато успях да вляза във Facebook, смених имейла и направих друг основен, но не знам как да премахна влиянието и достъпа от засегнатия имейл

Общи условия

Активация на акаунт