?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 537 690
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 10 845
Ами явно не си изтрила стария имейл от профила си (можеш да имаш няколко, като само един да е primary). Виж в settings дали го има и го махни.

# 10 846
и това направих, можете ли да препоръчате специалист, към който човек се обръща в такива ситуации

# 10 847
Ами за съжаление не. Но може да пробваш в тази тема
https://m.bg-mamma.com/?topic=1195247.150

# 10 848
Само да вметна - като сменяш паролата на фб и мейла, не ги прави едни и същи думи, символи и т.н. Направи си различни за всяко от тяхната. Изключи си всичките устройства и влез отново от едно, но доверено. И внимавай как пишеш с клавиатурата паролата, защото в притеснението ти може да си натиснала последният път да пишеш на Кирилица или само с главни букви ( т.е. по различен от този по който си въвела  новата парола първоначално).

# 10 849
Какво се случва пак с този Фейсбук,масово май се крадат профили. Това не беше ли актуално преди доста години.Прочетох доста хора вече да се оплакват от това.Скоро и приятелка е получила такова съобщение,че някой иска да и влезе в профила и да си смени паролата.Сменила си е паролата,за щастие не и го откраднаха.

# 10 850
Внимавайте, особено ако съобщението за нерегламентиран достъп до акаунта ви, което получавате идва от ...facebookmail.com. Има вероятност това да е фишинг и да цели единствено да кликнете на връзката, заложена в същото това съобщение и да я последвате.
Понякога, совите не са това, което са. Wink Станаха много изобретателни.

# 10 851
Кои класове от балообразуващите предмети влизат в дипломата и има ли промяна за тези деца по новата програма?

# 10 852
  • софия
Някой има ли впечатление/информация как може да бъде направен абонамент (?) за ползване на таксиметрова услуга - всеки ден два пъти дневно един и същи курс. Цена, може ли да бъде избран определен шофьор?

Балообразуващи след кой клас?

# 10 853
  • у дома...
Някой има ли впечатление/информация как може да бъде направен абонамент (?) за ползване на таксиметрова услуга - всеки ден два пъти дневно един и същи курс. Цена, може ли да бъде избран определен шофьор?

Балообразуващи след кой клас?
И за къде балообразуващи?

# 10 854
За кандидат студентите.

# 10 855
То и на мен ми се е случвало така някой да се пробва да ми влезе в Фейсбука, но правя това, което съм написала в първия ми пост по темата и засега нямам проблеми да чукна на дърво. Но искам и да кажа на хората, които ползват abv поща, по-добре да се преориентират.. големи индианци са тези от abv, много се съмнявам секюритито да им е на ниво, а хакнат ли ви мейла става по-трудно..

# 10 856
За кандидат студентите.

Пише си, където ще кандидатства, как се формира балът, от кои оценки.

# 10 857
Въпросът ми беше друг. Не как се формира бал, а оценките от кои класове се включват. На сайтовете пише оценка от дипломата.

# 10 858
Въпросът ми беше друг. Не как се формира бал, а оценките от кои класове се включват. На сайтовете пише оценка от дипломата.

Да, дипломата за средно образование включва гимназиалните класове, 8/9-12 обикновено. Там накрая формират средна оценка от тези години по предметите, както и оценка от цялата диплома.

# 10 859
  • София
Дали мога да ходя в Столична библиотека свободно и да си чета там?

Общи условия

Активация на акаунт