?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 536 262
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 11 190
Пуловери пера според указанията на етикета в пералнята, вече според зависи избирам програмата, вълна, ръчно пране или деликатно. Най-често на ръчното пране и пак според пуловера преценявам дали да има центрофуга или колко оборота да сложа.

# 11 191
  • Буркина Фасо
вЪлна пера само на ръка и без центрофуга.

# 11 192
Като сте на вълна пране, току що извадих от пералнята един цикламен чаршав с петна като от неизплакната прах. По другите дрехи няма нищо, има и черни. Някой с идея на какво може да се дължи? Пера с прах не течна, на 40 градуса.

# 11 193
Слагай праха в барабана, не в отделението за прах.

# 11 194
  • София
И аз така. Laughing Със сапунче или душ гел. Laughing

# 11 195
  • София
От телефона възможно ли е отписване от тема? Не мога да се справя и това е. Не искам да получавам нови отговори.

# 11 196
  • UK
Мини от мобилна към пълна версия и пробвай  така.

# 11 197
Кой номер направление е за Корона?

Има ли направление за Корона?
За тест ли питате, за преглед ли, снимка ли?
Ако е за пътеките по НЗОК - https://www.nhif.bg/get_file?uuid=A262E9A841982720E05334098C0AE254
Различно е с положителен тест или само по клинична картина.
Нали тиражират от началото на месеца,че личния лекар ще може да издава направление за тест при симптоми. Може би това се пита във въпроса, но аз не знам отговора.

# 11 198
  • Буркина Фасо
Скрит текст:
Кой номер направление е за Корона?

Има ли направление за Корона?
За тест ли питате, за преглед ли, снимка ли?
Ако е за пътеките по НЗОК - https://www.nhif.bg/get_file?uuid=A262E9A841982720E05334098C0AE254
Различно е с положителен тест или само по клинична картина.
Нали тиражират от началото на месеца,че личния лекар ще може да издава направление за тест при симптоми. Може би това се пита във въпроса, но аз не знам отговора.
тогава въпросът трябва да се отнесе към личния. той знае отговора Simple Smile

# 11 199
Бихте ли ми казали къде да намеря малка хладилна чанта? Ще сложа една ампула само. Имам някакъв спомен, че преди години от аптека ми бяха дали охладител някакъв и така носих ампули, но днес в аптеката ми казаха, че нямат такова нещо

# 11 200
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
охладители има в левчетата, слагаш във фризера вечерта и сутринта зареждаш чантата.

за термочанта за 6 кенчета бира май използвах 6 Wink лекарството беше по средата.
но би станало във всякаква кутия, от стиропор, от обувки...  за картонените кутии сложи и хавлиена кърпа и найлон

# 11 201
Някой вижда ли смисъл от тази ЛИДЛ плюс карта?

# 11 202
Някой вижда ли смисъл от тази ЛИДЛ плюс карта?
Касовите бележки в електронен вариант.

# 11 203
Спортните обувки на Декатлон (за преходи и т.н.) могат ли да се използват в градски условия? Много ли са дебели/запотяващи краката/тежки или са си окей? (Има доста стара и доста кратка тема за Декатлон във форума, не посмях да я повдигна отново. Ако може да ме насочите към подходяща тема, където да попитам, ще съм много благодарна.)

С Лидл Плюс доста хора сме на Плюс вече. 🙂 Разгледайте темата за Лидл в На пазар и си преценете.

# 11 204
Аз не виждам смисъл. По-добри промоции има без тази карта.
И освен това не бих искала магазина да знае нещо повече за мен, отколкото преди.

Общи условия

Активация на акаунт