?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 544 161
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 11 670
Малко помощ с Ексел ми трябва, понеже не съм ма "Ти" с него.
Използвах функцията vlookup, за да сравни ID номера от две таблици, но нещо явно не правя, както трябва, защото не работи.
Пробвах да сравнявам по три имена същите данни от двете таблици и си работеше, както трябва формулата.
Не знам дали го обясних разбираемо, но проблемър според мен е, че не сработва формулата при данните а цифри, а когато са изписани текстово, както имената, си беше ок функцията.
Дали някой може да ми каже нещо по настройки ло трябва да се направи или кое бо било решението?
Търсих в интернет, но не намирам за това информация.

# 11 671
  • Mediterraneo
Мнение за телевизори Xiaomi?
Идеални са за цената си. Конкретен модел или просто информативно?

Точен модел в момента не мога да цитирам, знам, че е 55 инча смарт тв. По принцип ММ е много ок с марки и характеристики на продуктите, които купува, сега е харесал този. Удовлетворява го всичко, просто не е марка, която е широко ползвана( освен за телефони последните години).

# 11 672
Скрит текст:
Използвах функцията vlookup, за да сравни ID номера от две таблици, но нещо явно не правя, както трябва, защото не работи.
Пробвах да сравнявам по три имена същите данни от двете таблици и си работеше, както трябва формулата.
Не знам дали го обясних разбираемо, но проблемър според мен е, че не сработва формулата при данните а цифри, а когато са изписани текстово, както имената, си беше ок функцията.
Дали някой може да ми каже нещо по настройки ло трябва да се направи или кое бо било решението?

Тук питай
https://www.bg-mamma.com/?topic=869693.555

# 11 673
.По принцип ММ е много ок с марки и характеристики на продуктите, които купува, сега е харесал този.
Има IPS матрица, цената е добра...Другото е субективна оценка.
Скрит текст:
Аз мисля да напазаря един 65" TCL тези дни нищо, че нямат телефони Stuck Out Tongue Winking Eye

# 11 674
Направи сортиране по възходящ ред на цифровите стойности  в колоните. И тези, които ще търсиш, и в масива, с който сравняваш. Форматът на клетките с цифровите стойности, трябва да бъде текстови и в горния им ляв ъгъл да се вижда едно малко триъгълниче.

# 11 675
Търся български сайт, от който да мога да поръчам худи за момче с подобна животинска тематика.
Скрит текст:

# 11 676
Здравейте, някой знае ли на кои магазини продават флашки ? Тази, която имам се повреди, извинете ако въпросът ми е глупав.

# 11 677
  • При елфите ...
Здравейте, някой знае ли на кои магазини продават флашки ? Тази, която имам се повреди, извинете ако въпросът ми е глупав.
Например...

https://www.technopolis.bg/bg//Kompyut%C3%A0rni-aksesoari/USB-pameti/c/P11020101

https://www.technomarket.bg/produkti/flashki-i-hdd;%D0%9F%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82=%D0%A4%D0%BB%D0%B0%D1%88%D0%BA%D0%B0

Предполагам и в други подобни малки и големи магазини...

# 11 678
  • София
Освен в магазините за комп техника и електроника и във всички маркети. Техно, мехно и подобни.

# 11 679
Фотостудио също, или където има калъфи

# 11 680
Много ви благодаря.

# 11 681
Дори и в Кауфланд. Общо взето навсякъде..

# 11 682
В книжарниците и мобилните оператори също продават. Но в неделя много от тях не работят, тъй че ако ти е спешно - Кауфланд, техномаркети.

# 11 683
Офис 1, Плесио, книжарници, принт центрове и пр.

# 11 684
В книжарниците и мобилните оператори също продават. Но в неделя много от тях не работят, тъй че ако ти е спешно - Кауфланд, техномаркети.
Засега не ми е спешно, ще потърся на местата, които ми предложиха хората, благодаря ти.

Общи условия

Активация на акаунт