?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 543 648
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 11 850
# 11 851
# 11 852
Лего класик серията съвместима ли е с другите серии Лего? За дуплото знам, че не е, ама за останалите🤔

# 11 853
  • UK
Да, съвместими са

# 11 854
  • sofia
За тясното бюро - разгледайте и конзолните маси, има модели, които стават и за бюро(с чекмеджета и пр.)

# 11 855
Някой с проблем при влизане във ФБ през хром?

# 11 856
Някой с проблем при влизане във ФБ през хром?
Постоянно ми забива там . Даже се чудех от фейсбук ли е или от браузъра. Но пък за друго си работи добре . То аз си мислех да не би и нета да ми е зле. Нали Близу стана А1 , абонамента ми е цифрова и нет - та са ми изчезнали половината програми , които си имам от години .  А1 не ми харесват хич

# 11 857
През мозила влизаме, през хром - не. Явно не е от нета, по-скоро от браузъра.

# 11 858
  • София
С климатик или маслен радиатор е по-добро за отопление? Каква е разликата в сметките?

# 11 859
Някой знае ли в какъв размер е месечната добавка / предишните транспортни / за инвалиди 2 група .  / Една съседка ме кара да търся и нищо не откривам . / Благодаря .

# 11 860
С климатик или маслен радиатор е по-добро за отопление? Каква е разликата в сметките?

Разликата е колкото всеки от уредите черпи от мрежата.
Единия черпи 1 киловат, а отдава като за 2...ако е читава марка де.
Другото тегли 2 и отдава пак 2...

# 11 861
Относно имената, на мен Бран ми харесва, келтско име, кратко е.

Важно е родителите да са ок с името, защото например на синът ми е българско, масово харесвано име, но мен изобщо не ме кефи.

Бран на чист български означава война.

# 11 862
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Някой знае ли в какъв размер е месечната добавка / предишните транспортни / за инвалиди 2 група .  / Една съседка ме кара да търся и нищо не откривам . / Благодаря .
това помага ли?
https://bnr.bg/shumen/post/101065355/vajno-za-horata-s-uvrejdania

а какво значение има за Пена, как Гена си е кръстила детето?
само питам, нали темата е за това. Simple Smile

# 11 863
Някой знае ли в какъв размер е месечната добавка / предишните транспортни / за инвалиди 2 група .  / Една съседка ме кара да търся и нищо не откривам . / Благодаря .
това помага ли?
https://bnr.bg/shumen/post/101065355/vajno-za-horata-s-uvrejdania

а какво значение има за Пена, как Гена си е кръстила детето?
само питам, нали темата е за това. Simple Smile
Няма значение, ама първата /Пенка/ си е малко махленска клюкарка.

# 11 864
  • София
Ясно, значи радиаторът не е от най-добрите алтернативи. Чудех се какво да сложа в стая, в която няма отоплителен уред, не е голяма. За малка стаичка не ми се слага климатик, духалките не харчат малко... Ако някой има идея, може да сподели.

Общи условия

Активация на акаунт