?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 543 492
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 12 195
  • Буркина Фасо
Здравейте, наскоро ми препоръчахте патешко за супа и много ми хареса. Имаше охладена цяла патица в Лидъл, после и в Кауфланд, но вече промоциите свършиха. Къде мога да купя цяла отново, може и замразена ?
най-вероятно на същите места.

# 12 196
Здравейте, наскоро ми препоръчахте патешко за супа и много ми хареса. Имаше охладена цяла патица в Лидъл, после и в Кауфланд, но вече промоциите свършиха. Къде мога да купя цяла отново, може и замразена ?
В Метро съм виждала, но не знам дали е в постоянния им асортимент. Във фризерите.

# 12 197
Търся идеи за надежден аг във Варна , за коригиране на влагалищните стени , без коремна операция , през НЗОК

# 12 198
Търся този препарат за съдомиалня. Вече го няма в Кауфланд, после го взимах от Триумф, (него го няма вече) и никъде не го намирам.

# 12 199
  • Козлодуй
Сега има цяла гъска в Лидл - https://www.lidl.bg/bg/broshura/ot-16-11-do-22-11-broshura/view/flyer/page/2   Simple Smile

# 12 200
Щом ти е за супа, чак цяла патка не ти трябва.
От Кауфланд преди съм купувала патешки фенери замразени - точно за супа са.
+ в Лидъл има патешки бутчета постоянно
+ вчера в нашия лидъл имаше и -30% на остатък явно от целите патки... Мини по магазините и ще видиш къде какво има Simple Smile Патки и части от тях по принцип не са нещо невиждано, продават се.
В Метро винаги има замразени - цели и на части.

# 12 201
Благодаря много за отговорите Blush
Освен за супа и на манджа правих, но определено най ми хареса на супа, а и до сега не бях купувала патица, много ни хареса Simple Smile А гъска вече съвсем не знам, дали също е вкусна, бих пробвала ? Blush

# 12 202
С какво правите превръзка на рана, която още сълзи? Марля с течен йодасепт и отгоре лепенка - обаче марлята залепва и после трудно се отлепва (с кислородна вода я отлепвам). Ако на мястото на течния йодасепт сложа мехлем йодасепт опасно ли е  - да не работи нещо под мехлема ме притеснява?

# 12 203
С какво правите превръзка на рана, която още сълзи? Марля с течен йодасепт и отгоре лепенка - обаче марлята залепва и после трудно се отлепва (с кислородна вода я отлепвам). Ако на мястото на течния йодасепт сложа мехлем йодасепт опасно ли е  - да не работи нещо под мехлема ме притеснява?
Аз слагам мехлем йодасепт и не залепва, помага ми.

# 12 204
  • София
Ако са големи рани ще залепва,сипвайте кислородна вода.
И йодасепт мехлема в рубриката,слагайте много.

# 12 205
  • София
Благодаря много за отговорите Blush
Освен за супа и на манджа правих, но определено най ми хареса на супа, а и до сега не бях купувала патица, много ни хареса Simple Smile А гъска вече съвсем не знам, дали също е вкусна, бих пробвала ? Blush

Гъската е много суха.  Ние много обичаме патица (особено със зеле ,пробвай ,ако не си пробвала), гъска изобщо не обичаме .

# 12 206
Под 65 г. съм. Ще ме пуснат ли на открит пазар по време на следобедния коридор?

# 12 207
  • софия
Коридорът е за аптеки и хипер/супермаркети.

# 12 208
  • София
Колко дни след издаване на смъртен акт може да се вземе Удостоверение за наследници?

# 12 209
Щом ти е за супа, чак цяла патка не ти трябва.
От Кауфланд преди съм купувала патешки фенери замразени - точно за супа са.
+ в Лидъл има патешки бутчета постоянно
+ вчера в нашия лидъл имаше и -30% на остатък явно от целите патки... Мини по магазините и ще видиш къде какво има Simple Smile Патки и части от тях по принцип не са нещо невиждано, продават се.
В Метро винаги има замразени - цели и на части.
Патица или патка / така наричат гъските в някои краища на България - но пък никъде патка не е и патица ,а определено има разлика

Общи условия

Активация на акаунт