?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 543 482
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 12 180
  • Сф
Олх, базар

# 12 181
Проверих и на двете местя, но уви

# 12 182
  • Сф
Пиши в майченските групи във фейса, или тези за подаряване. Все някой ще има останала бройка

# 12 183
  • На изток от Рая
Ако използваш фейсбук - провери в Marketplace, всякакви неща съм виждала там, може да има и самсунг с копчета.

# 12 184
Благодаря ви за съветите!

# 12 185
  • Ланкър, планините Овнерог
По булевардите в София има някакви билбордове с якета и пише "Вече никога няма да ви е студено". Никога не успявам да прочета или запомня марката, две думи, звучи като нещо скандинавско. Някой знае ли коя е?

https://fjallraven-shop.bg/bg

# 12 186
1. Тестовете за антитела ще покажат ли, ако вирусът е каран преди 4-5 месеца?
2. Озон имат ли някакво допълнително намаление, ако се плаща с карта Visa? Приятелка ми каза, че е така, но на сайтът им не открих такава информация.

# 12 187
Някой ползвал ли е междуградски автобус на Ситилайнс? Чисти ли са автобусите, удобно ли е?

# 12 188
1. Тестовете за антитела ще покажат ли, ако вирусът е каран преди 4-5 месеца?
2. Озон имат ли някакво допълнително намаление, ако се плаща с карта Visa? Приятелка ми каза, че е така, но на сайтът им не открих такава информация.

По 1 въпрос - твърде много време. Казват че са за кратко ако ги има.

# 12 189
  • София
Някой има ли информация, дали ще има намаление в Sport Depot, във връзка с предстоящият "черен петък"?
Харесала съм едно яке за дъщеря ми и ще ми дойде много добре, ако решат да направят някаква отстъпка. (Не е в категория "Sale", защото е зимно.)

# 12 190
Само за учебници, помагала и пособия, но вече не важи, обикновено е около 1-2 месеца преди и след 15.09.

# 12 191
Хората, които са използвали приложението Evrotrust за онлайн подписване могат ли да ми кажат след като подпиша дадения документ той директно ли се изпраща  или аз трябва да го изтегля и да им го изпратя?
Благодаря предварително!

# 12 192
Здравейте, наскоро ми препоръчахте патешко за супа и много ми хареса. Имаше охладена цяла патица в Лидъл, после и в Кауфланд, но вече промоциите свършиха. Къде мога да купя цяла отново, може и замразена ?

# 12 193
  • Ланкър, планините Овнерог
Хората, които са използвали приложението Evrotrust за онлайн подписване могат ли да ми кажат след като подпиша дадения документ той директно ли се изпраща  или аз трябва да го изтегля и да им го изпратя?
Благодаря предварително!
Нищо не трябва повече да правиш, те виждат разписания документ.

# 12 194
  • пустинята Гоби
Относно антителата - божа работа. При някои има, при някои няма, при някои седят дълго време след боледуване, при други не.

Общи условия

Активация на акаунт