?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 543 474
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 12 210

Това е лекарство за косопад - турско.
Може ли да ме ориентирате за цената в Турция?

# 12 211
Колко дни след издаване на смъртен акт може да се вземе Удостоверение за наследници?
Почти съм сигурна, че няма срок, издаването на удостоверението за наследници мисля че излизаше ден-два след подаване на документите в общината.  Това беше преди 4 години.

# 12 212
  • sf
Приеха ли 100% стоенето в час с маски?
И как да разбера дали дете с астма може да бъде освободено от постоянното й носене?

# 12 213
  • Пловдив
Да, с маски тр.да постоянно.
За другото...тр.да питаш. Директор? Класен?

# 12 214
За смяна на стара СИМ карта с микро СИМ, трябва ли да ходи собственикът на картата или може и друг да я смени? Ако не може друг, има ли вариант електронно да се подаде заявление и да се прати новата карта по куриер? За Виваком става въпрос.

# 12 215
Здравейте, следя zooplus, за да поръчам кучешка храна, виждам, че имат код за 20% отстъпка, който важи само до събота или целия уикенд ( и аз не знам защото на банера пише тази събота, а кодът още е валиден). Ако някой следи тези сайтове за храна за животни, мислите ли, че ще има по-голяма отстъпка, 20% като за черна седмица или уикенд ми се виждат малко?

# 12 216
Имате ли наблюдение над тези продукти?
Ако някой ги е ползвал моля да сподели мнение Simple Smile

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 23 ное 2020, 09:32 от AnMary

# 12 217
Скрит текст:

Това е лекарство за косопад - турско.
Може ли да ме ориентирате за цената в Турция?
https://www.ilacabak.com/minoxil-2-deri-spreyi-24098

80.61 турски лири

# 12 218
  • софия
Колко дни след издаване на смъртен акт може да се вземе Удостоверение за наследници?
Почти съм сигурна, че няма срок, издаването на удостоверението за наследници мисля че излизаше ден-два след подаване на документите в общината.  Това беше преди 4 години.
удостоверението се взема веднага срещу такса от 5/или 10 лв/.

# 12 219
И важи шест месеца.

# 12 220
  • софия
чувам за този срок, но на моето удостоверение не пише срок, а и продадох кола след като беше минал срока 6 мес /с няколко дни/. дали все пак не е променено нещо? знае ли някой?

# 12 221
  • София

Няма срок.

# 12 222
Имате ли наблюдение над тези продукти?
Ако някой ги е ползвал моля да сподели мнение Simple Smile

Скрит текст:

[/spoiler]

Може да зададете въпросите си в тая тема, ако проблемът е такъв или в някоя от другите за коса и средства за нейното поддържане , ще получите повече отговори.

# 12 223
На ДСК трябваше да имаш инсталиран сертификат, за да извършваш преводи. Комуналните сметки нямаха нужда от такъв. Отделно, че преди 6 години този сертификат се инсталираше на компютъра и само от там можеха да се правят преводите, от друго устройство- не...
Вече не е така. Много пъти съм писала, че ДСК Директ е единственото нещо, поради което все още имам сметка в тази банка. Всички останали услуги и обслужване в салон са трагични.
.... Докато не установиш, че има разминаване между дск директ и дск смарт през телефона...

# 12 224
Почти съм сигурна, че няма срок, издаването на удостоверението за наследници мисля че излизаше ден-два след подаване на документите в общината.  Това беше преди 4 години.

Няма срок.
За изповядване на сделка искат актуално, затова го написах, в доста институции също, особено когато се касае за получаване на рента от бели петна или смяна статут за застрояване и др. Нотариусите имат онлайн достъп до регистър ГРАО, ако констатират разминаване ще ви върнат, на за другите служби явно не е така. Нямат достъп.

Общи условия

Активация на акаунт