?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 543 415
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 12 270
За София питам, но нали предложението от вчера е за цялата страна?

Все още е само предложение.

Те такива предложение с кеф ги превръщат в заповеди Rage

То за да ги предложат, отдавна са обсъдени. Само на нас ни ги представят като “предложение”

# 12 271
За музикалната форма - да, не е ясно какво точно се има предвид. Но все пак, това е задача от час по музика - съответно би трябвало да се отнася за структурен анализ на музикалното произведение.
Коментарът ми беше към бонго — че няма как "квартет" да е музикалната форма на песен, както и какво се има предвид под "струнен квартет". Simple Smile
Иначе — да, зависи за кой кой клас става въпрос и какво са учили децата.

# 12 272
  • Ланкър, планините Овнерог
А кога се очаква да се реши това нещо и съответно да се обяви?
Извинете ме, но не съм гледала новини.

Аз знам за петък. Дотогава ще разискват.
Утре ще го гласуват.

# 12 273
  • Пловдив
Аз май вече питах някъде, ама да пробвам и тук става въпрос за тези нови услуги на предплатените карти на Виваком, защото на тях започват да предлагат неограничен Интернет и цената на минутата става 0,09 ст. Разбрах, че таксуването ще е винаги на първите 3 мин и тогава на секунда, но пак е изгодно, защото пък ако искаш може да си взимаш пакети и за 5 лв ще получаваш към 200 мин към всички, а за подобен пакет сега се плаща всеки месец на договор към 10-12 лв

# 12 274
  • оттам, откъдето започва България
И къде го има това предложение на Виваком?

# 12 275
  • Буркина Фасо
Аз май вече питах някъде, ама да пробвам и тук става въпрос за тези нови услуги на предплатените карти на Виваком, защото на тях започват да предлагат неограничен Интернет и цената на минутата става 0,09 ст. Разбрах, че таксуването ще е винаги на първите 3 мин и тогава на секунда, но пак е изгодно, защото пък ако искаш може да си взимаш пакети и за 5 лв ще получаваш към 200 мин към всички, а за подобен пакет сега се плаща всеки месец на договор към 10-12 лв
не разбрах въпросът ти, но пък има отговор - https://www.vivacom.bg/bg/residential/ceni-i-uslugi/mobilni-uslu … com-free#tab-ceni

# 12 276
  • София
"Български пощи" имат ли услуга "наложен платеж" или получателят да поеме транспорта?

# 12 277
  • Пловдив
didka ето го линка с условията - https://www.vivacom.bg/bg/residential/ceni-i-uslugi/mobilni-uslu … com-free#tab-ceni
]|I{•------» ❼0ʘ❷_𝐎𝓖Ⓝ𝔬в «------•}I|[ въпросът ми е как сега ще ме прелъгват да подпосвам договор като за условия от сорта на неограничен Интернет+200 мин плащам към 10 лв на месец, а тук за същото нещо ще ми излиза 5 лв

# 12 278
  • пустинята Гоби
Минутите в предплатените карти важат определени дни. Преди година разпитвах за детето и на Виваком бяха най-дълготрайни, но не помня 20 дни ли бяха, 25 ли. След това се нулират. Да го имате предвид, проучете точно.

# 12 279
  • Буркина Фасо
didka ето го линка с условията - https://www.vivacom.bg/bg/residential/ceni-i-uslugi/mobilni-uslu … com-free#tab-ceni
]|I{•------» ❼0ʘ❷_𝐎𝓖Ⓝ𝔬в «------•}I|[ въпросът ми е как сега ще ме прелъгват да подпосвам договор като за условия от сорта на неограничен Интернет+200 мин плащам към 10 лв на месец, а тук за същото нещо ще ми излиза 5 лв
ще те прелъжат по начина, по който ти си го разбрала.
аз го разбирам така: купуваш си предплатена услуга, за нея се полагат това, това и това  и може да си добавиш
допълнително интернет, минути ... за които плащаш допълнително.
при всички положения ние ще сме прецаканите, а не те.  аз така го разбирам.

# 12 280
  • София
"Български пощи" имат ли услуга "наложен платеж" или получателят да поеме транспорта?

Има наложен платеж, но не помня как беше с транспорта. Получавала съм пратка, платих я на касата, където се пращат пощенските записи и после се върнах на гишето за писма и колети ми дадоха пратката. Друго не се сещам. Било е преди 4 или 5 години.

# 12 281
  • Перник
Знаете ли, при сегашните обстоятелства, при един родител безработен, другия самоасигуряващ се, имаме ли право на обезщетение за дете на 4 години, което няма да е на градина?

# 12 282
Безработен родител, няма ли възможност да гледа детето си?

Последна редакция: вт, 24 ное 2020, 21:24 от Пролетно цвете

# 12 283
Утре ще звъня на социалните точно това да питам и аз - какви са условията за великите 610 лв.
За сега знам - поне 20 дена неплатен да си имал, някокъв доход.
Утре ме сети да пиша какво са ми казали..ако искаш.

# 12 284
  • софия
Болничен за периода 16-20.11 кога трябва да ми се заплати от НОИ? Ориентирно де.

Общи условия

Активация на акаунт