?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 546 531
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 6 390
  • 1st floor
Как се трие обява от ОЛХ за нещо, дето вече е продадено? За първи път пускам. Simple Smile

# 6 391
  • Пловдив
Как се трие обява от ОЛХ за нещо, дето вече е продадено? За първи път пускам. Simple Smile
влез си в профила и там имаш опция "изтрий тази обява".

# 6 392
В профил - моите обяви - отдолу на обявата има: промотирай, обнови и триточки. Натискаш точките избираш от падащото меню - архивирай.
След това отиваш в профила си - архивирани обяви - там под обявата пак трите точки - и вече излиза изтрий

По-накратко казано, първо трябва да я архивираш а после да я изтриеш.

# 6 393
Под заглавието на обявата избери "архивирай".

# 6 394
  • Варна
Едно въпросче ..
Във вайбера като цъкнеш с десния бутон на мишката излизат всякакви опции.Има такава опция "данни",като натиснеш на нея виждаш кой е видял еди си каква публикация.Мога ли по някакъв начин да  се "скрия",т.е все едно аз не съм я видяла  за другите...а реално съм я прочела/видяла. Надявам се сте ме разбрали.

# 6 395
Какви публикации има във Вайбър?

# 6 396
https://www.technopolis.bg/bg/Kabeli/Kabel-ROYAL-USB-2-0-USB-A-A … eren-3-m/p/523400

трябва ми такъв кабел за днес, Офис1 всичките почиват утре (събота е), за Варна. Някой сеща ли се от къде мога да намеря в центъра или Чаталджа?

# 6 397
Мобилните оператори, магазините за калъфи за смартфони, евентуално и в железарии, мисля, че и в Кауфланд съм виждала в отдела с кабели, клавиатури и мишки.
Не съм във Варна.

# 6 398
  • София
Едно въпросче ..
Във вайбера като цъкнеш с десния бутон на мишката излизат всякакви опции.Има такава опция "данни",като натиснеш на нея виждаш кой е видял еди си каква публикация.Мога ли по някакъв начин да  се "скрия",т.е все едно аз не съм я видяла  за другите...а реално съм я прочела/видяла. Надявам се сте ме разбрали.
Това е в общи групови чатове, нали? Аз поне не знам за такава възможност. Единствено ако сте видяла публикацията, в момента в който пристига на телефонът и я прочетете без да отворите чака, тогава не отчита че е видяна.
Но мисля, че при следващо влизане в чата ще покаже, че и вие сте я видели

# 6 399
Не би трябвало да отчете 'видяно', ако не отвориш чата, ами само в общия преглед на всички чатове видиш поста.
Ако изключиш опцията 'видяно' за вайбър, дали няма пак да стане? Щото при мен е изключена.

# 6 400
Привет, може ли да препоръчате вело-ремонтаджийница (така ли се казва ...) в Плевен? Знам само едно място, на Гренадерска (магазин за колелета), но нямам преки впечатления от там..

# 6 401
  • Варна
Какви публикации има във Вайбър?
имах предвид като си пишем в някоя група, и като цъкнеш върху някоя реплика,да кажем,с десния бутон излизат опции... и т .н

# 6 402
  • София
Как можеш да си изключиш абонаментите (след като си писал в тема)
Има ли тема за въпроси тип "направи сам" но не строителни неща. По скоро за идеи как да стане нещо.

ПП: До колкото видях - няма опция да се търся в дадена тема (дълга), принт режима все още излиза със знаци.

# 6 403
Принт режима си излиза нормално при мен.

# 6 404
Как можеш да си изключиш абонаментите (след като си писал в тема)
Като излезе ново мнение в Нови отговори, не го отваряш да четеш, а натискаш иконата на кошето вдясно.
В мобилна версия - скролваш най-долу, натискаш върху Пълна версия, отиваш на Нови отговори и натискаш продължително върху темата - вдясно излиза кошчето, натискаш.
И повече не влизаш в тази тема.

Общи условия

Активация на акаунт