?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 546 148
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 6 570
  • Буркина Фасо
По радиостанциите се върти кавър на братя Аргирови "До вчера", никъде не го намирам?

За тази песен ли питаш?  https://www.youtube.com/watch?v=vRzAIEp2Wuk
тази е песента, но сега е с по-модерен аранжимент.

# 6 571
Скрит текст:
Има ли вариант при изтичащ договор да преподпишем с Виваком за по-нисък тарифен план без смяна на номера? Преди години ММ го бяха изпързаляли за доста скъп план за номера на детето и още си скубе косата... Simple Smile

Ако договора изтича, можете да подпишете на какъвто искате план.
Това за по-високата тарифа важи само, ако има още време до крайният срок на договора.
Сериозно? Това звучи много добре. Ако договорът изтича примерно на 05,08 кога трябва да отида?

Да. Това вече не помня, най-добре попитайте в офис или по тел в центъра за обслужване. Имаше нещо за не по-рано от месец, но да не ви подведа.
Просто не се оставяйте да настояват, че не може,защото те от 100 кладенеца вода ще ви донесат, от това печелят.

# 6 572
  • Варна
Начинаеща е девойката Stuck Out Tongue Winking Eye пробва едно 26, но ѝ е доста голямо.
Тя е на 10г и е около 150см висока.
Моята е122 см. и кара 24- ка без проблем. Пробвайте я и на друго 26-ца, все си мисля, че не само цола на гумите е определящ.
Преди седмица взехме колело 26 цола за момче 150 висок на 9 години ,кара го без проблем ,даже замислихме дали не тряваше направо 27 цола...защото и него го кара ,въпреки че е малко голямо за него.https://velosiped.bg/cross-speedster-boy-26-2019.html

# 6 573
  • Буркина Фасо
Начинаеща е девойката Stuck Out Tongue Winking Eye пробва едно 26, но ѝ е доста голямо.
Моята е122 см. и кара 24- ка без проблем. Пробвайте я и на друго 26-ца, все си мисля, че не само цола на гумите е определящ.
Преди седмица взехме колело 26 цола за момче 150 висок на 9 години ,кара го без проблем ,даже замислихме дали не тряваше направо 27 цола...защото и него го кара ,въпреки че е малко голямо за него.https://velosiped.bg/cross-speedster-boy-26-2019.html
колело се мери като детето седне на седалката и крака му е почти опънат като е стъпил на педала в най-долно положение. седалката да е максимално прибрана.

# 6 574
  • 1st floor
Мерси, deede!

И аз съм на вълна нов велосипед за младежа. Simple Smile Та не само цоловете са важни, а и размера на рамката. В магазина би трябвало да ви обяснат. Иначе 26 цола аз бих взела за такава девойка. Просто рамката да не е от големите, защото ще се навежда много напред. Мери се разстоянието от основата на кормилото до основата на седалката. Някъде в нета попаднах на една таблица, по която по-лесно се определя рамката. Освен височината на човека, се взима предвид и размера в см на вътрешната височина на крака.

ПП: Не било таблица, а калкулатор:
https://webstore.peugeot.bg/page/opredelete-razmera-na-velosipeda-si

# 6 575
  • София
Защо в службата винаги изключват микр. печка  при положение, че е обяд и все някой ще я ползва след теб? А да...и винаги е на макс. степен.

# 6 576
  • София
Същото взехме за сина ми, който е около 145 см. Този модел е с по-ниска рамка. И кормилото не е толкова широко. Другите 26-ци му бяха големи.

# 6 577
Има ли вариант при изтичащ договор да преподпишем с Виваком за по-нисък тарифен план без смяна на номера? Преди години ММ го бяха изпързаляли за доста скъп план за номера на детето и още си скубе косата... Simple Smile

Вариант има, но със сигwрност ще ви метнат и прекарат.
Съвет - подкови се добрe. Отвори и прочети общите им условия от сайта. Отвори и прочети офертите им-пак от сайта. И чак тогава върви. Не чакай те да ти предложат нещо изгодно за теб, защото няма да го направят, главата си залагам.
Длъжни са да накарат клиент да подпише на по-висока тарифа, при изтичане на стар договор - ако не успеят, пишат обяснения пред началството.

Та си направи сметката дали ще гледат твоя интерес.
Начинът е сядаш ТИ и ТИ се информираш какво предлагат. След което настояваш за точно този план. Съпротива ще има отсреща, подготви се.

Успех. Щях да ти кажа и адвокат да си вземеш, ама пробвай така Simple Smile

# 6 578
Защо в службата винаги изключват микр. печка  при положение, че е обяд и все някой ще я ползва след теб? А да...и винаги е на макс. степен.
Ми питай ги тях Simple Smile)
За максималната степен - и моята си е на макс винаги. В офиса също. На която и да е на някой ще му е криво Simple Smile) все тая...
Как пък ви правят впечетление тия неща Simple Smile

# 6 579
  • София
Как я изключват? От контакта или ... Като е на максимална мощност си регулирай загряването по време, къде е драмата? И моята винаги е на макс. Така съм ѝ свикнала кое колко време се топли. Какъв е смисълът да намаля мощността, а да увелича времето? Все същото количество ел. енергия ще се изхаби.

# 6 580
Непокорна, три месеца преди да Ви изтече договорът, може да го преподпишете и със сигурност ще Ви предложат сегашния или по-скъп, но след като сте много настоятелни, че Ви трябва много по-евтин, се получава.

# 6 581
  • София
Как я изключват? От контакта или ... Като е на максимална мощност си регулирай загряването по време, къде е драмата? И моята винаги е на макс. Така съм ѝ свикнала кое колко време се топли. Какъв е смисълът да намаля мощността, а да увелича времето? Все същото количество ел. енергия ще се изхаби.
от копчето и се затваря..
Е на макс става на ...каша в една точка... аз грея 30сек най много на 6-700 W
Може би в мен е проблема.

# 6 582
  • Ланкър, планините Овнерог
Че в къщи винаги се изключва от копчето и се затваря. Така и би трябвало, а ватовете всеки си ги гласи, както му е удобно(аз винаги на макс ползвам)

# 6 583
  • Буркина Фасо
от копчето и се затваря..
Е на макс става на ...каша в една точка... аз грея 30сек най много на 6-700 W
Може би в мен е проблема.
направи я както на теб ти е удобно. тогава на тях ще им е гадно.
дано тогава те не се оплакват тук. Smiley

# 6 584
Възможно ли е да имам диария от тиквено семе, което ядох снощи преди лягане? Другата ми храна си беше твърда и не знам защо така...

Общи условия

Активация на акаунт