?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 537 426
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 10 335
Ако подаваш в РПУ-то за шофьорска книжка, искат ксерокопие, двустранно на книжката и на талона. И може от там само обикновена услуга, за месец.

# 10 336
  • ту тук, ту там
Ако подаваш в РПУ-то за шофьорска книжка, искат ксерокопие, двустранно на книжката и на талона. И може от там само обикновена услуга, за месец.

Явно всяко РПУ спазва собствени правила в такъв случай (това по повод ксерокопията).

# 10 337
  • под тепетата
Януари вадих, искаха ми.

# 10 338
  • софия
От днес маймуните в зоопарка са отворени. Току-що показаха по БТВ.
Догодина ще правят ремонт на Африка.

# 10 339
  • Буркина Фасо
не прочетох, че трябва да искат копие
https://www.mvr.bg/opp/%D0%B0%D0%B4%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1%8 … D0%BC%D0%BF%D1%81

От днес маймуните в зоопарка са отворени.
как звучи само rotfImbo   
днес даже чух, че маймуните се завръщат в зоопарка. забравиха да уточнят кои са маймуните.

"Догодина ще правят ремонт на Африка. "
това пък не ми се коментира Smiley

# 10 340
По повод темата за телефоните,някой има ли идея,защо като говоря с някои от контактите си,не всички,но с почти едни и същи,се чува като ехо собствения ми глас,все едно водя конферентна връзка с двама събеседници,единия от които съм си аз Rolling Eyes

# 10 341
  • София
Ако имам избор по кой член ще е най-изгодно за мен да ме съкратят?

# 10 342
Имаш ли право на пълна борса? Да са минали 3 години от предходна регистрация.
Ако да, трябва да не е по взаимно съгласие, по твое желание или по чл.331.
Ако нямаш право, все тая, ще вземаш минимално обезщетение.

# 10 343
https://m.bg-mamma.com/?topic=1234323

Дева ти е отговорила. Но ето и тема по въпроса.

# 10 344
  • При елфите ...
Малки пакети доставени с куриер от eMAG, могат ли да се проверяват при доставката пред куриера?!? Не успявам да намеря информация по този въпрос в сайта им... може и нещо да пропускам...

# 10 345
Малки пакети доставени с куриер от eMAG, могат ли да се проверяват при доставката пред куриера?!? Не успявам да намеря информация по този въпрос в сайта им... може и нещо да пропускам...
Зависи дали търговецът е включил услуга Преглед. Ако си купила от самия Емаг, понеже той също търгува на собствената си платформа, мисля, че си има преглед. За партньорите му вече зависи.

По повод темата за телефоните,някой има ли идея,защо като говоря с някои от контактите си,не всички,но с почти едни и същи,се чува като ехо собствения ми глас,все едно водя конферентна връзка с двама събеседници,единия от които съм си аз Rolling Eyes
Пуснали са те на говорител или са усилили твърде много звука, може и друго да е, но за тези две се сещам.

# 10 346
  • Варна
Някой знае ли при разведени родители, дали другия при който не са децата може да има достъп до електронен дневник в училище.
Нямам предвид какви са желанията на майката и какво е наредила на хората в съответното училище,....... а принципно в рамките на закона ли е бащата да има достъп до електронен дневник при разведени родители.

# 10 347
Този, който набира, чува ли сигнал свободно в тези 30 s? Напоследък много често ми се случва като набера някого, не се чува много дълго време никакъв сигнал и чак после започва да дава свободно и да звъни на другия. Като че ли се случва, като набирам някое пропуснато обаждане. Много е досадно, особено когато за малко съм изпуснала звънящия и тръгна да му връщам обаждането. Апаратът е Huawei Y2017, но допреди 3-4 месеца не го правеше това.

Не съм с тази марка телефон, но абсолютно същото забелязвам и аз, едно към едно е описано.
И аз така...със Самсунг съм

Бях с хуавей Мейт 20 , сега Самсунг... същата работа към А1 съм ...в нас се майтапят с мен ..че докато се включат апаратите за подслушване задържат сигнал...

# 10 348
  • София
При завишени чернодробни ензими(5 пъти над нормите) и изключена диагноза Хепатит,какво може да е?Също така не са завишени от алкохол или прием на много лекарства.

# 10 349
Някой знае ли при разведени родители, дали другия при който не са децата може да има достъп до електронен дневник в училище.
Нямам предвид какви са желанията на майката и какво е наредила на хората в съответното училище,....... а принципно в рамките на закона ли е бащата да има достъп до електронен дневник при разведени родители.
Без да сме разведени или разделени с ММ, на училището му отне три месеца да му осигури достъп до Школо.
Ако бащата не е лишен от родителски права, би трябвало да няма пречка да му осигурят достъп.

Общи условия

Активация на акаунт