?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 537 466
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 10 305
  • София
Този, който набира, чува ли сигнал свободно в тези 30 s? Напоследък много често ми се случва като набера някого, не се чува много дълго време никакъв сигнал и чак после започва да дава свободно и да звъни на другия. Като че ли се случва, като набирам някое пропуснато обаждане. Много е досадно, особено когато за малко съм изпуснала звънящия и тръгна да му връщам обаждането. Апаратът е Huawei Y2017, но допреди 3-4 месеца не го правеше това.

# 10 306
  • у дома...
Щерката е с такъв  Хуауей и много често въобще не и отчита, че някой я търси.

# 10 307
Този, който набира, чува ли сигнал свободно в тези 30 s? Напоследък много често ми се случва като набера някого, не се чува много дълго време никакъв сигнал и чак после започва да дава свободно и да звъни на другия. Като че ли се случва, като набирам някое пропуснато обаждане. Много е досадно, особено когато за малко съм изпуснала звънящия и тръгна да му връщам обаждането. Апаратът е Huawei Y2017, но допреди 3-4 месеца не го правеше това.

Не съм с тази марка телефон, но абсолютно същото забелязвам и аз, едно към едно е описано.

# 10 308
Чуват сигнал свободно. Излизането на обаждането явно е ок, ама влизането поне при мен не е ок. Чудех се от какво е. Някак ми е странно да е само от апарата обаче. Смисъл, това е телефон в крайна сметка, основната му функция все още са обажданията.
И другото, което пишете, че е от няколко месеца, а преди това не е имало проблем - и аз такива наблюдения имам.

# 10 309
  • София-в сърцата на моите деца

Не съм с тази марка телефон, но абсолютно същото забелязвам и аз, едно към едно е описано.
И аз така...със Самсунг съм

# 10 310
За мен пък е по-вероятно да е от оператора. Все пак той "придвижва" обаждането по мрежата.

# 10 311
Е нали трябва сигнала да отиде до сателита, после да се върне до другия телефон...търпение малко, то пък вие искате на секундата да става......

# 10 312
Това се случва и на мен, и на мои познати, с различни марки телефони и на различни оператори. От 2-3 месеца по-специално забелязвам. Не знам каква може да е причината. Нещо в клетките?

# 10 313
  • Mediterraneo
5G започва да пържи.

# 10 314
Е нали трябва сигнала да отиде до сателита, после да се върне до другия телефон...търпение малко, то пък вие искате на секундата да става......
Вярно, ама преди не отнемаше толкова време.

Да, и това ми мина през ума, че има разлика, ако телефонът е по-стар и не поддържа.

# 10 315
Откриват магазин във Варна скоро Maxi-Pet. Имате ли впечатления? Правят ли приятни промоции? Качеството на храните как е за кучетата?

Последна редакция: ср, 07 окт 2020, 14:20 от Реа

# 10 316
  • 1st floor
Подадох жалба в КЗП електронно. Има ли някакъв установен срок, в който да върнат становище?

# 10 317
  • софия
По АПК е 2 месеца.

# 10 318
  • 1st floor
АПК какво е? Simple Smile

# 10 319

Общи условия

Активация на акаунт