?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 543 823
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 10 470
  • При елфите ...
Не успявам да се справя със следния проблем... когато ми звънят на Месенджъра не го чувам (не възпроизвежда звук)... при получаване на съобщение в повечето случаи се чува звук... Какво/къде да гледам в настройките на телефона/приложението за този проблем...

# 10 471
Кой да се сети за Гугъл? Грам акъл нямам напоследък.

Търся това

Не това

Къде мога да видя на живо раници от първия тип?

# 10 472
https://bg-pet.com/Dogs/DogTransport/bike_transport.htm

Зуки, виж колко е удобна и тази раница.

# 10 473
  • Пловдив
Тая раница и да я намериш тук ще е цифра, разгледай в алиекспреса. Аз се чудя на кенгуру за кучето ми, че е от мързеливите и за хайманосване при дълги преходи ще ми е удобно.

# 10 474
Пони69, показаната от теб раница няма да й хареса - няма видимост и въздух. Имаме подобна чанта, вече й е малка и не е "нейната".

# 10 475
На мен ми хареса, че има мрежесто прозорче отпред и ми се видя стабилна, но имам много малък опит с пренасяне на котани. Иначе прозрачната раничка е много ефектна.

# 10 476
  • Козлодуй
Издирвам раница за носене на домашни любимци. Видях я днес на гърба на велосипедистка, но не знам къде и как да я търся.

На гърба е обичайния черен плат за гръб на раница както и каишките за гърба. Отпред е твърда пластмаса с три дупки за дишане отдолу.

Как се казва точно? Къде мога да го видя наживо и да го пипна? Колко струва?

Виждала съм раница за котки в Евроленд, но не ми харесаха. Бяха нормална раница като на ципа отгоре имаше - не знам как се казва -  ластик за около врата и се пристяга с едно пластмасово нещо на пружина, като качулките на зимни якета.
Скоро си купих от Лидл такава - много ефтино - доста я чаках и я търсих и аз Simple Smile

# 10 477
  • София-Младост
Мога ли от банкомат да прехвърля сума пари от моята карта в друга карта? Някой ако го е правил,моля да ми обясни
Не, още повече ако става въпрос за сметка в друга банка.

# 10 478
  • sf
Откъде да взема читаво суши без предварителна поръчка?

# 10 479
Читаво без предварителна поръчка се изключват взаимно за сушито. Суши се яде прясно приготвено, някои казват до 3 часа, но пак не е същото. В Слатина има едно малко цехче да го наречем, но не работят в неделя, само през седмицата и то до към 13-13.30ч. Това е най-хубавото суши което сме яли. Ако искаш ще ти дам координати.

# 10 480
Трябва ли да се пазят кашоните на електроуредите за да им се признае гаранция при нужда впоследствие? Пречи ми кашона на един хладилник и много се чудя дали да не го хвърля.

# 10 481
Не пазя кашони от нищо. На някои неща гаранцията е 3-5 години, трябва отделен склад да имам.

# 10 482
За хладилник не знам, прочети си какво пише в гаранционната карта. За телевизори имаха такова условие преди години. За дребни електроуреди, от хипермаркети, все още го има.

# 10 483
  • sf
Читаво без предварителна поръчка се изключват взаимно за сушито. Суши се яде прясно приготвено, някои казват до 3 часа, но пак не е същото. В Слатина има едно малко цехче да го наречем, но не работят в неделя, само през седмицата и то до към 13-13.30ч. Това е най-хубавото суши което сме яли. Ако искаш ще ти дам координати.
Да, благодаря!

# 10 484
  • Точно където трябва
Къде да видя какви са GPS координатите ми в момента?

Общи условия

Активация на акаунт