?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 537 393
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 10 905
Маре, музикална играчка, с песнички на български потърси.
Моите племеници са по-големи, но като пращам нещо, гледам да има и книжка на български, това в чужбина не могат да си го купят.

# 10 906
На приятелка в Америка всяко лято пращам книжки на български език, а също и учебни тетрадки.
Сега това маленко ме затруднява. Имат си всичко, дори си купиха нова кола, за да возят бебето в новичко. Дрехите там са по0 хубави, а и майка му ще си ги избере. Имат много играчки, книжки.....Книжките от децата ми ще отидат пак за бебето. Златните обички ше ги оставя за бабите, нали са си традиционен подарък. Аз търся нещо нетрадиционно.
Бодита са много идейни (ММ има рекламна агенция), но вече правихме такъв подарък, дори брандирахме закачалката на дрешката.

# 10 907
Дама Пика, пиши после какво си установила, стана ми любопитно с този казус.

За юбилейни монети и аз се чудя какво им е приложението?

# 10 908
  • Пловдив
С карта на ОББ ми се случи това в Джъмбо на 14.10 и аз помислих, че е проблем в конкретния постерминал.

mariat, споделям ти група за сръчни майки на деца с различни диагнози, закупувайки от тях, ще зарадваш племенницата си и ще помогнеш на друго дете. Има плетива, декупаж, албуми, коледни играчки със снимка, клипсове за беберони с име и какви ли не други красоти.

https://m.facebook.com/groups/369212334446352?ref=m_notif&no … _reaction_generic

# 10 909
Албум за бебе ръчна изработка. Остават спомени завинаги и са много красиви.

# 10 910
  • Deutschland/HE
Сребърна лъжичка, то сега му е момента за захранване Simple Smile А ако не е сребърна има хубави комплекти с виличка, лъжичка и нож за малки деца.
Баща ми има от своето детство една чаша с релефно детско лице, много симпатична и сега намерих и купих на племеника ми (но са само бели, а не като на баща ми цветна)

# 10 911
  • Сф
И аз съм за ръчно изработен албум за снимки, но той отнема време. Все пак разцъкай фейса

# 10 912
Албуми за хартиени снимки не знам кой ползва в днешно време. У нас така стоят няколко, безполезни подаръци.

# 10 913
Албуми за хартиени снимки не знам кой ползва в днешно време. У нас така стоят няколко, безполезни подаръци.
Много хора използват
Аз периодично си разпечатвам снимки и си ги лепя
Хем е по-хубаво да си ги разглеждаш на хартия , хем не рискуваш да останеш без спомени, ако носителят се прецака

# 10 914
  • Сф
Аз също вадя снимки в албуми. Много по- често гледам тях от колкото снимките на компютъра

# 10 915
Много хора. Всеки ги прави и сватбени и за деца и си има поръчки. Майките около мен все си разпечатват снимки на децата.

# 10 916
Интересно.
Моето дете е голямо, имам безброй снимки и албуми от детските години, но тогава нямаше електронен вариант.
Откакто имаме хубави телефони, нито фотоапарат ползваме, също имаме хубав, нито разпечатвам на хартия.

# 10 917
  • Варна
Всичко става с техниката. И аз вадя на хартия снимки.

# 10 918
Всичко вадя и аз на хартия.
Нямам вяра на техниката грам.
Залагам на сигурното!

# 10 919
Снаха ми си вади снимки на хартия, но направо си дава поръчка за следващата фото книга. Всички са еднакви. Не става албум за подарък защото ще ѝ разваля дзена на еднаквите.

Общи условия

Активация на акаунт